Världens sämsta raggreplik

Jag har utsett världens sämsta raggreplik. Killar, vad ni än ska säga, säg för fan INTE detta:

rägg

.-.

Enfolding your love in my heart

By the dawn I'll be gone

The road keeps us apart

for some time, I'll be gone


Städning completed

Nu börjar det se beboeligt ut är. Finally !! Sariz kom över en stund och spelade lite guitar hero, haha så jävla söt är hon! I fucking love her !

Ikväll skulle jag egentligen tränat, men eftersom rummet inte är helt hundra än, så får jag nog hoppa över det. Inte såå skoj faktiskt, men det är som tur inte med mårten^^ Då hade jag stuckit iallafall, höhö !

let's get retarded, let's get retarded in here.


Imorgon ska jag och Saora in till stän fän och handla julklappar. Nice times twice !


Har kommit på att min för tillfället bästa vän är ägg! Gosh Jesus vad det är gudomligt !

Fan vad jag längtar till den åttonde ! Festa som på gamla goa tiden när jag var, förmodligen, var Sveriges största fjortis. Men ack så roligt man hade ! Satt precis och kollade igenom gamla dokument och fann detta:

Frankrike x2 | Skolavslutningar | Bussar in till stan | Massmurders på bussen | Flakmoppe | Klackar som går av | Mobil som går sönder | Flygfältet | Berget | Syppe på hamntoan | Tältning på flygfältet | Danmark | Nyår | Vissla i andras pipor | Bli fälld på knutpunkten | Piffa cyklar | Duvor | Cykla till tivoli | Tända cigg på fel håll | Spanien | Spy i andras hattar | Duscha på fest | Foto med mobilen | Joddla med Siv | Fotoautomater | Cykelrunder | Förfest i badkar | Studenten |

SOMMAR

Sena näTTer meD Tjejerna. Ta BUSSen TiLL STan. sjunGa en sånG,G ärna En BUSSCHauFFÖr. Gå av ocH Få aKUT TOaBesöK. BeTaLa Tre jävLa enKronor r aTT Få KOmma in. ÅKa ner r rULLTraPPOrna. snuBBLa ocH TriLLa. Gå ner TiLL HaveT. SiTTa viD STranDen, rsöKa Få iGånG en Brasa. FasT KVisTarna inTe Brinner. Få nåGOn annan aTT TänDa Den.


SäGa massa roLiGa saKer. TFFa KiLLar som missuPPFaTTar orDeT "HOLa". sKraTTa så man KiKnar. TriLLa över sTOCKar ocH FasTna meD BeneT i väsKan. KUra iHOP siG. Ha PussKaLas. Gå iväG OCH rinGa MYCKET VIKITIGA samTaL. PraTa LänGe, ra BOrT siG OCH Ga iDioTisKa saKer. SKicKa mänGDer meD sms. Få För siG aTT
MC DOnaLDS HeTer MC FOOLer OCH aTT suGrör HeTer stiPor. ÅKa caDiLLac. Få rKLaraT VaD "aTT Få aPTiT uTe, men äTa Hemma" inneBär. Dansa HeLa naTTen LånG. TaPPa en KLacK.rsöKa HjuLa. Gå BarFOTa. Ta FOTOn i en FOTOautOmaT. Minnas aLLa roLiGa KVäLLar HeLa KaLLa vinTern.

-

Jag är nog världens sämsta förlorare. HATAR att förlota. Särskilt mot ett äckellag som leksand. De förtjänar inte ens att få det stavat med stor bokstav, så jävla märkvärdiga är de inte ! GAH!

Igår träffade jag som sagt Erica. Det var typ huundra år sedan vi träffades sist. Så det var verkligen skitkul! Vi åkte in till stan och gick iväg till Cafe Mezzo. Sjukt gott, men ack så mäktigt. Efter att vi fikat där gick vi en runda i stan, för att sen i panik springa in på första bästa toalett. Vi tog sedan på bussen hem igen. Fast vi inte träffats på så lång tid, kändes det som det var min gamla goa Erica. Vi pratade och skrattade och jag hade en skittrevlig kväll. Tummen upp !

Imorron ska jag städa sädan. Sen skulle Sara Sötnos komma över en stund och hålla mig sällskap. På fredag ska vi till stan och shoppa julklappar. Lika bra att vara tidigt ute, så jag slipper den årliga paniken. Nej tack för panne.


Nu ska jag skala min klementin.


