att kunna fördriva tiden under 20 minuter

Eller nähä. Fick inte gå och lägga mig nu för Anton. Gick med på en deal att vara uppe till ett, så jag får försöka försdriva tiden här mellan hans svar. Mina ögon dör snart. Shisses, så trött jag är. Ska upp tidigt imorron och åka in till stan på hemliga uppdrag. Var i stan innan idag också med Sara, också då på hemliga uppdrag. Satt sedan utanför knutan och väntade på att Mikke skulle komma. Fyfan vad kul det är att sitta och titta på allt folk. Helt plötsligt kommer en nunna, mitt i all hetta. Fy sören att vara en nunna i sånt här väder. SEN, så ser jag en person komma gående, och jag kunde inte hålla mig för skratt. Han såg PRECIS på pricken ut som en person i tjuren Ferdinand. Precis innan Matadoren kommer in på arenan går där en liten snubbe och bär på ett svärd, som torkar sig under näsan. Han har ett sånt hånflin och skitfeta läppar. EXAKT honom såg vi, och jag och sara kom fram till att de nog sett honom när de illustrerade honom i Ferdinand.

Sen kom Mikke och vi stack till Bomb för att käka. Maten var väl sådär, pizzasalladen sög röv. Usch, ananasbitar i. Jag HATAR ananas ! Sen helt plötsligt blir stället invaderat av norrmän,som inte har bättre för sig än att glo OCH smygfota. Irriterad som ett bi var jag, eftersom jag inte kan äta när någon tittar på mig, vare sig det är Sara eller min pappa. Tillslut försvann de därifrån och jag kunde äta upp.

Efter Bomb drog vi vidare till Morris och Michael-Norsk. Halvsegt måste jag säga. Ville bara hem och lägga mig, men när jag kom hem hamnade jag här. Inte så oväntat kanske. Mer på min veckoplanering är att det blir fest på lördag. Har äntligen gjort en deal med Sofia om att hon ska hänga med dit, om jag hänger med henne på en chi-träff på söndag eftermiddag. På lördag blir det iallafall inte lika galet som det blev sist. Förfest hos Morris och sen drar vi vidare ut.

Nää, nu är fan klockan ett och jag ska bannemej krypa ner under mitt fluffiga täcke och bara gosa in mig. Goodnighty


zZZz

dags för bingen. tack och hej

Älskade underbara

Om luften tar slut, får du mina sista andetag

Saris

Idag

Dagens bästa: Minnen från igår
Dagens sämsta: Kluvenhet
Dagens låt: Kelly Clarkson - Addicted. Sammanfattar för övrigt dagens tankebanor
Dagens skratt: Med Sara i telefon om vafan som egentligen hände igår
Dagens längtan: Solsken och tryckande hetta
Dagens vill ha: A little goodnight-kiss from my prince Anthony
Dagens humör: Pirrande glad
Dagens minne: Gårdagens härjande


Broken dreams

broken dreams

...

se mig i ögonen och säg att du hatar mig

Örn me

Vi stannade tio minuter till

Pyjamasparty igår. Herrejiivlar säger jag bara. Jag fattar inte allt om hände egentligen. ALLT hände verkligen där på festen igår. Vissa detaljer borde jag nog inte gå in på, för det är så chockerande allt ! Kan dock säga att vi kan bocka för, en st strippning, en st nude person, en st trekant, en st däckning, 1kg svartsjuka, 1000ton erotik och kärlek. Sist vi var på fest där skrev jag att om vi hade stannat tio minuter längre, så hade det slutat i katastrof. Den här gången stannade vi tio minuter till, och det slutade verkligen i katastrof. Minst sagt. HAHAH vilken jäävla kväll ! 

Annat som hände under festen var att sara skar sig i fingret. haha hur hon nu lyckades med det. Hon hade tydligen stått och tittat på Mikke samtidigt som hon skar i en brödlimpa och så skar hon rakt genom hennes nagel. HAHA, fiffigt elin !  

