I fucking made it !!!

Jag är så jävla jävla bra !! Jag klarade det !! Jag fick MVG i engelska A!!! Jag satt och höll på med de två sista uppgifterna när jag mailade min lärare och frågade om hur många ord arbetet skulle vara på, och tillbaka fick jag att hon redan satt mitt betyg och skicakt ivåäg det till kanslisten. FYFAAN vilken go känsla jag fick då. Jag är så jävla glad och stolt över mig själv !! Nu när jag har lyckats fixa ihop 20,0 borde jag verkligen komma in i Lund. Jag hoppas verkligen det !!!

Idag är en jäävligt bra dag !! Solen skiner, jag har städat mitt rum, Fåff och jag ska ut ocvh festa om två veckor och nu har jag bara 5 dagar kvar på jobbet tills min jobbiga 13-dagar-i-sträck-period är över. Dessutom att tillägga, så har jag träningsvärk, vilket betyder att träningen igår gjorde nytta, plus att jag nu totalt har gått ner 11kg !! Kan livet bli bättre? Nääe, jag tror fantome inte det!!

image258
en glad örn


Sol!

Snart jobb, tråk ! Men min älskling kommer klockan nio när jag slutar. Så det ska bli massa mys! Ska kränga 72% fairtrade choklad och så ska han färga håret på mig. Så det ska bli intressant och se hur det blir.

Innan stack jag och sofia bort och solade på Bora Bora. Läckert ! Sommar, sol, Sofia och Dan. Kan det blir bättre? NAAE!

image257

Blivande brudtärna

Fick hem klänningen igår som jag ska ha på Katarinas bröllop. Testade den idag, detta är resultatet:

brudtärna



Hummelfan

Fifan vad jag är duktig. Jag börjar se slutet på min engelska.

Jag låg ute och solade, fridfullt när jag kände något i mitt knäveck. Jag trodde det var en fluga, så jag fällde ihop benet för att skrämma iväg den. MEN!! Understryk, MEN, det var den humla! OCh den brände mig en sån jävel rakt i knävecket där man är så grymt känslig. Jag kände mig som den mänskliga formen av tjuren Ferdinand där jag sprang runt i min trädgård och skrek på tok för fula ord. Fy /!"#%("/&/"(& vad ont det gjorde !! Tur man hade en tub Antisan hemma så jag kunde smörja. DOCK, blev jag förföljd av denna nu mycket upprörda humla. Den fullkomligt jagade mig i raseri. Och jag sprang skogstokig runt i min trädgård, hysteriskt rädd för att ännu en gång bli bränd av den. Den var så jävla sne att den lurpassade på mig utanför dörren när jag sprang in !!! Hur jävla smarta får humlor vara egentligen? Det borde vara förbjudet ! Den var säkert muterad så den var sån översmart, precis som hajarna i Deep blue sea. Hummelfan, stay away from me !!!

Do not cry

Imorgon är det ett år sedan Fjompen dog:/ <3

image255

Do not stand at my grave and weep,
I am not there; I do not sleep.
I am a thousand winds that blow;
I am the diamond glints on snow.
I am the sunlight on ripened grain;
I am the gentle autumn's rain.
When you awaken in the morning hush,
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circled flight.
I am the soft star that shines at night.
Do not stand at my grave and cry.
I am not there; I did not die.

High Fashion ?

Här är kameltån i sin allra läckraste form
kameltå

En annan fröjd för ögat
huh?

Perfection

ana beatriz barros

Fåffily

Nu sitter jag här på min 2,5 timmes rast. Började jobba imorse klockan åtta och slutade nu ett. Halv fyra ska jag vara tillbaka på jobb igen. Segt som tusan, men det får gå. Vädret är väl sådär, blåser rätt kallt, så man kan inte ligga ute och sola. Nä, så då smyger man sig in på sitt rum och startar datorn. Ett mycket bättre val?

Min lilla Fåff är på sjukhuset:/ Saknar henne massor ! Skänk henne en tanke !!


Att älska

Flo Rida ft. Timbaland - Elevator

Underbar(n)

Veronica Maggio är ett geni !

image251

Om kärlek vore tid skulle jag ge dig en evighet

Härliga maj ! Just för tillfället mår jag så jävla bra. Jag har gott om jobb, vilket ger gott med pengar. Det verkar lösa sig med min engelska vilket gör att Lund skymtar i horisonten. Jag och Dan har varit tillsammans 4,5månad och jag är lyckligare än någonsin med honom. Snart är det sommar, vilket innebär grillning, fest och sol. iih vad jag mår bra ! JAG MÅR BRA!!

