Favorit i repris

Tänk vad mycket man hunnit med ändå.

15 mycket nödvändiga saker jag gjort:

· Bjudit en busschaufför på godis.
Han valde en jättenapp och en salmiakbalk. Snacka om glupsk !

· Fastnat med foten i en väska, så jag flög rakt över en stock, en meter från en lägereld.
Hur man nu lyckas med det har jag aldrig förstått.

·
Blivit utslängd från både Mc Donalds och Burger King.
Fastfoodkedjor måste ha något personligt emot mig!

·
Lärt mig vissla på äldre dar.
Vid 17 års ålder lärde jag mig äntligen att vissla, lyckan var gjord.

·
Räknat alla sockerbitarna i ett socketpaket, för att se om jag blivit lurad.
Men det hade jag ju självklart inte...

· Skickat iväg konstiga mess under en festkväll.
"Sitter på Mc fooler nu. HAHAhhh. Jag testade det med stiporet, det gick inzte" Eh?!

·
Somnat stående i Fåffys trappuppgång, samt i hennes dusch.
Det är något konstigt med hennes hus, det har jag alltid sagt..!!

·
Frågat i ett gatukök om jag fick köpa 2st köttbullar. En till mig och en till min kompis.
Det fick vi inte. Vi fick 5 för 15. Men det ville vi inte, vi ville bara ha vars en.

·
Pratat spanska en hel dag.
Synd bara att ingen förstod mig. Jag kände mig fett ignorerad den dagen, så aldrig mer!

· Varit mitt uppe i dansmoves en festkväll när min klack gått av.
Jag fattade aldrig att det var klacken, jag trodde det var en nerförsbacke där jag stod. När jag efter mycket om och men fattade att min klack gått av, la jag den i bakfickan och dansade vidare. Så gör en äkta Fiixare !

· Tältat på ett flygfält.
Bara tanken är ju sjuk.

·
Haft en pojkvän i Gävle och en i Tyskland.
Gävle kan väl vara okej, det är ju trots allt Sverige. Men Tyskland?

·
Vid tre års ålder, klättrat upp på taket.
Mamma hittade mig en dag längst uppe på hustaket. Hon fick klättra upp och hämta mig och sa chockat: "Annelie !! Du kunde ju ha trillat ner!!" Jag, liten djävulsunge redan då svarade mopsigt "Jaa, men nu gjorde jag ju inte det!!"

·
Blivit uppraggad av ett tokigt gäng som körde en Cadillac.
Var på min 18 års dag. Det värsta var att jag och Lotta lät oss bli uppraggade, satte oss i bilen och åkte med. Det kunde verkligen ha slutat i katastrof.

·
Utvecklat en fruktansvärd fobi.
Jag kan inte med fötter. Det är bara så. Kan inte ens se fötter på tv. Och för bara några veckor sedan kom en reklam på teve om tår som sjunger. Jag var nära att spy, så illa är det.

Mycket mer har hänt under mina snart tjugo år, men vissa minnen vill man hålla för sig själv. Minnen som är för känsliga, för vilda, för äckliga eller på något annat sätt inte passar in här.

Finally

Äntligen är mitt internet fixat, efter mycket om och men. Jävla Vista ! HATA Vista!! Xp for the win ffs !

Idag gick jag upp klockan nio för att ringa en gynekolog. Jag kan som sagt inte äta p-piller, eftersom det visade sig att mitt blodprov jag tog tidigare var positivt. Alltså, jag har lättare att få blodproppar än andra. Så min läkare sa att jag skulle undvika att flyga längre sträckor och att äta p-piller. Så idag ringde jag en gynekolog för rådgivning, vad jag nu ska ha istället. Fast hon hade inte tid förrän om en månad, men men, bättre sent än aldrig.

Snart ska jag cykla iväg till inside fashion/parfymerian för att kolla om det finns något trevligt. Har fortfarande inte använt mitt presentkort och det går ut om tre dagar, så det börjar bli lite panik nu. Efter att jag varit där ska jag hem och hoppa in i duschen och sen pysa iväg till jobb. Jobbar kvällen idag igen, på söndag, måndag och onsdag. Segt, men så kan det vara ibland. Man får tänka på cashen som dimper ner i slutet av varje månad, då känns allt lite lättare.