Om du var ett hav vore jag en våg, om du var himmelen skulle jag ha vingar. Om du var ett regn hade jag varit hav och land. Om du var musik vore jag en sång, om du var vidderna ville jag vara vinden. Men jag skulle inte vara någonting om du inte fanns! <3

Haunted

long lost words whisper slowly to me
still can't find what keeps me here
when all this time I've been so hollow inside

watching me, wanting me
I can feel you pull me down
fearing you, loving you
I won't let you pull me down


Städning

Har precis rensat lite i mina lådor, så jävla mycket skit man samlar på sig under åren för att"det kan vara bra att ha". Jag är förmodligen sveriges största hamster. Och fortfarande kan jag titta på en reflex och tänka "amehn, den var ju söt, och den kanske jag behöver senare.." Nej Annelie, du kommer INTE behöva den senare. Släng skiten! Sen har jag ju alla bilder och planscher på Josh Hartnett som jag var så sjukt förälskad i för några år sedan. Och jag kom på mig själv när jag satt och tänkte "Men, han är ju fortfarande snygg. Jag kanske kan sätta ihop ett kollage av honom" NEJ, det ska du INTE göra Annelie. Fan, jävla mig! Kan aldrig slänga något.

Har jobbat idag och ska jobba imorgon också. Yäh! Så det blev lite jobb iallafall trots att mitt schema blev fucked up. Men det bästa inträffar dock imorgonkväll. HOCKEY! Woho !

Fan, jag börjar bli hungrig nu. Vadan göra? Har noll idéer på vad jag ska göra. Det ska gå jäävligt snabbt, annars pallar jag aldrig äta. Då gör jag bara typ havregrynsgröt istället. Gott och snabbt. Pappa tjatar alltid på att jag inte kan leva på havregrynsgröt och ägg. Men jo, det kan man visst det. Jag är det levande beviset ! Oh, jag kom precis på att jag inte ätit mina ägg idag, så det blir ju ett givet val.

Här är så sjukt mycket kvar att göra här inne i mitt rum att jag blir trött på att bara titta på det. Jag vet liksom inte var jag ska börja.

Klockan sex ska jag möta Erica, så ska vi åka in till stan och fika. Mysigt värre! Fattas bara att det börjar snöa. Mysigare än så kan det kanppast bli. Sitta inne på ett fik och värma fingrarna runt en varm kopp med choklad och titta ut och se hur snöflingorna singlar ner från skyn.


Nää, krubb nästa


Don't wanna go back

I ran away today, ran from the noise, ran away
don't wanna go back to that place, but don't have no choice, no way


Don't hate on me

Jaha, då var det en ny vecka. Riktigt skönt, för då kan man liksom glömma bort hela förra veckan och låtsas som om den inte existerade. Den tanken gör det lite lättare.

Idag jobbar jag kvällen, känns som att jag alltid gör det. Rätt sug att jobba kväll, känns som att hela dagen är förstörd. Det positiva är att jag fick sova länge idag. Det negativa är att jag inte får träna ikväll med kära Mårten. Mitt rum är en jävla röra. Ser ut som om kriget har härjat här inne. Tänk att en liten sketen örn kan ställa till med allt detta. Jag är impad av mig själv att jag har kunnat vara så duktig.

Vad händer i veckan? Ja, med tanker på att mitt schema blivit helt knas så är jag ledig fram till fredag. Känns lite abstinens att inte få gå till jobb på så många dagar. På onsdag kväll ska jag dock på hockey med käre far. Rögle - Leksand. Topplagen möts och den här gången ska vi fan vinna.

Imorgon ska jag dock in till stan och fika med Erica. Sjukt länge sedan man träffade henne, så det ska bli en höjdare!


Idag är en sån tänkardag, vilket oftast är negativt. Och det är det idag med. Tänka-så-mycket-att-jag-överanalyserar-allt-dag. Jag hatar såna här dagar, för ju mer jag tänker desto mer deppad blir jag, men det går liksom inte att låta bli att tänka. För idag är det den dagen. Fuck. Det var riktigt länge sedan ja hade en sån här dag, säkert ett år sedan minst. Congrats Annelie, du lyckades igen.

Bedtime

Jag är så trött att jag knappt ser vad jag själv skriver, och tanken att jag har skrivit om ordet "själv" fem gånger nu gör mig ännu tröttare.