   

Only for you

"Come and take my heart, take my soul."

heartbroken

Game over

Så jävla trött på att slicka din röv. Du tror du kan köra med mig hur som helst. Tror du har makt över mig. Och jag kan inte fatta hur du kan göra så mot mig när vi står varandra så nära. Eller jag trodde det iallafall. Men jag har fan tröttnat på ditt jävla beteende nu. Trodde aldrig att jag skulle komma till en sån punkt jag kommit till idag. Game over. Nu kan du köra ditt jävla spel för någon annan, för nu kan du inte köra med mig längre.

Jag blir så matt!

Satt precis här och lyssande på musik, men stördes av att något började pysa. Och vad var inte det ? Jo, min dyraste och allra heligaste mousse som hade gått sönder! Asså fyfan vad man kan bli lack. Den hade tydligen gått sönder och allt innehåll hade runnit ut i ett teenyweeny litet hål i botten. Hela min hylla blev full av sån klibbig vätska. Jaha, och där rök de hundralapparna, med tanke på att jag nyligen köpt den. Gah, jag blir såå jävla matt !

Pyjamasparty

Helgen kommer smygande och jag längtar som fan. Pyjamasparty ^^ Haha! Killarna ska bara ha boxer på sig. Faan, är det bara jag här som sover naken eller? Men ingen panik, jag ska INTE vara naken på lördag. haha. Det hade sett ut. Jag ska ha ett par korta svarta shorts i siden och ett svart linne. Sara ska förmodligen ha en negligé. haha. fett som fan ! Vad blir nästa tema? Sara snackade något om 90-tal. haha, jag riktigt ser det framför mig. Sprayad lugg, pentabyxor och buffalo. haha! Ljuva 90-tal. So fucking sexy !


hahah !

"Nicole Kidman ligger inne med en min som till och med skulle skrämma den allra modigaste"

nicole kidman

Pjuh

Kom precis hem från min träning. Shisses, mina ben är helt slut. Så underbar känsla.

Uppfinnare sökes

Någon borde uppfinna ett bättre lakritstuggummi!! Sitter här och tuggar febrilt Extras lakritstuggummi och spottar ur det när smaken är borta. Har snart käkat upp ett helt paket. Känner fan mig som knarkare. Man tycker att smaken borde hålla bättre! Typpan!


Gammal goding

Kollade igenom lite islandsbilder nyss och kom ihåg den här gamla gdingen! Så jävla cool bil! Fatta fett att köra med en sån på streetrace. Lite mobbat. haha!


gus
Bil på Island sommaren-04

Göteborg

Då sitter man i Göteborg och lökar. Soft som sädan. Idag blir det bara slappe här hemma, kolla tv eller något. Imorgon blir det Liseberg. Wiho ! Balder nästa ! Frågade min syster idag om jag kunde få komma upp och hälsa på henne i början av Juni. Tyvärr skulle hon åka till England då, men eftersom jag är såå söt så fick jag låna hennes lägenhet !! Fatta fett! En egen lägenhet i Göteborg, tänk alla möjligheter jag kommer ha!! Fick i princip stanna hur länge jag ville. Fyfan vad jag längtar nu!! Nån som vill joina? ;)

fjompen

see you in heaven :'(

fjomp

fjomp

fjomp

fjomp

fjomp

fjomp

Hon är en Mardy Bum

Satt nyss och lyssnade på en gammal goding. Arctic Monkeys - Mardy Bum. Och jag kan INTE släppa att det verkligen låter som att han i allra första raden sjunger "Hon är en Mardy Bum". Så jävla klockrent om han gjort det.

Do it

Buy it, use it, break it, fix it,
Crash it, change it, melt - upgrade it,
charge it, pawn it, zoom it, press it,
snap it, work it, quick - erase it,
write it, get it, paste it, save it,
load it, check it, quick - rewrite it,
plug it, play it, burn it, rip it,
drag and drop it, zip - unzip it,
lock it, fill it, curl it, find it,
view it, curl it, jam - unlock it,
surf it, scroll it, pose it, click it,
cross it, crack it, twitch - update it,
name it, read it, tune it, print it,
scan it, send it, fax - rename it,
touch it, bring it, pay it, watch it,
turn it, leave it, stop - format it.