Ska börja skriva in mitt engelska-arbete också. Har kommit en bra bit på vägen måste jag säga. Det är så sjukt segt, så jag drar mig hela tiden för att sätta mig ner med det. Men igårkväll när jag låg och väntade på att Fåff skulle ringa, så låg jag och skrev lite. Stolt jag är över mina prestationer, haha.

Snart är det den femte, och då smäller det !Fåff och jag. Jag och Fåff.

image228

Idétorka

Sitter hos mamma som tittar på Det okända. Jag vågar knappt titta, tycker allt sånt övernaturligt är otäckt. Får konstiga känslor och känner mig bara paranoid. Som tur är kommer Dan hit sen vid tio-tiden och kan rädda mig.

Idag har jag varit ledig, så skönt ! Fast nu jobbar jag resten av veckan, vilket betyder att jag inte kommer kunna träffa Dan på jättemånga dagar och det är ju inte så hajpat faktiskt. Helt underbart väder det har varit idag. Jag gick ut i bara handduk efter att jag duschat, och jag frös inte. DÅ är det vårkänsla!

Snart är det sommar. Fan vad jag vill att det ska hända något. Jag börjar ju snart plugga och då finns det ingen chans att göra något annat än pluggpluggplugg.

Känner att jag har fullständig idétorka just nu.

Mitt internet har fortfarande inte fungerat. Så jag ska försöka fixa med det på fredag, så nu några dagar framöver kommer jag vara inaktiv igen. 

Förresten. Den 5 april blir det fest som fan. WOHO. Jag och Fåff ska göra stan osäker. Håll undan !

Dikt

Sol i sinne, brun inne
/Rudolf

Lördag

Igår var det fetefest. Jag hade så jävla kul ! Har inte haft så roligt på längelänge.

Det började med att jag stack hem till Sara för att göra vid mig. Vid sju kom Lisa och Mogge och hämtade upp oss och vi stack iväg till Daniel, även kallad spöket. Där började vi dricka så smått, men efter en halvtimme ungefär stack vi hem till Andy. Mycket mycket trevligt folk ! Där fick jag smeknamnet "Annelie med bysten" och "Annelie med snudorna". HAHA. Jobbigt dock var att de rökte inomhus, vilket gjorde att röken ute i köket var tjock som dimma. Det positiva var dock att man slapp gå ut och frysa när jag höll Daniel sällskap. Han var tydligen lastbilschaffis och körde till Stockholm. Haha, så nästa gång jag och Sara ska dit kan vi fan åka med honom. Haha, man får ju utnyttja sina kontakter. När klockan var tolv beställde vi en taxi tlll Trappa upp. I taxin började Mogge må dåligt, så han satt och spydde i en påse som Sara hade med sig. Haha, och jag tog skydd bakom Daniel. Spya är verkligen ingen hit. Mår illa bara jag tänker på det. Väl inne på trappa började jag och Sara dansa järnet. Så jävla roligt hade vi. Efter ett tag dök där upp en kille som började dansa med mig Sara och Simon. Och jag kände igen honom, men kunde fan inte komma på varifrån. Sen säger han "Är det Annelie?" Jag bara "jaaa?" "Kommer du inte ihåg mig? Vi umgicks mycket förr ju." Och jag minns jag tittade på honom, för det ringde ingen klocka "Kommer du inte ihåg att jag var kompis med Nisse? Nils Wetterberg" Och dååå gick det upp ett ljus för Annelie. Framför mig stod ju Pydde. Jag har inte sett honom på år och dar och så träffar man honom på trappa. Så det var en positiv överraskning. Så han joinade oss i vår dans. Tråkigt nog spelade livebandet inte någon bra dansmusik. Men men, det gick tydligen att dansa iallafall. Klockan två kom taxin och det bar iväg hemåt. Halv tre låg jag i min säng och käkade rostbiff och lammkotlett, haha. Det var så jäävla gott, och fy bobban vad jag sov gott efter det.

Var verklige en så perfekt festkväll. Har inte haft så kul på, jag vet inte när. Om man bara hade kunnat trycka på en rewind-knapp hade jag gjort det ikväll, imorgon och resten av veckan.

Livet leker

MItt internet har slutat fungera hemma, så därför kommer jag vara lite inaktiv här några dagar framöver tills jag har fått rätt på det igen.

Men annars? Livet leker

Att älska

Citizen Cope - Let the drummer kick

She turned around and gave that big booty a smack

Helt uuunderbart väder idag ! Snö, försvinn ! Sommar, kom !