Goodnightie




This is me then

örnie

1. DITT ROCKSTJÄRNENAMN: (första husdjur & nuvarande bil):
 Sita None ^^

2. DITT SKURKNAMN: (favorit glassmak, favorit kaka):
Vaniljmazarin

3. DITT PILOTNAMN: (första bokstaven i förnamnet, första tre bokstäverna i ditt efternamn):
Ande, Yeeah!

4. DITT DETEKTIVNAMN: (favoritfärg, favoritdjur):
Black Tiger

5. DITT TV-SÅPANAMN: (Mellannamn, stad där du föddes):
Maria Helsingborg

6. DITT STARWARSNAMN: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förnamn):
Andan, Omg

7. SUPERHJÄLTENAMN: ("Den/det" + din andra favoritfärg, favoritdricka):
Den beiga cidern. HAHAH

8. VITTNESSKYDDSNAMN: (mammas och pappas mellannamn):
Maria Lennart

9. DITT NAMN SOM VÄDERPRATARE PÅ TV: (Din 5:e klasslärares efternamn, En stad som börjar med samma bokstav):
Håkansson Höganäs

10. SPIONNAMN: (Din favoritårstid/månad, en blomma):
Juliros

11. SERIEFIGURSNAMN: (favoritfrukt, ett klädesplagg du har på dig nu + "ie" eller "y")
Melonlinny

12. HIPPIE NAMN: (Vad du åt till frukost, ditt favoritträd):
Grötek. HAHA! Hey, my name is Grötek



skit

fan fan fan :/

Idag

Dagens bästa: Min mobeliii !
Dagens sämsta: Jobba en fredagskväll , suck?
Dagens låt: Bobby Fuller Four - I fought the law
Dagens längtan: Snöfall
Dagens vill ha: Mitt memorystick till mobben
Dagens humör: Glad!
Dagens goda gärning: Idag känner jag för att vara ond ! Så, NADA
Dagens filur: Fåffybåffy

Att älska !

Köpte en ny mobil igår. W580i. Såå jävla asheet. Jag är kär !

w580i

Som på den gamla goa tiden

Min och Fåffs konversation när vi bestämde att vi ska festa den åttonde december. Haha, Fåff är för jävla go


Soffan säger:

jag längtar till den 8e


Soffan säger:

fråga vad som händer då


. . och så kom Örnie säger:

vad händer då?


Soffan säger:

jag o örnie ska till tivvan


. . och så kom Örnie säger:

hahah goding du är


Soffan säger:

 vaaa kul:D göra vad vi vill. kissa i buskar, ja som på den goda tiden helt enkelt


HAHAHAHAH

 


Och då åkte vi igen

Då har jag och Sara beställt nya flygbiljetter upp till Stockholm ^^ Vi åker den 29 februari och kommer hem den 3:e mars. Asgett! Har fått biljetterna och allt, och det känns såå gott ! Goding man är

Asså, nu är jag så sjukt förbannad på mitt musahelvete ! Och då snackar vi datormus, absolut inget annat. Nu är batterierna slut IGEN! NU ska fanskapet ut ögonaböj! GAH!



 

Dagens bästa: Har fixat delegering . Woho !
Dagens sämsta: Musafan !
Dagens låt: Vincent - Miss Blue (Han är fan asheet, och självaste Pontares son. Absolut ingen som helst likhet där nej)
Dagens längtan: Stockholm!
Dagens vill ha: LÖN!
Dagens humör: Motiverad till tusen
Dagens goda gärning: spinning med min favvis MÅRTEN !! ^^ (igen, man kan ej få nog av honom!)
Dagens filur: Me, myself and I


Idag

Dagens bästa: Mina två PERFEKT kokta ägg imorse !
Dagens sämsta: plugga sjukvård.. suck
Dagens låt: Björn Skiffs - Håll mitt hjärta
Dagens längtan: Fjompen
Dagens vill ha: en oskyldig puss på kinden
Dagens humör: seg som sädan
Dagens goda gärning: spinning med min favvis MÅRTEN !! ^^
Dagens filur:  My dear sister, eftersom hon har namnsdag idag


Stockholm..

Jaha, då var det exakt en vecka sedan vi satt på flyget på väg till Stockholm. Så mycket förväntningar man hade på hela resan, vilket sedan skulle visa sig bli ännu bättre. Stockholm = Mums !