Håller just nu på att skriva ut lite papper som jag ska titta på när jag ligger ute i solen och steker. Måste göra det sista i min engelska. Detta ska gå bra, det SKA gå bra.

Ikväll ska jag ut med jobb och äta. Älskar att känna den samhörgiheten som jag gör nu med dem. Så har jag inte känt någon gång på något annat ställe. Jag blir glad av att veta att folk uppskattar det jag gör. Att jag är behövd och omtyckt, det ger mycket glädje.

Men det som gör mig mest glad. Det är Dan. Min lilla Pockeliii. Har aldrig någonsin varit så lycklig som jag är med honom. Innan har jag alltid känt att det har saknats något. Jag har sökt efter något annat, utan att veta vad jag har sökt efter. Innan har det bara varit bråk, oenigheter, irritation, mina känslor har inte funnits eller försvunnit. Men med Dan. Det är allt utom det. Visst, vi har haft våra svåra tider, men det har varit såå värt det nu när vi har det så underbart. Han är mitt lyckorus, min drog. Han är den jag letat efter, han har varit DET som har saknats innan. Och nu har jag hittat honom, nu har jag återfått den sista pusselbiten i mitt gigantiska pussel. Alla bitar är på plats, och jag är så oerhört lycklig.


Om kärlek vore tid skulle jag ge dig en evighet 
image250

Jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på dig,
Det börjar när du sätter dina armar runt min nacke
och bara kysser mig och säger att du älskar mig
Du är den bästa och mest underbara människan
jag nånsin har träffat i hela mitt liv och du betyder mest för mig
av alla som finns, jag älskar dig

Om du dör före mig så får du vänta vid grinden
och vaka över mig som alla änglar i himlen.
Jag lättar mitt sinne och är frälst i min själ ,
och du vet hur jag tänker för du känner mig väl.
skulle göra allt för dig
skulle ge dig mitt liv, jag vill ge dig mitt hjärta ,
jag vill ge dig min tid .
Du får mig att må så jävla bra,
du är det finaste jag vet och du är underbar ,
och vi har stunder kvar som vi ska dela tillsammans.
Du och jag mot hela världen, bara vi och inga andra.
Ser in i dina ögon hela kroppen blir varm, när jag kysser dig på halsen ,
när du håller om min hand.
Du ger mig värme, kärlek, du ger mig hopp.
Ligger naken vid din sida och du smeker på min kropp.
Jag lovar dig jag kommer aldrig lämna dig ,
du är bäst i hela världen och jag älskar dig.





Onsdag är lika med Top Model

Onsdag idag, vilket betyder att det är final i Top Model. Woho!!

Har varit ledig nu två dagar men idag är det åter till jobb. Segt ! Har varit med Dan nu sen i söndags. Det har känts som att vi har bott ihop. Härlig känsla ! Jag längtar till den dagen då det blir verklighet.

Imorgon ska jag ut med jobb och äta. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Innan dess ska jag ta mig i kragen och plugga undan det sista förhoppningsvis. Måste verkligen bli klar nu med min engelska, men det är inte mycket kvar. Jag har bara två uppgifter kvar att göra, så det är skönt att veta.

Nu dammsugar min älskling rummet. Så massa duktig han är ! Men nu är han tydligen klaroc kom hit och försöker göra sygmärken på mig. Jag tror jag ska dra mig härifrån och gå bort till sängen och mysa lite med honom.

Ciao

Bingen nästa

Nattinuffsan

Nytt pass

Idag var jag och fixade nytt pass. Haha, alltid lika roligt att se hur det kommer att se ut. Det kan iallafall knappast bli värre än mitt förra. Så det är ju positivt iallafall. Jag kan kanske scanna in det sen när jag får hem det, och det blir nångång nästa vecka.

Idag har jag varit ledig vilket är jäkligt skönt. Skulle egentligen sprungit iväg till (F)elgiganten och lämna in min mobil. Men jag orkade inte. Nu är det värre än någonsin. Inte nog med att min # -knapp har spruckit, vilket medför att det blir jättesvårt att messa, så har min mikrofon totalt lagt ner. När någon ringer mig, hör de inte vad jag säger. Det är jäävligt påfrestande. Så imorgon förmodligen blir det en tripp dit, om mamma är snäll och följer med mig.

Snart börjar min jobbiga jobb-period. 13-dagar i sträck inklusive dubbelpass vissa dagar. Men men, man är väl viking som Fåff brukar säga.

Nu sitter jag och dricker Herrljunga äppelcider. Mums !


cider

Du och Jag <3


image248

Jag älskar dig Dan

Blogg?

Vem orkar blogga när vädret är strålande?

RSS 2.0