Fiffigt Elin

Regn, regn och åter regn. Var fan har sommaren tagit vägen? Nog sämsta sommaren i världshistorien. OCh då passar man på att sätta sig vid datorn, men då dyker ännu ett störmoment upp. MIn jävla datormus och dess batteri. HATA trådlösa stuff. Jag hottade mitt trådlösa tangentbord åta helvete i julas när jag fick mitt superslimmade tangentbord MED sladd. För många ggr som det har hänt att man suttit mitt i en diskussion,och så har vissa bokstäver inte kommit med. Så har heela ens långa text blivit fucked up. Och nu är det tydligen musens tur att åka ut härifrån. HATA batteridrivet.

Snart ska jag åka in till Ikea med Peddi, som ska köpa massa nytt till sin lägenhet. Ska bli fett nice. Och eftersom jag fick en fet lön den här månaden, ska nog jag shoppa loss lite jag med. Förmodligen blir det att vi tar evon in. Fett nice! Tyvärr ska Peddi sälja den snart, så vi får åka massa med den nu. Lite stolt som jag är så har jag kört den, OCH höll på att krocka. Fiffigt Elin, verkligen. Men jag, men mina vassa reflexer, lyckades undvika en krock. Men trots mina vassa egenskaper, så får Peddi köra den idag. Jag känner inte för att utmana ödet idag.

Never ever

Helsingborgsfestivalen igår - worst ever


Öland

Snart bär vår lilla roadtrip av. Destination: Öland. Två veckor kvar. Ska bli så jäkla kul. Det är jag, Peddi och Fåff som ska åka iväg med gamla goa Bettan. Väl på Öland kommer det en trevlig man vid namn Daniel och hälsar på oss. Jag har bestämt att vi ska lyssna Trolles Trafikskola och Mora träsk i bilen, eftersom Bettan bara har kassetbandspelare. Haha fett ös. Mora träsk äger !! Tigerjakt är en klassiker och jag skrattar lika mycket varje gång jag lyssnar på den.

Sen blir det en liten roadtrip upp till Gävle (!) Peddi har en kompis "Raggarn" som ringde honom häromdagen och bjöd upp honom till Gävle. Jag följer givetvis med. Sånt får man inte missa! Gävle är en jäävla go stad !

Örnie Simpson

Jag är inget stort fan av Simpsons. Har aldrig varit. Kommer aldrig bli. Varje gång jag hör Homer skrika DOH får jag rysningar. Jag verkligen hatar simpsons. Trots detta gick jag på att skapa min egna Örnie Simpson. Och jag erkänner, det var faktiskt MYCKET roligare än att plåga sig igenom ett halvtimmes långt avsnitt. Mitt i all iver gjorde jag även Peddi. Han blev verkligen klockren !!

örniesimpson  peddisimpson

För dig som också vill göra din egna Simpson-karaktär är sidan :
http://www.simpsonsmovie.com/main.html


Kalabalik och dramatik

Herregud säger jag bara. Värsta kalabaliken igår. Skulle dra ut och festa med Sofia och allt slutade i katastrof.

Allt började hemma hos mig. Jag, Sofia och Fredrik förfestade at my place. Eftersom det var en tjejkväll, så följde inte Fredrik med oss in till stan när det väl var dags att dra in. Sofia och jag satt och lullade på bussen, och när vi kom fram kom jag på att jag glömt mitt leg hemma. FAN alltså. Det är väl bara så jävla typiskt. Jag kommer fan inte in någonstans utan mitt leg. Jag ringde Fredrik och bad honom komma in med legget. Och snäll som han är, så kom han vid kvart i tolv och lämnade det. Så jäävla snällt. Nu, tänkte jag, nu kan inget mer gå fel. Men det var ju fan bara början på en rad händelser.