Day 1
Vi var framme på fredagen halv ett och tog en taxi till hotellet. Vi fick världens snällaste chaffis! När han hörde att det var första gången vi var i Stockholm och att det var första gången någonsin som sara hade flygit, så gav han oss rabatt på taxinotan. Så jaevla gött! Väl på hotellet spanade vi in rummet och for sedan iväg mot järnvägsstationen som låg 5 minuters promenad därifrån. Vi köpte varsett 3-dygns kort som tillät oss att åka hur mycket som helst inom tre dygn och det gällde tåg, tunnelbana och buss. Sen for vi iväg in till city. Väl ute på gatan såg vi ut ungefär som två yra höns. Vi strosar runt bland gatorna och den första affären vi lägger märke till, är såklart Blue Fox ! Blue Fox är en affär som både Dan och Kristoffer vill till, så bara för att retas gick vi ju såklart in och handlade lite. Sedan gick vi vidare några timmar och bara var överförtjusta. När det började mörkna åkte vi tillbaka till hotellet och började festa. Eftersom den här fredagen var dagen då Kristallnatten var, så stannade vi på hotellet. Vi vågade inte riskera något, eftersom det förmodligen skulle bli massa bråk och kravaller. Men vi hade minst lika kul på hotellet. Lagom dragna gick vi ner till hotellets restaurang och skulle äta. Förbannade över att maten inte var som vi förväntade oss, gick vi upp raskt efter att vi ätit upp. Väl uppe på hotellet snurrade inte bara rummet ska jag säga och det var då Fritiof föddes. Jag skulle skriva ett mess och jag sa
"Jag avslutar med en punkt"
Sara: "Nää, skriv tre punkter. Three dots!"
Jag: "Vaaa? Fritiof?"
Detta lilla utbyte på 13 ord gjorde att vi låg och gapskrattade i säkert en timmes tid. För att utöka det lite, satte vi in Fritiof i alla sammanhang, alltifrån Fritiof i Idol till FF(Fuck Fritiof). Fortfarande skrattar vi när vi nämner Fritiof, och jag sitter tillochmed och ler nu när jag skriver detta. Så avslutningen på dagen kunde ju inte varit bättre.

Day 2
Dagen började med att vi gick ner och åt en stor frukost på frukostbuffén. Efter det for vi iväg till Solna Centrum för att shoppa ytterligare. Sara hittade en ashet väska! Om hon hade kunnat, hade hon säkert sovit med den, she really loves it ! Efter att vi var klara i Solna stack vi tillbaka till hotellet och fixade till oss för kvällen. Runt åtta tiden stack vi in till Stockholm city och gick till en restaurang. Så ljuvlig mat ! När vi ätit upp gick vi bort till Kickis Bar, vilket sedan skulle visa sig vara en kareoke bar.
Kickis Bar
Där träffade vi en tjej som var den mest pratglada jag någonsin träffat, vilket bara är bra för min del, då jag kan vara rätt tyst emellanåt. Så vi satt och lyssnade på alla som sjöng, och fan vad man kan störa sig på vissa som tror de är bättre än vad de egentligen är. Man kunde nästan se hur det skrek "I'm the next idol" ur deras ögon. Sen drog stockolmstjejen iväg oss till ett dansgolv som låg liksom bakom. Nästan ensamma på dansgolvet, men det sket vi i. Sen kommer där två killar som börjar dansa med varandra(!). Liksom ena killen hade rumpan mot den andra killens heligaste, typ som en lapdance. Och så tittade de på oss, precis som om de ville battla med oss. Så jag och Sara hängde ju på och battlade med dem. Asså, jag vet inte vad de killarna tänkte med, för det var ju allt utom sexigt hur de ålade sig mot varandra. Det jag och Sara inte visste var att runt hörnan lurade en tjej som var intresserad av en av dessa killar. Det började med att hon och hennes tjejkompisar skulle dansa mellan mig och Sara och killarna. Så vi inte skulle kunna dansa med dem längre. Och bara där tyckte vi att de var aslöjliga, för vi fattade ju, de var inte direkt diskreta. Men när de började knuffas och hålla på, blev det fan för mycket, så vi började ge igen. Och då var det som om helvetet brakade loss. Hon gick fram till oss och började skrika och frågade VAFAN vi höll på med. Att vi var några jävla fittor, bla bla. Och då blev ju vi förbannade, vad ger de henne rätt att hoppa på oss så? Men vi ignorerade henne, och killarna kom tillbaka till oss och dansade, så jävla gött. Men då blev hon ännu mer förbannad, på oss såklart. Som om det var vi som gjorde fel. Ännu fler skällsord flög ur hennes mun och vakten kom. Som tur var så hade hade han sett hela scenen, så han var på vår sida. Han sa till oss att hon var helt jävla dum i huvudet och att han sett allt. Så jaevla gött att vakten iallafall såg vilken bitch hon var. Vi valde dock att lämna dansgolvet en liten stund och ställde oss i baren, med väärldens goaste bartender. Haha, så fort vi öppnade munnen sa han "Vaa saao niiii?" och blinkade. Haha, och när vi stod där och hade skittrevligt kommer den jävla bitchen igen och trängs som fan, bara för att vi stod där såklart. Sen skriker hon till bartendern "HallåÅÅ?!?!?" och viftar med en hundring. Och då blir han skitförbannad (yes!) och säger" Du får väl vänta!! Ser du inte att jag är upptagen?" Då lägger jag av väärsta asgarvet, för att störa henne såklart. Och man ser riktigt hur ilskan växte i ögonen. Bartendern tar emot hennes hundring, ger henne en drink och säger "Det är den sista!" HA! Jag och Sara log länge åt det ögonblicket. Sen sprang vi åter upp på dansgolvet och en tokig kille, som inte pratade svenska började dansa med oss som fan. Och började hålla mig på höfterna, och då tyckte jag han gick lite långt. Han var så desperat att Sara till och med fick säga att jag var hennes flickvän. Ändå slutade han inte! Haha! Klockan ett hade vi dock beställt en taxi hem, så vi gick ut och väntade. Sara hade koll på taxin medans jag stod och snackade med en kille, som ville att vi skulle stanna längre. När taxin kom, så klämde chaffisen hennes finger !!! Hon höll fingret på rut-kanten så att säga. Och då vevade han upp rutan så hon klämde sig ! HAHAHA! Som jag skratatde åt det, och chaffisen med när han förstod vad han gjort. Och när Sara sa att hon hade asont i örat, trodde han att han hade klämt det med. HAHA, som om hon hade örat där. God Jesus vad jag skrattade.

