Snart frisk

Börjar känna mig frisk igen och kan snart börja träna så smått. Känner mig så sjukt halv utan min träning!

MEN jag har ändå en sjuk träningsvärk i baksida lår och rumpa, så träning lär jag ha fått ändå av diverse aktiviteter! Träningsvärk känns sjukt bra må jag säga!


Bara så du vet..

Ditt hjärta ligger kvar i hallen...


Himlens alla tårar

..och vi grät ihop, jag och himlen. Det var som om mina ögon och himlens alla moln var i symbios, för när jag började gråta intensivare började regndropparna falla allt tätare. Till slut kunde jag inte längre urskilja om det var mina eller himlens tårar som rann längs mina kinder. Efter en stund föll dropparna allt mer stillsamt och mjukt ner i mitt ansikte, som om de försökte lugna och trösta mig och säga att allt kommer att bli bra igen. Och för en kort sekund trodde jag dem.

Och jag hatar dig

Och jag hatar det du gjort mot mig. Jag hatar att jag inte kan gå på stan utan att känna oro. Jag hatar att jag ständigt vänder mig om för att se om du är där och att jag undviker vissa platser. Jag hatar att jag inte kan åka med bussen förbi "din" busshållplats utan att minnena inkräktar och att hjärtat slår snabbare. Jag hatar att jag inte kan tända ett doftljus utan att lukten påminner om dig och det du gjort. Jag hatar att jag inte kan lyssna på den ringsignalen från den natten utan att få panik. Jag hatar att jag tänker på dig när jag ser snö. Jag hatar att jag är rädd för att jag ska tänka på dig när jag dricker glögg. Jag hatar att jag skriver detta inlägg om dig. Men det jag hatar mest är att du bryter dig in i mitt medvetande varje gång jag går och lägger mig. Varje kväll finns du där som ett spöke och varje kväll tänker jag på allt du gjort. Alla lögner, alla bortförklaringar, alla tårar och all rädsla och skräck. Varje ny dag närmar sig den dagen då vi träffades för ett år sedan och den månaden du bröt ner mig. Jag hatar att du får mig att hålla igen på mina känslor och att jag har svårt för att lita på nya människor. Jag HATAR vad du gjort med mig, gjort mig till och lämnat mig med. Jag hatar dig!


Sov!

Dålig uppdatering.. men knappt varit hemma. Har flygit och farit lite överallt känns det som. Idag är jag dock hemma och redo för träning, Hur har det då gått med min och ikas överenskommelse? Jag fick CRAVINGS igår efter något onyttigt! Gick bärsäkragång i mina skåp efter något att proppa i mig.. men när jag insåg att jag inte kunde äta något utan att bryta mitt löfte.. då gick jag och la mig istället. HAHA! Vaknade idag hur pigg som helst och började dagen med en nyttig smoothie. Så vad lärde jag mig av detta?


Sov bort dina problem - gammalt Örnieordspråk


Dumma handledsfanjävår

Idag blev det styrketräningspass som fan! Dock så råkade min handled illa ut...igen.. Jag gjorde inget speciellt, utan vred på den som vanligt, så bara small det till. Det har hänt förut när jag har lutat mig på den på mjukt udnerlag, som exempelvis i en soffa. Förstår verkligen inte varför det blir så... Så det blev skit med mina planer på spinning eller bodypump idag, eftersom det krävs att min handled håller... Jävla skit! Tur jag hann med lite styrketräning iallafall!

Ny motivation!

Satt precis och pratade med Ika, som känner sig lite halvpepp precis som jag. men så kom vi på, att tillsamans fixar vi detta som fan! Så nu ska vi ta tag med hårdhandskarna! Vi har lagt upp ett matschema och träningsschema för den här veckan, sen utvärderar vi på söndag huruvida det känns. Sen laddar vi upp inför ny vecka på söndag! Tillsammans är vi starka Ikon!!!



Dilemma...