Fredrik från Hasslarp ringde och bad mig komma till steakhouse. Väl där blev jag bjuden på en massa dricka, och jag kände att det började gunga under fötterna. Jag och Fredrik sitter på uteservering och är mitt uppe i en diskussion. Då kommer en tjejkompis till fredrik och de börjar prata istället. Något smådissad sitter jag snällt och väntar på att han ska fortsätta vår diskussion. När de väl slutar prata återupptar vi våran diskussion, TILLS det kommer någon annan och börjar prata med honom. Diss nummer två och jag börjar bli smått irriterad. Vi börjar prata igen och jag är mitt uppe i att förklara en rolig sak när hans mobil ringer. Inte en diss till, så jag ställer mig upp för att gå. Då blir Fredrik sur och ber mig sitta ner, och näst intill förbjuder mig att gå ner där nere. Min irritation stiger ännu mer och jag säger väldigt bestämt åt Fredrik att han precis dissat mig tre gånger och att jag inte finner mig i att bli det igen. Jag sa något i stil med "Du ville inte prata med mig nyss, utan annat folk var roligare att prata med, så då kan jag lika gärna gå ner där nere. Helt plötsligt, från ingenstans, hör jag en tjej säga "Ja, men NU pratar ni ju med varandra igen. SÅ, nu är det klart" OCh jag vänder mig om, och ser det mest fulaste tryne jag någonsin sett. VAFAN fick nu HON luft ifrån? Aktuellt humör: Förbannad!!! Jag är en sådan person som inte låter andra lägga sig i, så jag säger
"Jaha? Och vart kom du ifrån?"
Hon: "eeh, jag har stått här hela tiden!"
Jag: "Ja, jag har sett det, men varför lägger du dig i oss?"
Hon: "Ja, men Fredrik är min kompis"
Jag: " Ja, och jag har kompisar jag också (och pekar på Peddi, Sofia, Thommie och Danny) Men inte fan lägger de sig i!!"
Hon: "Nä, men ni pratar ju nu, så nu behöver ni inte bråka mer"
Jag: "Nähä, och det bestämmer du eller? Du ska inte lägga dig i vad vi håller på med"
Då, går Fredrik Hasslarp emot mig och ber mig lugna mig. Som om jag vore en jävla drama queen. Då blir det för mycket för mig, så jag bara skakar på huvudet och går ner. Tänkte, att det kan fan inte bli värre. Men, ack så fel man har.

Jag står där nere och känner hur frustrationer sakta minskar. En sån äcklig käring ska inte förstöra min kväll. Då känner jag hur någon spiller dricka över hela min urringning. Eftersom mitt humör inte var på topp direkt vänder jag mig om, mot en spelande tönt, och säger lugnt "Du spillde på mig!" Han tittar på mig och säger "Jaha?" och vänder sig om igen. Men jag låter honom inte komma undan med det, det minsta jag ska ha är ett ursäkta, eller förlåt. Jag går inte härifrån förrän jag fått ett förlåt. Så jag säger igen, mer betonat "Du SPILLDE på MIG!" Han vänder sig om igen och säger "Jaa?! Men jag spelar ser du väl?!" Sen vänder han sig om igen. Då rann det över. Jag stod med min cider i handen och såg en scen framför mig hur jag häller min dricka över hans huvud. Eftersom jag redan var triggad, så fanns inte spärren i mitt huvud just i den sekunden. Så, jag häller min cider över hans huvud. Jag kan inte ens fatta att jag egentligen vågade. Och han blir SKITFÖRBANNAD verkligen och slänger glaset mot mig, så det kommer glassplitter över hela golvet. Sen stegar han rakt bort till ägaren och säger åt honom att slänga ut mig. Ägaren kommer, med bestämda steg och säger "Du, ska UT!". Jävlar. Varför ska JAG ut? Väl ute börjar jag dividera med ägaren om att rätt ska vara rätt. Ska jag ut, ska han ut. Han kastade trots allt sitt glas efter mig, och det är faktiskt farligt. Efter mycket om och med, så fick jag komma in igen. Men då var man redan så jävla förbannad att vi snart drogdärifrån iallafall. Först Fredrik, sen den fula kossan, och sen Ogga, som jag och Sofia kallar honom. För jag vet sedan tidigare vem han är, och han är en Ogga. En grottmänniska som bor långt in i djungeln. Eller, han ser ut att vara en sån iallafall, och efter den här kvällen, så anser jag att vår teori borde stämma.