Snart ska jag gå iväg med Sofia till Cittan (Citygross) för hon ska handla någon häxdryck. Sen ska jag hem och äda, hon med, sen ska jag hem till henne igen och kolla på Malle (Marlena i Våra bästa år). Den serien är bara så over the top. Som jag garvar alltid åt allt och alla. Så ful hela serien. Efter att vi har tittat på Malle ska vi förmodligen ut på långrunda i det fina vädret. Mys ! Efter det ska jag hem och pilla lite, sen ska jag in till stan och förmodligen träna, om det finns något roligt på programmet. Därefter ska jag jag hem till mamma och mysa och kolla på Top Model. Ej att förglömmas !!

Borde kanske nämna att jag och Dan är tillsammans igen. Jävligt otippat, I know ! Jag satt precis och skrev en snabb version av vad som hände från det att han ringde mig till att vi satt på tåget mot Helsingborg och vi blev tillsammans igen. Men, eftersom det fortfarande är ett känsligt ämne, så suddade jag bort allt igen. Den storyn vill jag inte dela med mig av till vem som helst. Utan, nu är det såhär iallafall. Jag och Dan. Dan och Jag.

Apple bottom jeans
boots with the fur
The whole club were looking at her
She hit the flo, next thing you know
Shawty got low low low low low low low low

Them baggy sweat pants
and the Reeboks with the straps
She turned around and gave that big booty a smack
She hit the flo, next thing you know
Shawty got low low low low low low low low


Break the ice

Säga vad man vill om Britney Spears. Men hennes nya låt Break the Ice är skitbra.

image226

Strålande dag

Agge var snäll och skickade mig ett nedladdningsprogram , så nu kan jag få hem låtar igen utan att fråga en massa folk. Så jaevla skönt ! Sitter här och diggar som fan nu. Blev dock så jaevla trött på Windows Media Player, den levde sitt egna liv och hade en massa skit för sig. Nu har jag fetedissat det programmet och laddat ner Winamp. Gamla goa Winamp, sviker en aldrig !

Ska snart sticka iväg till jobb, bytte bort min morgontur mot kvällen, vilket är helt okej. Rätt skönt att jobba kvällar. Passar mig som handsken !

Hade värsta drömmen inatt om Mc DOnalds, Max och innebandy. Helt sinnes! Bara för att jag och pappa pratade om att jag saknade min innebandy igår. Jag skulle så gärna börja spela igen, men jag har ingen tid. Kommer inte ha tid för det, vilket är synd. Innebandy is the shit.

Solen strålar och jag mår underbart bra idag ! Idag är en bra dag !

image225
winamp for the fuckin' win

Att älska


Flo Rida feat. T-Pain  - Get Low


Creative Zen 8gb

Creative Zen 8gb
Detta vackra ting köpte jag idag <3


Go Fåffy!

Fåff gjorde sig av med en jävla idiot till kille nyss i telefonen:

Han: vääänta, jag ska förklara
Fåff: ÄT SKIT !
klick


Jag säger det, åt helvete med alla killar

Killar ?

Jag blir så trött på vissa killar. Ibland undrar jag hur vissa tänker. Tänker ni överhuvudtaget ? Sedan jag blev singel har jag fått både det ena och det andra förslaget. Vissa vääldigt barnförbjudna förslag, fast jag bara känt vissa i  några dagar. Som innan idag, så började jag prata med en kille på msn. Det var första gången vi pratade på msn och jag tyckte han verkade trevlig, om än lite på. Sen vill han skicka bilder, och visst tänker jag. Skicka du dina bilder bara. Men efter att ha skickat cirka tio stycken säger han "Nu är det bara de busiga kvar". Och jag bara "Jaha?" "Ja vill du byta några busiga bilder?" Hur tänker man egentligen då? Vilken kille tror verkligen på att man skickar avklädda bilder när man inte ens känner varandra. Sen kommer den värsta kommentaren, ever in history. "Jag kanske kan locka dig ännu mer att vilja träffa mig om jag skickar de busiga bilderna. " Ooookej? Är man så ointressant som person att man måste skicka bild på sin kuk för att nån ska vilja träffa en, då är det fan illa. Och visst skickade han bilder på sin kära ägodel, normalt? Absolut inte. Jag blir mer avskräckt än tänd. Hur desperat får man lov att bli på en skala? Nä fy tusan för killar. Singelliv är det bästa ever. Vad ska man med karlar till? Jag har min Fåff, och hon är det bästa man kan få, ever ever. <3