Trött som as

Så jävla trött idag, men sov ändå 12h inatt. Stack över till fina Fåffily och käkade pizza. Efteråt satt vi och kolade på en dokumentär, och vad gör inte jag? Jo, somnar i hennes fåtölj. HAHA! Vaknade en halvtimme senare och hade skitont i ryggen. Beslutade mig för att lägga mig i soffan, vilket jag gjorde och somande om. Haha! Snacka om att vara sällskaplig! Fåffily är en pärla som lånar ut sin soffa till en trött Örn. Fåffily, hon är bra hon!

Aldrig mer

Helt plötsligt märkte jag att jag är skitpissed. Satt och läste igenom några loggar från msn, kollade bilder i mottagna filer. Läste texter folk skickat till mig. Och det blev bara så jävla uppenbart hur falska vissa personer är. Man tror att de är ens bästa vänner, men så fort det inte passar de längre så sticker de knivar i ryggen på en. Och det värsta av allt är, att man FÖRLÅTER de jävlarna !! Hur jävla patetisk är man egentligen? GAH! Jag vill få ur min frustration, min ilska.

Satt och lyssnade till mina tankar häromdagen. Det är sjuk hur man kan låta sin bästa vän trycka ner en och få en själv att känna sig så misslyckad och äcklig. Jag har känt mig så jävla obetydlig, så jävla oälskad och äcklig i flera år. Och allt pågrund av EN enda person, som då påstod sig vara min bästa vän. Slängde alltid in mig i skymundan och ignorerade mig. Allting var en kamp för henne, särskilt när det kom till killar. Då blev hon som förbytt och skrattade åt mig, fick mig alltid att känna mig värdelös och fulast i världen. Hon fick mig att "inse" att jag aldrig skulle kunna hitta en kille, så som jag såg ut. Jag kände mig som något katten släpat in, född för att bli torterad inombords. HIttade gamla texter jag skrivit från den tiden. "Ju längre tiden går ju mer misslyckad känner jag mig. Jag har börjat stänga in mig. Vill inte gå ut och träffa människor, för vad ska de säga när de ser mig? De kommer bara tänka : "vafan gör hon här ute? Att hon bara vågar sig utanför dörren!!" Jag önskar att jag var mer som *****. Hade jag sett ut/varit som ****, DÅ tror jag nog att jag hade varit lycklig." 

Jag gjorde allt för den här personen, ställde upp till tusen procent och trodde att jag skulle få igen för det senare. Men nej, jag fick aldrig känna att den här personen ställde upp för mig, så som jag gjorde för den. Och vad blev tacken? Inte ett jävla piss fick man tillbaka, bara en brusten och vilsen själ. Ju mer misslyckad jag kände mig och ju osäkrare jag blev på mig själv, desto mer växte hon och fick mer respekt. Hon levde på min osäkerhet och uppfattning om misslyckande.

Jag har förstått nu hur den här personen egentligen är, och jag har förstått att jag INTE är äcklig/ful/obetydlig/hatad/misslyckad. Sedan jag träffade Sara så har jag fått upp ögonen för världen. Att jag inte är en person som man önskar försvann eller som man ständigt kan trycka ner. Jag ÄR faktiskt värd något och det finns faktiskt folk som ÄLSKAR mig, på riktigt. Jag har funnit äkta vänskap hos två vänner, som jag vet skulle göra allt för mig. Som aldrig skulle ens kunna tänka tanken på att trycka ner mig. Fortfarande kan jag få tillbaka konstiga tankar från förr, men det är då de finns där och påminner mig om hur bra jag är. Att jag inte alls är misslyckad, utan tvärtom. ♥Sara♥Sofia♥


Jag förlorade mig själv i dina händer. Men det kommer aldrig hända igen.