Helgen bjöd inte på mycket träning. Tagga, tagga örnie! Inte tappa detta nu! Däremot så hjälpte jag min käre far idag att flytta, vilket var riktigt tufft! Helt mör i kroppen nu, så lite träning blev det ändå!

Imorgon blir det dubbelpass! Ska försöka köra styrka på förmiddagen och sedan ett konditionspass senare på eftermiddagen. På tisdag hade jag velat få til lett hårt pass, eftersom det inte kommer bli något på onsdag. Känner min träning blir mer och mer åsidosatt pågrund av andra saker. Andra jättemysiga saker, but still. Jag tappar mig själv, jag känner jag försummar mig själv. Och det är mitt innersta löfte till mig, att inte sabba det här..

Dilemma...


Torsdag

Mätt och trätt i soffan. Har precis käkat en massa god frulle i form av bullar, kaffe och apelsinjuice. Det händer inte ofta nuförtiden. Igår gick jag till gymmet trots att jag inte alls hade lust egentligen. Körde pass koncentrerat på bröst och mage. Känner träningsvärken är på väg nu! Härlisch!

Igår fick jag en sånt sjukt magont så jag visste inte vart jag skulle bli av. Låg ihoprullad i soffan och kved. Efter ett tag så fick jag svårt att andas och det stack i min arm. Blev seriöst lite rädd.. jag får sånt iland, men jag hoppas att det inte är något allvarligt fel med mig...

Idag blir det att skriva hemtenta... så blir förmodligen ingen träning; buhu!

älskar min Pil <3


Magvärk

Måndag och sjuk träningsvärk i magen! Igår köttade jag och Ika som fan på gymmet. Ett hårt magpass och sedan intervaller. Ljuvligt! Ikväll blev det spinning. Nu känner man sig som en ny mennske!


När man har tråkigt hemma, är camen en bra sysselsättning.

Jag gillar tredje bilden, med den minen kommer man långt i livet mina vänner!

 



Härliga torsdag

Idag har varit en lång och intensiv dag. Har inte hunnit med träning, men har powerwalkat en del iallafall. Bättre än inget iaf! Imorgon blir det styrketräning och sen spinning. Ska bli riktigt awesome!

Jag har haft en riiktigt bra dag idag. Jag har gått och lett och spritt glädje runt mig hela dagen! Såna dagar behövs!


Örnie the groaner

Sitter här och laddar för ett styrketräningspass. Jag ska ta i lika mycket som alla de stora grabbarna på gymmet.. så så att man stönar ljudligt bara för att inge respekt liksom. Det är tydligen coolt att stöna så högt alla inom den närmsta milen hör, vid varje rep, och eftersom jag är sådär döcool är jag inte sämre än dem liksom... så tänker jag

sån här blick ska jag ge alla som kommer i närheten,

jag kallar den "isfrysarblicken". Den inger också respekt..


Intervall som fan

Idag körde jag intervallträning som fan! Sista intervallen var helt sjukt jobbig. Det enda jag fick fram till Sara och Ika var "Oh shit i min jävla kohue". Då är det tufft! Imorgon blir det spinning som fan!

Dagens tränigsoutfit

 

efter dagens pass

 


fyffe

kan säga att jag har sjuk träningsvärk i min rumpa... fyffe (fyfan)!!

Backträning is the shit!


Sjuka backar

Ni vet att jag sa att jag skulle ge mig i kast med de sjuka backarna i High Wycombe...

Hur gick det med det?

Bra som fan! Idag kämpade jag som ett djur upp för backarna. Jag hade tävling med pappa, Katarina, Daniel och James om, vem som kom hem snabbast från den parken vi hade promenerat kring. De åkte bil och jag sprang. Jag kan nääästan säga att vann.. de kom precis i slutet när jag hade typ 50 meter kvar. Det var så till och med pappa sa att han blev imponerad. Då mina vänner ar det starkt jobbat!

Är så sjukt nöjd med mig själv just nu! Men det bästa av allt var... jag fick inte ont i mitt knä! Best ever!


Nu kan jag sova lugnt inatt!

RSS 2.0