I love my new jeans !

jeans

jeans

jeans

Cuz I Can


örnielo

I live a life of sin

But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight, I'll do what I want
Cuz I can

Pink - Cuz I can

Tandkräkarn

Idag har jag varit hos tandkräkarn (tandhygienisten). Som hon köttade sönder mitt tandkött ! Ingen tanke på att det faktiskt kan göra ont?! Ville bara bita henne i fingret så hon kan få känna hur det känns att bli köttad. Men jag höll tillbaka min ilska. Tills hon tog fram den sugaren, den som suger in saliv och annat äckel. Fyyy tusan vad jag HATAR den. Jag ryser i hela kroppen vid tanken. Vissa ryser av naglar på griffeltavla eller när man ristar med gaffeln i tallriken. Jag har två saker som gör att det kryper i kroppen på mig. Ett: Att bita i en handduk så det gnisslar i tänderna. Två: Tandläkarens sugmackapär. iiiiiiiiiiiiiiihhh!! Jag ryser bara vid tanken. Och självklart skulle denna tantkräkare använda den sugsaken konstant då jag satt där. Jag ville bara bita i den suggrejen så att hålet gick igen och det inte kunde suga mer. Precis som man biter på ett sugrör. Men även där fick jag hålla tillbaka min ondska, jag får ju tänka på att jag kanske blir ersättningskyldig om sugsaken går sönder. Även om det hade varit värt det, trehundrafemtiotusen gånger om! Väl ute från tandläkaren svor jag åt henne, sen såg jag till min förskräckelse att hennes fönster var öppet. Som jag cyklade då, som om det brann i anan på mig.

Anan

HAHAH ! Så jävla gulligt att jag måste dela med mig. - Jag pratade nyss med min syster i telefon. Hon har kommit fram till England nu och berättade att hon redan saknade mig och pappa. Hon sa såhär

"Jag kom att tänka på ordet anan. Och så tänkte jag på dig, för du använder ju alltid det ordet. Så jag började gråta, för jag saknade dig så mycket"


För er som inte vet vad anan är. En ana är ett anus. Alltså- anan är anushålet.

Top Model

Ikväll är det top model!! Woho !

När man har tråkigt, då är fåff räddaren i nöden !

Idag åkte Katarina hem. Snyft. Väldans tråkigt här utan henne.

Jag känner ingen hunger nuförtiden. Vad har hänt liksom? Jag gick upp imorse och skulle äta min sedvanliga frukost med ägg och havregrynsgröt. Men jag var verkligen inte sugen eller hungrig, så det blev bara ett ägg och lite proviva. Och nu, sitter jag här och är inte det minsta hungrig eller sugen what so ever. Helt sinnes. Jag vill ju ha maod, jag vill äta !! Ska gå ner och försöka trycka ner mig några knäckemackor eller något.

Sen måste jag säga, värst vad alla har blivit snälla nuförtiden. År 2008 verkar bli ett jävligt bra år.

Gudinna ?

Ibland blir man bara så glad över vissa komplimanger

gullgull


Provsvar

Förresten. Glömde säga. Mitt provsvar har kommit huruvida jag är Apc-resistent eller icke. Vi ringde dit idag och mitt provsvar hade kommit. Men sjuksköterskorna kunde inte tyda resultatet (?) så jag får vänta tills nästa tisdag då det kommer dit en läkare och kan tyda det. Snart vet jag. Snart snart...

Jag spyr på Växjö

Huamej vad jag är duktig! Har skrivit klart min recension och börjat plugga på annat. Jag känner verkligen hur allt bara proppas in i min hjärna OCH stannar. Amazing ! Längtar så till hösten när jag får komma igång med plugget på heltid.

Min pappa är så rolig by the way. Igår satt jag och pappa och Katarina och tittade på hockey. Mitt i all spänning säger pappa "Nää, jag spyr på Växjö!!!!" HAHAHA. Som jag och Katarina skrattade. Från ingenstans kläcker han ur sig en sån kommentar. Så jaevla kul !

