NYHET!

Nyhet, nyhet !! Jag ska skaffa en liten vovve ! En liten fin och söt chihuahuahane. Just nu heter han Armani i stamnamnet, men vi får se om jag och Dan döper om den lille. Den 12:e får vi hem honom. Iiih, vad jag längtar !!!










Kolla så stor Dans hand är jämfört med honom.Iiih!


Han är nog världens finaste vovve!

Keep on tracking

Koreografen i den här videon borde hängas. HEMSKT, HEMSKT och åter HEMSKT, är det enda ordet jag får ur mig !!!


See you on friday

Dålig uppdatering pågrund av studerande inför tenta på fredag.

See you then darlings!


Dagens upplysning

Det är svårt att plugga när grannen lyssnar på opera på högsta volym !


Nightie

Nu ska jag krypa ner i sängen med min bästa älskling
Goodnightie lovers !


Snööö!

Shieeet vad det snöar här !! Himlen har fullkomligt öppnat sig och släpper ner lätta småsnöflingor. Sitter och tittar ut genom fönstret och ser hur flingorna singlar ner utanför. Såå mysigt!!


Att det förekommer snö i Skåne innan februari är ju fantome ett mirakel!

Man är väl inte Fiixarn för intet

Fy bobban vad jag har pluggat idag. Känner mig riiktigt duktig. Känns faktiskt som jag kan ro detta i land, vilket känns såå jävla gött ! Dessutom, har min älskade Dan hjälpt mig hela kvällen med att sammanfatta skiten. Har jag tur eller är jag bara bortskämd?

Imorgon är det fredag, men jag har plugg att göra. Ska läsa klart Kap. 7 och 8 i Svartdal, sen har jag läst allt jag ska läsa. Sen ska jag skriva sammanfattning på de två också, sen totally finished. Efter det ska jag bara plugga in allt i huvudet också. Men det känns ändå som att jag redan kan det mesta. Bara finslipa lite, sen ska jag nog kunna det mesta. Det som oroar mig mest isåfall är att kunna alla 60 statistikfrågor. Mycket formler man ska hålla i huvudet samtidigt.

Men...


"Man är väl inte Fiixarn för intet"
 
/ Gammalt Örnieordspråk


Julklappstips

Det börjar närma sig jul och då brukar alla människor få ångest och uppleva stress. Mycket pågrund av alla julklappar som ska inhandlas. Jag är väl medveten om detta samhällsproblem och tänkte därmed underlätta för alla er som känner oro inför julklappsinhandlandet.



Till henne
Tycker du också att det är sexigt med cameltoe? Tycker Du/Din flickvän att det är obehagligt att ha cameltoe? Nu finns möjligheten att kombinera sexig cameltoe utan obehag! Då ska du köpa Camel Toe Cup. Finns i olika storlekar beroende på vilket resultat man är ute efter. Cougar för den vågade, Medium för affärskvinnan och Mild för den som vill köra safe. "If there is someone you want to get to know, show em´ the Toe!!"

























Till Honom
Alltid drömt om en längre penis? Önskar du ibland att din partner hade den där extra centimetern? Grattis! Denna specialgjorda kalsong med naturtrogen penis är den perfekta lösningen då penis-pumpen inte fungerar och operation inte är ett alternativ. Här är produkten som förlänger lemmen med hela 5 centimeter och kärleksupplevelsen kommer vara på topp. Denna produkt säljs i one-size och är därför oerhört töjbar. En perfekt julklapp till pojkvännen/mannen eller till varför inte till sig själv?






Fler julklappstips kommer inom snart i senare blogginlägg. Håll utkik
!

Jag är så duktig !

Jag har suttit och räknat matte hela eftermiddagen! Riktigt duktig är jag och fan vad roligt det är ! Det var skitlänge sedan jag gjorde det, så det var riktigt roligt för en gångs skull !

Imorgon ska jag fortsätta mitt pluggeri eftersom jag har tenta nästa vecka. Då blir det nog fortsatt matte, eller så blir det lite forskningsmetodik. Sen på kvällen ska jag träna. Ska bli najjs.

Igår gjorde jag en smart sak. Jag drack kaffe precis innan jag skulle nanna. Så jag låg klarvaken medans Dan somnade. Låg vaken och tänkte på en massa saker till klockan var framåt halv tre. Sen somnade jag till slut, men sov oroligt och vaknade om och om igen. Så idag är jag helt slut i hjärnan. Pjuh.