Stjärnstatus

Jag är en stjärna

Jobbeli

Kom nästan precis hem från jobb. Ont i ryggen. Vakande skittidigt imorse av att jag mådde skitdåligt, gick till jobb och kände att jag var på väg att svimma. Vad händer ?! Som tur var släppte illamåendet/yrseln efter nån timme. Stod i köket hela dagen. Soft som sören.

Kommer hem och har två missade samtal på min kära mobily. Ett var dolt nummer och ett var ett helsingborgsnummer, fast när jag skulle leta upp det på hitta.se så fanns det inte. Störigt ! Hatar när man inte vet vem som ringt.

Tråkigt väder. Blää


gaah

Ge mig mitt ps2!!!


Lördagen

Hehhe jiivlar ! Hela kvällen var sjukt galen! HAHAH!!

Sara och jag tar bussen in till stan kvart i tio och är framme i deras lägenhet vid kvart över. Sätter oss ner och börjar vårt festande. Som sagt hade ju alla killar lovat att bara ha boxer och slips på sig. Så Sara påpekade detta, men hann inte avsluta meningen förrän kläderna va av på 2/3 av killarna. Och eftersom JAG har så bra övertalningsförmåga, så fixade jag så resten tog av sig med. HAHA. Så jävla fett, bildbevis har ni nedanför.

Och ju mer klockan blev, ju galnare blev det. Killar hånglade med varandra, tjejer hånglade med varandra, en kille drack tequila ur en tjejs klyfta, de visade rumpan och en kille visade sitt heligaste med mera, med mera!! Och aallt detta har jag på filmklipp och på bilder. hahah! Hade vi stannat tio minuter till hade det slutat i katastrof. Den där lördagen var den galnaste lätt i mitt liv. HAHAH!!

   

I wonder

As I walk along, I wonder
what went wrong with our love
a love that was so strong

And as I still walk on
I think of the thing's we've done
Together, while our hearts were young

Vafan hände?!

Satt hemma hos Sara igår och tittade på Eurovision semi-final. jag säger bara två ord: FÖR HELVETE!! Hemska låtar, hemska kläder, wannabies, dansare som dansade/trampade fel, och FALSKA toner. Ahh. MItt huvud !! Första låtarna var något av det värsta jag hört på länge. Fick ett mess av Jocke där han skrev "Vafan är det här för jävla skitprogram?!?!" Jag håller med ! Vafan hände egentligen?! Inte en enda låt som man blev sådär fäst vid förrän Serbiens bidrag kom. Oh, den var helt underbar. Så jävla otippat att en pojk/flicka går ut på scenen, står rakt upp och ner låten genom med handen i fickan( ingen dans, inga instrument ) och bara äger hela semifinalen. Inga överdrivna klädesbyten tre gånger under samma låt, inga bakrundsdansare som dansar fel och nästan trillar, och inga falska toner. Utan bara så jävla stilrent och sjukt bra!


helghelghelg

Äntligen helg!! Som jag har längtat! JObbar dock inatt, så jävla röv-b!! Men imorron, dåå jävlar ska det festas i Helsingborg! Sara har på något jävla sätt lyckats få alla killar att gå med på att bara ha boxer och slips på sig. HAHA! Det får man ju bara inte missa ! Häär händer det grejor ! Jag och Sara var hemma hos mig innan idag och testade olika outfits. För mig blir det svarta jeans och en svart korsett. Sara ska ha bruna trekvartsbyxor och ett svart linne. Maaha. Hetthett. Bilder kommer senare, ska nämnligen ta med kameran dit och ta massa kort. Fyfaaan vad jag längtar till imorron.

LÖÖÖRDAG!!

   
    


Ta mig tillbaka

Ta mig tillbaka i tiden. Till vår tid med tält, nattbad i pool, bus i sängen, förbjudna känslor och heta blickar. Ta mig tillbaka till Juni-06.

Love

Anthony

Anthony...

Stress

Kom nästan precis hem från jobb. Sov över hos Sara inatt och blir väckt fem över sju av Personal Direkt. De frågade om jag kunde börja jobba 07.30. Stressade som fan hem och bytte om och stack iväg. Något slö jag är nu. Ska gå ner nu och ringa ett samtal sen ska jag hoppa in i duschen.