Efter att vi lämnat steakhouse åkte vi hem. Imorse när jag vaknade var jag fortfarande förbannad och låg och störde mig läänge på de tre musketörerna. Men än dock, log jag när jag tänkte på att jag hällde min cider över honom. Så jävla klockrent och nog kände jag mig lite stolt över att jag faktiskt vågade. Men han förtjänade faktiskt det, det kan ingen förneka. Och att jag dessutom lyckades tala mig in igen till steakhouse, det var faktiskt en bedrift. Men som slutsats efter allt detta, GÅ ALDRIG TILL STEAKHOUSE, om du inte vill ha dramatik det vill säga.

Seriekort

Eftersom rögles kansli inte öppnar förrän den siste Juli, så fick jag fixa ett eget seriekort, så länge. Väldigt nöjd måste jag erkänna att jag är. -fetesmile-

seriekort

Att älska


It was never my intention to brag
To steal it all away from you now
But god does it feel so good
Cause I got him where I want him right now


Paramore - Misery Busniess

Torsdagstråk

Då var det snart helg. Ska bli så underbart, min första lediga helg på säkert flera hundra år. På lördag blir det fest som fan. Jag laddar redan.

Igår var jag, Fåff och Peddi på Väla. Det borde vara förbjudet för mig att ta med min plånbok. Det slutar ALLTID likadant. Jag har tre ting som jag inte kan låta bli att köpa. Skor, väskor och solglasögon. Igår kom jag hem med ett par jättesöta skor och ett par solglasögon. När jag hittade mina soklglasögon sa till och med Peddi "Jag skulle precis säga att det nog inte finns fler solglasögons-modeller som du INTE har. Men jag hade tydligen fel". Och JA, han hade fel. Dessa var så jävla häftiga. Riktiga åttiotalare ! Örnie loves them.

Ikväll ska jag och Fåff sola. Ska bli skönt att få lägga sig i solariumet och bara koppla av. Sen att man blir brun till helgen när man ska ut, är ju bara ett plus i kanten. Senare ikväll ska jag förmodligen titta på en bra film, all by myself. Ingen som vill komma och joina mig ? Dörren står öppen.

Leave

scared
Plesae, don't come any closer

Onsdag

Var och tog ett kvällssdopp igår på Margereteberg med Peddi. Så jäävla kul!! Vågorna var säkert 2 meter höga. Jag och Peddi lekte som två små barn och hoppade in i vågorna, som slog emot oss med en jättekraft. Efter det åkte vi hem till honom och åt körsbär. GOTT!! Sen kollade vi på So you think you can dance. Ett säkert kort om man vill få sig ett skratt.

Igår var jag även iväg och köpte en jättefin klocka. Sån riktig bling.-bling. Riktigt stolt är jag. Efter det gick jag bort till Swedbank och köpte en spargris. Tänkte att jag skulle spara lite pengar och ge nyckeln till pappa, så jag inte fuskade. Jag kom hem, proppade i pengar och döpte honom till Ulban. Men så kom jag på, att Ulban verkligen var barnsäker. Jag hade inte fått hem någon nyckel. Så det var bara att gå ner dit igen och be om nyckeln. SÅ barnsäker får inte Ulban vara. That's a fucking no-no.

Idag ska jag, Peddi och Fåff köra iväg med Bettan till Väla. Mysigt värre ! Men vi kan inte köra förrän efter fem, eftersom Peddi jobbar så länge. Efter att vi kommit hem är det Project Runway. Yääh !

Blodpropp?