Sen tittade vi på Amrecian Idol. HAHA. Mitt i allt kommer det in en snubbe i glittrig kostym och hämte-hår. Som jag och Katarina skrattade, först av åsynen av hans förskräckliga utseende och sen av dansen han låg inne med. Ibland undrar jag vart världen är på väg. Sen såg man en snubbe med vit- och ljusblårandig kostym. Hur i helvete tänker man när man köper en sån kostym, och hur i helvete tänker man när man i själva verket tar på sig den?! Det är skam ! Och sen ovanpå detta, ställa sig framför ett tv-team och sjunga, det mest falska och hemskaste man kan tänka sig. Har de inga gränser? Finns det inga snälla vänner som kan avråda de från att göra bort sig in public? Om man skrattar åt svenska Idol, är det inget att jämföra med American Idol. Där är allt tusen gånger värre hemskare. Och visst får man sig ett skratt. Löjteskomik kan vara jävligt roligt ibland.

I eftermiddag tittar Sara förbi en stund. Trevligt trevligt. Jag funderar på om jag ska sticka iväg och sola ikväll eller imorgon kväll. Förmodligen blir det de sistnämnda.

Påtal om roliga grejor förresten. Jag ställde mig på vågen imorse, vilket jag inte gjort på ett tag. Sedan den dagen då jag bestämde mig för att börja gå ner i vikt, har jag gått ner 9 kilo. 9000 gram. Woho ! Så stolt man kan vara över sig själv ibland !

På msn nyss:

Katarina säger:
vad gör du?
. . och så kom Örnie säger:
bloggar
. . och så kom Örnie säger:
kommer snart ner och terrar dig en stund
Katarina säger:
jag har tradet
. . och så kom Örnie säger:
jag med
. . och så kom Örnie säger:
jag kommer ner

Så nu ska jag ner och terra henne en stund. Ciao

Måndag i all ära

Så fint väder det har varit idag. Man känner verkligen hur våren springer fram. Jag gick hem till Fåff vid halv ett idag. Vi satt och snackade skit och gick ut på en minirunda och sedan någon timme senare gick vi på en större runda. Fan vad jag vill ha en hund! Jag känner verkligen en riktig längtan efter en hund. Men pappa är inte så förtjust i den idén, så jag får väl hålla mig tills jag flyttar hemifrån. Men längtan är stor!

Ikväll var det meningen att jag och Katarina skulle gå på bio, men eftersom det inte är så många filmer att jubla över, så sket vi i det. Vi tar det en annan gång istället. Så vad händer ikväll då? Det blir massa mys här hemma framför tvn. iiih !

Imorgon ska jag fortsätta mitt plugg. Har faktiskt gått riktigt bra måste jag säga. Är riktigt stolt över mig själv. Ska träffa min handledare om några dagar, så det gäller att förbereda sig så mycket som det går. Och det ska jag bannemej göra. Taggad till tusen är jag !

Jag känner att jag har fått jättemycket kraft till allting. Kraft till plugg, kraft till träning. Kraft överhuvudtaget. Så en klapp på axeln till mig själv.

I övermorgon åker Katarina tillbaka till England. Fy Bobban vad trist det kommer bli utan hennes nuna här. Nästa gång vi träffas är väl då i hennes bröllopsveva. Man kan ju hoppas hon kommer hem en gång innan dess, jag har lite panik över hur min klänning ska vara. Min enda räddning är Katarina.

Snart är det påsk. Jag hatar påsken, den är bara så jävla larvig. Små fula påsk-kycklingar, räliga häxor och drösslande påskris. Nä tack och lov så kommer här inte in någon påsk till vårt hus iår. Inte ens ett påskägg ska jag unna mig detta år. Nej jag lägger allt krut på Julafton istället. Jag kommer förevigt att vara en påskhatare. Påsk är trams som jag inte vill beblanda mig med.

Nu ska jag snart sätta mig med pappa och höja min intelligensnivå några steg med korsord. Korsord for the win !

Jaha?

Så känner jag just nu. Jaha?