Top Model ikväll. Hääärligt!

Idag

Dagens bästa: Chocktillstånd under middagen
Dagens sämsta: Rastlöshet
Dagens tråkigaste: Banken i eftermiddags. Palla banken?
Dagens mysigaste: Vädret. Aah! Mysigt värre!
Dagens låt: Dion - Runaround Sue
Dagens längtan: Sommarsommarsommar
Dagens vill ha: MItt rosa Ps2 med tillhörande dansspel. Dansmattan ligger och väntar här hemma.
Dagens humör: Rastlös


Vackert

vackert
Något vackert jag hittade i min trädgård

Fjärilar i magen

Får väärsta pirret i magen när jag hör Runaround Sue. iiih, härligt underbar känsla. Och jag tänker tillbaka till den tiden då vi lyssnade på den om och om igen. ååh, jag ryser i hela kroppen. 


"I miss her lips and the smile on her face
The touch of her hand and this girl's warm embrace"


Dion - Runaround Sue


Guitar Heroes

Sitter och spelar guitar heroes med sara nu. Fan vad kul det är. Jag äger ut sara så det stänker om det. Hon tampas fortfarande med easy, hahah! ´"Nää, jag tar på mig bandet (syftar på remmen på gitarren) och känner mig som en redig dansbandare, då går det nog bättre!!" hahah! Så jävla bra. Snart ska vi upp och poppa popcorn. Mumsigt.

Imorron? Blir väl bara att ligga ute i solen och sola. Vad har man annars att göra? Inte ett skit. Jobbar helgen som kommer, så jävla äckelhemskt. Ska ringa snart och säga upp mig. Känns så onödigt att ha ett sånt skitjobb när man ändå har ett annat jobb. Jobbigt bara att ringa min chef och säga det. Min chef är fan en redig pärla. Det måste jag erkänna. Känns som jag sviker honom nu när jag ska säga upp mig. Men men, that's life.

Nä, nu är det fan min tur att spela. Håll tummarna.

??

...och jag undrar fortfarande om jag gjorde rätt som släppte taget om oss.

Mysdag

Sitter hemma hos mamma ute i lanstugan med william och ika. Fett som fan. Var nyss på väla hos optikern, jääävla utsugare. Linser borde vara gratis!! Gick inom en affär när jag skulle gå tillbaka till bilen. Självklart så kan jag ju inte motstå en kjol. Den är verkligen skiithet. En rosa med volang längst nere, som man kan bada i, från Panos Emporio. Nu längtar man ännu mer till sommaren och stranden när man köpt den.

Senare idag ska jag åka hem till höganäs och hämta upp Sara och Micke. Sen åker vi tillbaka hit till mamma. Sara och jag ska sova här inatt. Så mys.

Man tackar

Helt plötsligt blev man jätteftertraktad på alla plan. Har gått nån vecka nu utan att de på Ljunghaga har ringt in mig. Tänkte att jag inte skulle få jobb förrän sommaren kom. Men igår ringde de och frågade om jag kunde jobba fredag kväll, och visst det kunde jag. Sen ringde de tio minuter senare och frågade om jag kunde jobba resten av helgen. Självklart, jobb tackar man inte nej till. Sen imorse ringde de igen och frågade om jag kunde börja tidigare och sluta senare idag, fast på en annan avdelning. Jovisst, det kunde jag. Ju längre desto bättre tänkte jag. Och nyss ingde de igen och frågade om jag kunde jobba på en annan avdelning imorron 7-16. Herregud,  är jag verkligen så eftertraktad? Man tackar, man tackar.

Ikväll ska jag in till stan med Sara och träffa trevligt folk. Ingen sprit idag dock, eftersom det är jobb imorron som gäller. Men det blir fett iallafall.

Underbart fint väder idag. Synd bara att man inte kan vara utomhus, jävla pollen. Gör så jaevla ont i ögonen så fort jag går ut. Blö. Jag skänker en extra tanke till alla andra pollenallergiker, jag lider med er, bokstavligen.

RSS 2.0