Min sista sovmorgon imorse, innan jag går in på mina morgonturer. Men inte fick man nån jävla sovmorgon för det. Först kom pappa in kvart över sju och skulle ha busskortet. När jag precis lyckats somna om, då vaknar man av att min farfar är uppe på taket och spikar (!) Alltså, vad är oddsen att ens 83 åriga farfar är uppe på ens tak klockan halv nio-nio och spikar och gör allmänt störiga ljud ifrån sig ? De oddsen var iallafall med mig imorse, så jag fick snällt gå upp. Det värsta jag vet är när man ligger skittrött i sängen och störs av såna ljud. Jag kan verkligen inte somna om då. Så jag gick up och spelade Sims istället på mitt ROSA, märk väl, mitt ROSA playstation. Så jävla porrigt måste jag säga. Sims, låter töntigt? Men jag bara älskar det. För däri det spelet kan man vara precis vem man vill. Där kan man vara den man egentligen vill vara, men som man aldrig blir i verkligheten. Men sen vaknar man upp för eller senare ur sin trans, för att man måste asa sig iväg till jobbet. Och så var man tillbaka i sin trista vardag igen. Suck...

Pratade med pappa innan idag om p-piller och blodproppar. Jag tror nämnligen att jag har, eller en påbörjan till en blodpropp i mitt ben. Och att jag äter p-piller gör ju verkligen inte saken bättre, eller det faktum att jag har anlag för det eftersom min pappa har haft X antal blodproppar. Och för honom började det med ont i benet, precis som med mig. Okej, okej, jag kanske överdriver. För som jag sagt innan, kan jag få en fjäder till en höna. Men ändå, det KAN ju vara så illa att det är en blodpropp. Så, för att inte ta några risker alls, så ska jag sluta med mina p-piller från och med ikväll. Att min p-pillersort har orsakat dödsfall och blodproppar gör mitt beslut enklare. Vem vill dö nu liksom? Inte jag iallafall, även om man för tillfället förpestas av diverse saker i ens omgivning.

Nu är det snart bingen, eftersom jag börjar jobba tidigt imorgon. Natti haj!


Min Jojo


Ibland finns det en anledning att se oskyldig ut som ett barn. När jag kom hem från semestern i fjol blev jag fast i tullens garn. De såg på mig med en misstänkt min, jag tänkte att nu är jag fast. Men de glömde bort både whiskey och gin när jag visat några kast.

Jaa, då plockar jag fram min Jojo, min Jojo, min Jojo. De tystnar och gapar och stirrar på mig när jag visar de mina trix. En vanligt och enkel Jojo, min Jojo, min Jojo. Den snurrar och spinner, går upp och går ner. Bara handleden gör ett knicks.

Jigs - Min Jojo

Torsdag

Sicket skit. Jag ringde precis Rögles kansli för att beställa ett seriekort till pappa, till hans födelsedag. Men då säger puckona att de har semesterstängt till 31juli. Så jävla kasst. Så nu får jag sitta och rita ett fattigt seriekort i photoshop och säga att han får det riktiga så fort de öppnat. Man vill ju bara döda nu alltså.

Ikväll ska jag dra in till stan och träffa Michael. Mycket trevligt. Imorgonkväll ska jag jobba. Tråk, men bättre att ha ett jobb än inget alls. Absolut.

Igår solade jag med Fredde och Fåffy. Snacka om att jag blev stekt, men nu har det lagt sig som tur är. Efter alla mina program igår gick jag och Fredde upp här på mitt rum och fixa bilder i photoshop. Så jävla roligt jag hade. Ni kan se vårat mästerverk nedan. Historien bakom bilden lyder:

Peddi förvandlar Örnie till en mörkhyad kvinna med mutanthänder. Då blir Örnie pissed som fan och ger Peddi stryk. Fortsättning följer....