Dan skickade ett mess vid halv två och skrev att vi behövde prata, om något allvarligt. Han kom hit en timme senare och det tog slut mellan oss. Whot? Häromdagen var allt okej. Han sa saker till mig, och jag trodde att allt var bra mellan oss. Han yttrade ord som jag älskar dig, du och jag, jag har saknat dig, jag kommer sakna dig. Han till och med yttrade orden du och jag föralltid. Och nu kommer han hem till mig och släpper en sån jävla bomb. Är det konstigt man inte fattar någonting? Det känns som en favorit i repris, lite Marcus-style över det. Låtsas att allt är bra, spelar på mina känslor. Har sex med mig. Sen dagen efter får man ett jävla mail/mess om att det är slut. Okej att Dan faktiskt tog sig ut till mig för att säga det, men hans andemening i messet han skickade var inte "vi behöver prata, så vi kan gå vidare i vårt förhållande" utan "jag behöver prata, jag vill göra slut". Så lågt så det finns inte ord för det. Det minsta man kan begära är väl ändå att de ringer och är ärliga. varför ska alla killar vara så fega? Ring för fan istället för att skicka mess/mail. Har man ett vuxet förhållande borde man veta att man lyfter telefonen för att säga en sån sak. Det är så ynkligt, så fegt. Det finns inga tårar, för jag känner mig inte ledsen. Jag känner bara en jaha-känsla inom mig. En, jag-orkar-inte-känsla. Det är konstigt hur en människa kan betyda hela ens värld kan bli en ingenting. Men jag är ändå ganska lättad. För sådana här avslut, lämpar nog mig bäst. När man känner att man blivit förd bakom ljuset, när ens helg tillsammans känns så genomfalsk att ord saknas. Då har jag lättare för att släppa. Så egentligen borde jag kanske säga tack för att han var så falsk? Eller nej, det ska jag inte. att vara falsk är inget att vara stolt över, alltså borde jag inte uppmuntra det heller.

Så är läget nu iallafall. Återigen singel. Fast egentligen. Vid vidare eftertanke. Jag har inte varit singel på skitlänge. Och som jag har sagt innan, jag borde nog egentligen vara singel. Inte för att reda upp saker och ting i min tillvaro, för de sakerna har jag redan lyckats fixa. Men jag borde vara singel. Leva livet. Det låter inte så dumt iallafall om man lägger upp det på det viset. Att vara singel, är kanske inte så dåligt iallafall trots allt? Jag tror jag tar mig igenom det här, jag har verkligen tron på mig själv. Och det känns så jävla skönt.


Fyra bra skäl till en bra söndag

Söndag igen. Fan vad tiden går fort. Fast jag sagt det tidigare, blir jag lika förvånad varje gång. vad är det som är så speciellt med den här söndagen då, jämfört med alla andra?

1. Jag ska plugga. På riktigt den här gången. Inte sitta och läsa en sketen bok. Utan skriva ett arbete och en recension. Jag ska börja mellan kvart i ett och ett. Den här gången ska jag inte skjuta upp det. Jag måste verkligen få det här gjort nu. Annars kan jag lika gärna beställa min egen gravsten. Så om jag bara får tummen ur röven, så ordnar det sig.

2. Vi ska fira min syster som utbildad civilingejnör. Eller ja, hon har inte haft sin examen än, och inte fått sitt examensbevis, men hennes X-jobb blev godkänt, så man kan ju säga att hon är civilingenjör nu. Så det ska vi fira. Hon är så duktig min syster. Love you Big Sis

3. Det är bara 3 dagar kvar tills jag får träffa Dan igen. WOHO!

4. Mitt rum är hetare än hetast. Bara lite småpill snart, sen är det perfa. Så jaevla stolt över mig själv att jag lyckats åstadkomma detta, med tanke på hur det såg ut från början. En stor hyllning till mig

I love my room
love my room


Fixar Frasse

Har precis tittat på Melodifestivalen, andra chansen. SÅ JÄVLA GÖTT att Nordman slog Carola och Andreas. SÅ JÄVLA GÖTT! Jag och Katarina satt och skrek och hurrade när Nordman gick vidare. Sicken jävla knäpp på näsan. HAHA skadeglädjen är på topp känner jag.

Mellan varven gick jag lös i mitt rum. Har spikat upp tavlor och andra ting på väggen. Riktigt stolt nu måste jag säga. Känner mig som en redig Fixar Frasse. Men som jag brukar säga, man kallas inte Fiixarn för intet.

image182
före
image215
efter

Vad tycks?

Skoyra

Häromdagen städade jag och min far för fulla muggar bland mina tusen par skor. Efter mycket om och men, så fick jag skilja mig från tio par skor. Alla ratades och slängdes. Nu i efterhand kan jag känna att jag ångrar att jag slängde några par. Men för att stilla surfade jag in på en helt underbar sida som säljer asheta skor. Jag blev kär direkt i två par. Nu får jag ta mig en funderare huruvida jag borde köpa dem eller inte.

image211image210
image213
image214

ååhh jag dör !