Tänkte jag kunde avsluta med en fin bild på mig och Dan som vi tog när vi skulle upp till min systers examenscermoni.


Helg

Helgen har varit jättebra, förrutom att jag låg med huvudet i toaletten innan idag. Lyckat Annelie!

I fredags var jag på sittning i Lund. Mycket trevligt! Min älskling kom och hämtade mig, så jag slapp ta tåget hem. Så jävla gulligt ! Väl hemma somnade jag direkt. Igår var jag på inflyttningsfest hos Sara. Skitnajjs. Roligt och trevligt folk! Sedan stack vi flesta till Dickens där jag dansade röven av mig. Så jäkla roligt ! Efter några timmar kom Anders och sedan kom Jesper. Dessutom sjöng jag och Dan kareoke, "Fångad av en stormvind". När vi sjungit klart applåderade alla och jublade och visslade. hihi, så lite duktig var vi allt !

Idag kom pappa med mina sista saker och sen stack jag och Dan hem till mamma på middag. Så jävla gott var det !! Nu är jag proppmätt så jag knappt kan röra mig. Fiffigt Elin.

Nu ska jag snart hoppa in i bardummet och ta ett varmt bad. Mums! Nightie folks!


Psykologsittning 14/11-08


Sara jätteglad



Natalie, också jätteglad !


Men Johan och Sara, är gladast!


Daniel utövar exorcistiska övningar, Sara kör den pittögda stilen medans Johan testar sina nya moderna glasögon.


Inflyttningsfest hos Sara 15/11-08


Värdinnan i egen hög person



Strike a pose !


Sara ska vara sofistikerad och dricka ur vinflaskan, men kommer på efteråt att den var tom. Fiffigt Elin! Dan verkar sådär överraskat glad ut. Sötnöt!


Avslutar detta inlägg med en bild på mig och Dan. Snygge min jag ligger inne med. Annelie och sin halvtand, typ. Snyggt. Sen armen är ju sådär härligt smal och smärt (?) HAHA, ser ut som om jag aldrig uppsökt ett gym. Jag borde söka till Top Model med den här bilden. Jag tror jag vinner skiten, eller något. Haha.

Over and out

Önskningar från min garderob

Mina tre favoritmärken på kläder just nu är Soaked In Luxury , Monrow och Nümph. Alltid så snygga kläder till ett bra pris. Detta skulle jag vilja fylla min garderob med.




tunika från Nümph



klänning från Soaked in Luxury


mysig halsduk från Soaked in Luxury


underbar kavaj från Monrow


tunika från Soaked in Luxury


och denna underbara kofta från Soaked in Luxury ligger redan i min garderob. Ett kap!


Här följer tre andra plagg jag skulle vilja ha i min garderob


Klänning från Just Female



klänning från Tommy Hilfiger



Klänning från Blend She


klänning från Miss Sixty

Is this called love?

Pfii fifan. Har städat sedan jag vaknade idag. Men nu börjar här se lite beboeligt ut. Nu skulle pappa se mig, då hade han nog varit stolt. Så som han i alla år tjatat på mig att jag är så slarvig. Not anymore daddy!

Om en timme kommer min älskling hem. Iiih, längtar!


Det är så mysigt. Fast jag och Dan varit tillsammans snart 11 månader, och fast vi har träffat varandra varje dag sedan i somras någongång, så saknar jag honom lika mycket varje dag. 
Is this called real love? In that case, I'm in for a lifetime!

My new baby

Var och köpte en Tv idag. Så jäävla fin! Iiih! Stod och valde mellan denna, en Samsung LCD 40-tums, och en LG 42 tum plasma. Men efter mycket om och men, blev den förstnämna. Mycket bra köp måste jag säga ! Jag är kär !



Donator sökes

Sitter här i soffan och tittar på The Hills och innan dess tittade jag på Gossip Girl. Mys ! Ska snart trippa iväg och sola tänkte jag. Känner mig så jäkla blek så det finns inte. Sen när jag kommer hem ska jag förbereda middagen lagom tills Dan kommer hem. Sista gången han är på coaching idag.

Snart är det ny tenta. Fifan. Men innan dess ska jag hinna med sittning och inflyttningsfest hos Sara. Och hinna gå på Marcus invigning för Officett och Fimo.

Usch, jag är riktigt sugen på te, men orkar inte gå ut och koka vatten. Lat eller ? Imorgon, på onsdag och på torsdag ska jag träna, så det är faktiskt okej att jag latar mig idag, Tycker jag !