Mutant Örnie och Slagen Peddi


20 år

9 Juli idag, vilket betyder att jag fyllde 20 igår. Hade en jättebra dag igår, förrutom att jag fick en sockerchock och hamnade med hvuvudet i toaletten senare på kvällen, när min kropp inte orkade stå emot längre. Jag har nästan helt slutat äta godis/glass/chips och andra onyttigheter. Så på min födelsedag åt jag tårta, kakor och drack läsk, vilket resulterade i att jag fick en sockerchock. Kändes som en baksmälla fast 10gr värre. Men förrutom det, så var min dag jättebra. Fredrik, Ika, Vincent och Sofia kom över och hurrade mig. Av Fredrik fick jag singstar med mikrofoner. Så jag, Katarina, Daniel och Fredrik började sjunga direkt. Som jag skrattade, det var verkligen en bra present. Av Fåff fick jag massor med smått och gott. Precis vad örn behövde ! Och nu sitter jag och tittar på min nya bildskärm. Mycket nice om jag får säga mitt. Och tack alla andra för alla fina saker och tack alla ni som messade mig och sa grattis. Tack !!

Och sen vill jag passa på att ge lite ris med. Även om man har en konflikt, så måste man kunna svälja sin stolthet och inte vara så jävla långsint. Man fyller 20 år en gång i livet. Och om man är så långsint att man inte ens kan skicka ett litet sms eller ett mail, då vet jag vad som värdesätts och vad riktigt vänskap INTE är.

Stor dag imorgon

Imorgon är det min stoora dag. Längtar så det finns inte. Alltid lika intressant att se vad folk tycker att man saknar i sitt liv. Idag var jag och Pappa på Felgiganten och letade plattskärm till datorn. Jag hade från början bestämt mig för en Lg 19 " , men den var slut. Så det fick bli en Lg 20 " istället. Mycket najs måste jag säga. 

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli åtta, för då ska jag Fåff och Peddi iväg och sola, så man blir lite brunare till imorgon. För det här vädret är verkligen inget att hurra över. Efter solet ska vi hem till Fåff coh spela Gamecube. Så jävla roligt med smash och spela bomberna. Men eftersom jag är världens sämsta förlorare, så blir jag alltid lika irriterad när Peddi ALLTID lyckas bomba mig, och endast mig. Som om han har något emot mig personligen. Sist vi tre spelade skapade jag en Hata-Peddi-klubb, på skoj förstås. Men det fick Peddi att tänka om, så till slut sköt han mig nästan aldrig. Han åkte till och med ner i lavan med vilje för att jag beordrade honom att göra det. Man ska ha pli på de små barnen, det har jag alltid sagt.

Another rainy day

rain

Let it rain on me

Att älska

The Tough Alliance - First Class Riot

Graviditet?

Satt på jobb i onsdags och pratade med en kollega och kom in på graviditet, bäbisar och allt därtill. När hon blev gravid med sitt första barn hade hon inte märkt något. Utan när hon av en händelse kom till läkaren var hon i 24veckan!! Är det klokt? Hon hade tillochemd fått mens och allt, men tydligen var hon gravid iallafall. Och eftersom jag kan inbilla mig att en vanlig huvuvdvärk är en hjärntumör, så blev jag hysterisk. Tänk så var jag gravid? Jag mindes plötsligt den veckan i april då jag glömt mina p-piller fem dagar i rad. Jag och p-piller går verkligen inte ihop. Jag glömmer bort det hela tiden, dock har jag blivit bättre på att komma ihåg sedan den händelsen. Sen kom jag hem och då började jag hjärnskrynkla mig själv om att jag förmodligen är gravid. Inga tecken alls på att jag borde vara orolig, men eftersom jag har spöken i huvudet så blev jag förtvivlad. Ringde Peddi och grät och sa att min framtid var förstörd, och att jag förmodligen bar på ett missfoster eftersom jag fortfarande äter p-piller och varit ute och festat mycket. Och inte kunde jag ta bort det heller, eftersom det gått för lång tid. Han lugnade mig och sa att vi kunde åka till Apoteket dagen efter, för att vara på säkra sidan. När jag dagen efter kom dit, hittade ett test och skulle betala blev jag expiderad av en kvinna som inte kunde sluta le. Vafan, tänkte jag. Inget att le för. Mitt i mina elaka tankar om henne säger hon "Det finns gratisprovet där borta på bordet om ni vill ha". Och om jag inte redan var irriterad blev jag, kom inte här och försök spela snäll och förstående och ge mig några fjuttiga gratisprov som plåster på såret. Tror du några ynka gratisprover kan göra mig glad efter ett möjligt besked om graviditet? Pff, skulle inte tro det, kärring. Mäkta irriterad som jag var, stampade jag bort till bordet för att se vad det var för gratisprover. Och då kommer kärringen efter och säger käckt "Det är en kräm som har en brun nyans i sig. Så det blir ungefär som en brun-utan-sol kräm. Det kan ju behövas i sånt här väder, haha" Tyvärr hade min irritation stigit ännu än bit så jag skrattade inte med henne. Vem fan bryr sig om det är för väder, det finns värre saker här i livet, som hela min fucking framtid. Hon måste sett hur jag spände ögonen i henne, så hon skyndade sig med att säga "Så nu kan ni åka hem och pyssla om varandra" innan hon försvann. Här ska det inte pysslas om någon tänkte jag och gick. Som tur var fick Peddi mig på andra tankar. Kom hem och gjorde testet, och innan jag tittade på svaret tog jag ett djupt andetag. Tystnad. Och det visade sig vara negativt. Jag var alltså inte gravid. Sån jävla lättnad. Var tvungen att fråga Fredrik om jag läste rätt, vilket jag givetvis hade gjort. En sten föll från mitt hjärta. Så aldrig mer att jag glömmer ett endaste piller, den ångesten jag har haft nu dessa två dagar är det värsta jag känt. Hej ansvar. Hejdå slarv.