Day 3
Vi började dagen med att skratta åt kvällens bravader och åt Saras finger. Packade sedan ihop alla våra grejor och ställde packningen i ett bagagerum på hotellet. Sen for vi iväg till Stockholm, tog tunnelbanan till Globen och gick i affärerna där. Sen tog vi tunnelbanan till gamla stan. Och vad händer inte när vi går där, jo det börjar snöa. Så otroligt fint! Det är ett minne som jag förmodligen kommer minnas föralltid. Vi gick över och förbi riksdagen och vidare in till city. Efter det åt vi, stack till hotellet och hämtade vår packning, tillbaka till city där vi sedan satt och väntade på vårt tåg hem. Där träffade vi Shimme. Väl på tåget kan man tycka att vi borde vara helt slut, men icke. Vi satt och höll låda på tåget och alla runtom skrattade med oss när vi var som mest igång. Väl hemma i Höganäs var klockan 00.00 och jag somnade på studs.

Stockholmsresan var verkligen en hit, och vi ska åka dit igen i februari. Jag längtar redan !

Stockholm!

Imorgon åker vi till Stockholm ! WOOOHOO!!!

Get to know me

1. När gick du upp idag? 09.30, trött som fan var jag !
2. Diamanter eller pärlor? Diamanter. Diamonds are a girl's best friend
3. Senaste filmen du såg på bio? Blades of glory
4. Favorit-TV- program? TOP MODEL ! Of course
5. Vad åt du till frukost? Havregrynsgröt och två ägg
6. Vad är ditt andranamn? Maria
7. Din favoritmat? Korv Stroganoff !!
8. Vilken mat gillar du inte? Ravioli! Jag ryser vid tanken!!
9. Favoritchips? Estrella Barbeque
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Har ingen tyvärr
11. Vad kör du för bil? Lånar mammas Saab 9-3
12 Favoritmacka? Fan vad det bara snackas mat, jag blir ju fan hungrig. Men okej, baguette med skagenröra. Holy Jesus.
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? Oärlighet, skryt och pessimism
14. Vilka är dina favoritkläder? Mysbyxor. Mumma !
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Nya Zeeland
16. Favoritklädmärke? Miss Sixty
17. Var vill du dra dig tillbaka? Under mitt duntäcke
18. Favorittid på dagen? Kväll
19. Var är du född? Helsingborg BB
20. Vilken är din favoritsport att se på? Live, Hockey. Annars innebandy
23. Coca Cola eller Pepsi? Coca Cola
24. Fotboll eller ishockey? Ishockey, helt klart
25. Är du en morronmänniska eller nattuggla? Nattuggla
26. Pedikyr eller manikyr? Manikyr. Hata fötter !!
27. Några spännande nyheter att berätta för oss? Har precis pircat mig igen. Nice som fan
28. Vad ville du bli när du var liten? Tullare, bara för att min pappa var det.
29. Bästa barndomsminnet? Svår fråga. Mycket som finns i mitt hjärta. Men måste svara som min syster gjorde. När vi lagade, ute i lekstugan, lagade mat av mariekex och vinbär. <3
30. Varit i Afrika ? Nej, men vill dit
31. Nånsin rullat in någon i toapapper? Peddi
32. Varit med om en bilolycka? Nej
33. Favoritdag i veckan? Fredag
34. Favoritrestaurant? Pattaya. Så jävla god mat! Men själva restaurangen är kass, bara en massa fyllon där.