Snart sommar

Helt underbart väder ute. Fyfan vilka sommarkänslor jag får av sånt här väder. Tankarna går direkt iväg till stranden, sol, bad, glass, tält och varma kvällar. Jag vill ha sommar nununu! Ska dock jobba hela sommaren, precis som förra sommaren, men det som är så skönt med mitt jobb att det är så softa tider. Så det spelar egentligen ingen roll om jag jobbar eller är hemma. Tjäna lite cash sitter aldrig fel. Nu ska jag, far och Katarina iväg till Kullaberg och promenixa lite. Mys !

Öland

Stockholm

Nu har jag äntligen startat datorn och satt mig ner här för att berätta mer om Stockholmsresan. Så här kommer det.

Dag 1 Fredag 29/2
Fem över tolv körde jag och Sara från lilla sketna Höganäs och tio i tre landade vi på Bromma flygplats. Tog första bästa taxi till hotellet. Gick fram till receptionen och förklarade på ett m,ycket vänligt sätt att vi hade blivit lovade en minibar. Till både min och Saras förvåning fick vi ett snäsigt svar tillbaka att det faktiskt inte fanns några minibarer på det här hotellet och att det aldrig funnits så länge han hade jobbat där, vilket var fyra år nu. Vi måste ha sett roliga ut, eftersom vi faktiskt hade blivit speciellt lovade en minibar. Irriterade över det snäsiga svaret och åt hans snorkighet åkte vi upp till rum 503. Efter en stund vila, toalettbesök och telefonprat åkte vi in till Solna Centrum för shopping. Och som jag skrev, så hittade jag bara smycken medans Sara shoppade skor, jacka och smycken. Smått störigt när man vill shoppa och har mycket pengar att spendera. Efter shoppingen åkte vi tillbaka till hotellet och hade myskväll med nötter och Cola Zero. Vid halv två släckte vi. Sara somnade direkt men jag låg bara och vände och vred mig. Efter någon timme lyckades dock jag också somna in.

Dag 2 Lördag 1/3
Vaknade halv tio och gick ner för att äta frukost. Mycket gott måste jag säga ! Därefter for vi upp på hotellrummet igen, gjorde vid oss och stack in till Stockholm City. Den här dagen var ritkigt lyckad för mig, rent shoppingmässigt. Jag hittade ett par skor, en ljuslykta, ännu mer smycken, två boleros och fyra väskor. Sara hittade riktigt mycket hon med och var tvungen att köpa en ny rulleväska som hon kunde lägga ner allt i. Haha, så jävla gött. Efter många timmar inne i stan åkte vi tillbaka till hotellet. När Sara håller på att sätta i kortet i dörren ser jag till min förtjusning en ismaskin en meter bort. PERFEKT tänkte jag, nu kan vi ju göra en egen minibar eftersom vi inte fick någon. Sara hängde direkt på idén. Vi fyllde på pappersmuggar fyra åt gången, tills vi fyllt hela handfatet med is. Därefter lade vi i våra öl och cider. Hur perfekt som helst och ännu ballare än en tradig minibar. Så började festandet och som jag skrattade. Nio tog vi en taxi in till City för att äta på en restaurang. Därefter gick vi på jakt efter Blue Moon som någon hade rekommenderat. Men när vi väl kom fram, visade det sig att den hade flyttat. Så vi fick snällt gå tillbaka. På halva vägen hittade vi en bar som vi tänkte vi kunde gå in på. Dock var det ålder 23, men eftersom vi var såå trevliga fick vi komma in ändå och dessutom slapp vi betala inträdesavgiften på 80 kronor. Kan det bli bättre liksom? Efter en stund kom två kilalr fram till oss och satte oss. Mehmet och Simon hette de tydligen. Mycket trevliga. Simon var heltänd på Sara och ville hela tiden gå iväg och dansa med henne. Så medans han satt och tjatade på henne satt jag och Mehmet och pratade om att han ville komma till "Skauuune" nästa vecka. Som jag skrattade åt honom. Helt plötsligt säger han att han är gift, men att han har lämnat frugan hemma i Norge för att hon hade "komplex". Jag bara "Ehh, what? Komplex?" Då visade det sig att hon inte kunde få barn och att hon hade fått komplex efter det, sen hade han stuckit till Sverige. Haha, snällt liksom att lämna henne där när hon behöver honom som mest. Iallafall, efter någon timme stack vi därifrån och till ett annat ställe. Där inne var det helt galet säger jag bara. Jag och Sara hade båda köpt vars en engångskamera, så alla bilder från kvällen ligger i kameran. Så fort jag framkallat bilderna kan jag lägga in dem här. Vi dansade i princip hela kvällen. Var så himla roligt och det var såå trevliga folk, med vissa undantag. Jag fattar bara inte hur vissa kan vara så trögfattade. Jag orkar inte dra allt som hände under kvällen, men jag kan säga att en vakt raggade på Sara som fan. En kille bjöd mig på otaliga drinkar fast jag bara lät de stå och sedan gick min väg utan att ens rört dem, en mer än alkoholpåverkad norsk kille dansade den mest fula dans jag någonsin sett, bartendern kände igen oss sedan förra gången vi var i Stockholm vilket var myycket trevligt. Vid tvåtiden tog vi en taxi hem och lade oss för att sova. Jag somnade direkt, helt slut efter alla intryck under kvällen.
grejor
Shopping shopping