Update

Äntligen onsdag och jag är ledig idag. Kan det bli bättre? Ska städa hela mitt rum idag och sen framåt eftermiddagen ska jag träffa Fåff. Ikväll infinner sig mina heliga timmar. Alla mina bästa program är ikväll. Yääh!

Länge sedan jag skrev här, men jag har tröttnat så på att sitta vid datorn. Händer aldrig något roligt, elelr så stör jag mig på folk på min msnlista. Att folk bara kan vara så korkade som vissa är. Jag får fan rycket varje gång nuförtiden när jag sitter på msn. Rensa listan, oh ja, det gör jag det med. Men ändå, på något jävla vis lyckas någon slinka sig in igen och börja störa mig. Så därför, sitter jag inte här så ofta.

Igår var jag och Peddi på jakt i Helsingborg efter min födelsedagspresent. Har redan fått reda på av pappa vad jag ska få. Eller han har en present till som jag inte får reda på, men den andra vet jag. En plattskärm till datorn, och jag får välja vilken jag vill. Så igår var jag och tittade ut en. Vill ha den nu! Efter titten gick vi in på Toys "r" us och kollade på dvdfilmer och spel. Peddi köpte Ronny och Ragge - Still Pöking. Och vad fick inte han till? Jo en jävla go Wonderbaum!! Vafan, det fick inte jag när jag köpte min film! Matt jag blir! Sen åkte vi in till Ikea och kollade på saker till våra rerspektive lägenheter. Och nej, jag har inte fått en lägenhet, men när jag väl FÅTT det. Man måste liksom ha koll. Peddi har fått erbjudande om en lägenhet, så avis jag är. Jag vill med ha. När vi var klara inne på Ikea, var det ju självklart med en Ikea-korv. Dricka+korv 10:- med gratis påfyllning. Wow, värsta klippet tyckte vi. Så vi drack och drack, sen fyllde vi på med mer läsk och tog även varm choklad samtidigt. Lite listiga får man ju vara.

Är ledig på lördag, och då ska jag baka och stå i till söndag, då jag fyller år. Dock jobbar jag på min födelsedag, men bara till ett, så det är rätt lugnt. Men vår tradition, liksom många miljoner andras, att bli uppvaktad och "väckt" i sängen, utesluts då . Första gången på 20 år, tråkbråk, men men. Mitt motto är att traditioner är till för att brytas.

Nä, nu får jag börja städa härinne, det ser ut som kriget. Är jag tillbaka inom en timme, har jag förmodligen förlorat och reträttat. Håll tummarna för mig därute i slagfältet.


RSS 2.0