35. Favoritblommor? Vita rosor. Det har sin egna förklaring som nästan ingen vet om.
37. Favorit-snabbmatsrestaurant? Mc D
38. Äger du en cykel? Ja, en skruttig jävel.
39. Vem fick du senaste mailet från? Facebook..ööh..
40. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Handlar inte på kredit
41. Läggdags? När jag är trött.. dooh
42. Senaste personen du delade en middag med? Dan, Kristoffer och Sara innan idag
44. Vad lyssnar du till just nu? Panbiffar i stekfett
45. Favoritfärg? Schwartz
46. Hur många tatueringar har du? En, men det ska bli fler.

Stackars Evy

Jaha, då vart det fan måndag igen. I vanliga fall hade det varit en fet suck, men eftersom det bara är några dagar kvar tills det bär iväg till Stockholm, är det snarare en glädjesuck. Ikväll kommer Saris över så vi kan planera det sista inför resan. På onsdag, på min lediga dag ska vi dra in till stan och köpa något fint  som vi kan ha med. Hohoo! Vad jag längtar!

Värsta grejen har hänt Evy, Peddis Evolution 2. Han lämnade in bilen för exakt en vecka sedan för att fixa ny koppling. I torsdags klockan 16.00 hade någon/några klippt upp stängslet in dit alla bilar som ska repareras står. Sprungit fram till Evy och slagit in framrutan. Ett vittne såg de gå iväg med två stora "lådor". Förmodligen är ena "lådan" hans baslåda. Asså, vafan ! Precis lämnat in bilen för att den ska repareras, och så gör nån inbrott i den. Vilken jävla otur. Jag blir så jävla förbannad ! Att folk är så fruktansvärt fattiga och utan samvete att de måste ta från andra. Har suttit länge och förbannat mig över vilken jävla värld vi lever i. Stackars Evy, hon måste vara vettskrämd. Jag och Peddi ska in och titta till henne i eftermiddag innan min träning och kolla hur illa det är. fyfan...

Till Peddi:
Jag och Katarina hade en diskussion om bråk med hennes pojkvän. Jag öppnade mitt hjärta och ut kom detta.


Katarina säger:

men det jag och daniel har ar vart att kampa for


. . och så kom Örnie säger:

jo, men det ni har, kan man få med någon annan också som man inte bråkar lika mycket med. Jag trodde jag hade det bra med marcus. var upp över öronen kär i honom men vi bråakde så jävla mycket att jag inte orkade älska mer. Och fast jag ville ha tillbaka honom när vi gjort slut, trots att jag grät varje natt och saknade honom så det gjorde ont, så träffade jag fredrik, och har det tusen miljoner gånger mycket bättre med honom än vad jag någonsin hade det med marcus. Jag och Fredrik, vi bråkar aldrig, vi förstår varandra liksom. kompletterar varandra.


Katarina säger:

eller så ger han med sig for att han inte vill braka?


. . och så kom Örnie säger:

nej, det gör han inte. tycker han att jag har fel, så säger han det. Men vi bråkar aldrig över något onödigt. Bråkar knappt överhuvudtaget. För det behövs liskom inte, för vi tänker likadant och förstår varandra. Respekterar varandras ideal och principer


,

hibiskus

RSS 2.0