minibar
Vår minibar
image202

image203

image204

image205
festfest

Dag 3 Söndagen 2/3
Jag vaknade utan att vara det minsta bakis, vilket var såå skönt. Vid ett tog åkte vi in till Solna Centrum igen för att shoppa ytterligare. Efter ett snabbt beslut hamnade jag på ett drop in och fixade mitt hår. Färgade det mörkare och klippte det. Massa fint blev det ! Efter shoppingen tog vi taxi tillbaka till hotellet där vi började packa så smått och satt och pratade, kollade på allt vi köpt under helgen. Vid åttatiden gick vi ner och badade i jacuzzin som fanns på hotellet. Så in i helvetes skönt måste jag säga. Som jag och Sara skrattade när vi simmade runt i Jacuzzin och hon fick för sig att hon skulle hålla i mina ben så jag kunde dra henne fram istället för att hon skulle simma. Lat eller vadå? Haha. Efter jacuzzin gick vi till Statiol där Sara köpte chips med dip och satt och åt. Eftersom min mage var knas den dagen kunde jag inte få ner en bit. Efter att ha tittat på en film som visades släckte vi och somnade.

Dag 4 Måndagen 3/3
Gick upp vid halv nio för att äta frukost. Därefter packade vi ihop det sista, lämnade in bagaget och stack sedan iväg in till stan. Tog tunnelbanan till gamla stan där vi fortsatte shoppa. Gick förbi riksdagen och kollade på slottet, gick sedan hela vägen bort till stureplan för att bättra på våra shoppingkassar. Efter att vi shoppat klart gick vi in på en restaurang och åt, tog därefter tunnelbanan och pendeltåget tillbaka till hotellet. Vid fyra kom vår taxi och vi åkte iväg till flygplatsen. Fem i sex lyfte vi och lämnade Stockholm. Sju var vi åter på Ängelholms flygplats där pappa mötte upp oss och skjutsade oss hem.

Det var en väldigt snabbrepris av vad som hände under vår Stockholmsresa. Mycket som hände ahr jag med flit valt att inte ta med pågrund av olika anledningar. Men Stockholmsresan var underbar och jag ångrar itne en sekund att jag åkte dit. Nästa gång vi ska åka någonstans åker vi till Göteborg över en helg för att gå på Liseberg och shoppa. Vi ses kanske då. Ciao

Back home

Nu är jag hemma igen från Stockholm. Jag lovar att blogga  om det imorgon innan jag sticker på jobb. Ciao

Regn, regn, regn

Himlen har fullständigt öppnat sig och släpper ner sina tårar på oss i Stockholm. Det hindrade dock inte mig och Sara från att shoppa. Jag har hittat så mycket fint. Bilder kommer så fort jag kommit hem. 4 väskor, varav två Friis Company. Två boleros, massa smycken, ett par skor och en ljuslykta. Dock ska vi in en runda till på måndag och shoppa kläder. Ikväll blir det utgång. Längtar som fan efter att få gå ut och skaka rumpan. Sara ska ha klänning ikväll. Hon kommer bli så vacker. <3

RSS 2.0