Jag vill shoppa, men just för tillfället skriker det ne från min budget. Så det får vänta någon vecka. Usch. Jag får abstinens. Jag orde gifta mig rik. Riktigt jävla äckligt rik. Någon som vil donera några miljarder till Dan? Plz? Kanske någon blir mer villig om jag ler mitt allra vackraste leende?



Söndagstråk

Sitter i Höganäs. Regnet öser ner och himlen är grå. Fyfan vad tråkigt ! Pappa har öppnat sina farsdag presenter och nu sitter jag bara och väntar på att vi ska gå iväg till farmor och farfar. Jag känner migsom Sune dagen innan julafton. Man sitter här och bara väntar, och väntar. Och väntar. Suck.

Igår var jag i Göteborg. Katarina hade sin examenscermoni och efteråt gick vi och åt på engod grekisk restaurang. Väl hemma var klockan mycket. Anders ringde och tjatade på mig att jag skulle följa med ut och festa. Men jag orkade inte utan stannade hemma istället. Jag och Sofia gick bort och solade och när jag kom hen satt uppe en halvtimme, sen gick jag och la mig. Interesting life I guess.

Senare idag ska vi flytta resten av alla mina saker till Helsingborg. Sen har jag alla mina saker samlade. Känns gött !

Dubbelblomma

Någonsin sett en blomma växa inuti en blomma?



Drop dead gorgeous på några sekunder

Det är inte svårt att vara drop dead gorgeous när man har proffs i sin närhet. Proffs på smink, ljussättning, att fotografera, men framförallt proffs på att retuschera alla bilder du tagit. Har man photoshop i närheten kan vem som helst bli fruktansvärt snygg så vem som helst skulle kunna tappa hakan. Dags för lite självförtroende-boost nu tjejer (och killar?) ! Ta åt er och njut av känslan att ingen perfekt.



Vad sägs som snyggare bröst som är perfekt lika stora, perfekt slät hy, underbart hår och smalare midja på några sekunder?




Haft en dålig nattsömn? Påsar under ögonen och dålig hy? Det fixar photoshop !



Har du tråkig hårfärg men inte råd att färga det? Vill du få större bröst och snyggare rygg
utan att lägga dig under kniven? Bekanta dig med Mr Photoshop !
Mycket billigare, snabbare och skonsammare för din kropp !


Känner du dig spinkig och vill känna lite kvinnliga former?
Smalare midja, fylligare rumpa och fina höfter? Mystiska ögon ingen kan slita sig från?
Gör som Eva, retuschera dina bilder!



Kanske känner du för mer kvinnligare former ena dagen och andra dagen inte?
Med photoshop är inget omöjligt. Endast din kreativitet sätter gränserna!




Någon som blev sugen på att nerda i photoshop?

Spinning for the winning

Snart är det träningsdags! Tjoho !


Vem är ägaren?

1) Vem äger denna platta hängrumpa?





2) Vem har satt på sig dessa hemska jeans som gör allt utom underverk för baken?





3) Misspassande byxor till, vems rumpa?





SVAR:

1) Heidi Klum





2) Katie Holmes





3) Rachel Bilson



Förvånade?

Se upp för skräckupplevelse!

Igår såg jag och Sara världens, kanske till och med historiens, aabsolut sämsta filmer. Jag varnar er, titta inte på dem !! Det är en skräckupplevelse för själen !! Absolut inte inte sevärda!!

 21 grams


The happening

BIG news

Jag vill berätta en sak. Jag har nu flyttat ifrån mamma. Jag bor inte där längre. Utan jag har flyttat in på världens bästa ställe. Jag och Dan har flyttat ihop. WAAAH! Jag är så jävla lycklig!! Det var i torsdags när vi satt och käkade ute som han frågade mig om jag ville flytta ihop med honom. Jag har nog aldrig känt mig så lycklig som jag gjorde då när han frågade mig. iiiih !!!!

Så igår flyttade jag in alla mina saker jag hade hos mamma. Snacka om att här blev fullt och då lämnade jag ändå en del kvar hos mamma. Mina kläder... huuuja! Jag har verkligen fått pressa in allt i alla hyllor. När Dan kom in och såg hur jag hade kämpat sa han "Det ser ut som i en klädbutik". Och det har han nog jävligt rätt i. En jävligt överfylld klädbutik. Jag lämnade dessutom en del kläder kvar hos mamma som hon kunde slänga, plus att jag fick slänga en hel plastkasse när jag kom fram som verkligen inte fick plats. Suck. Dagens ilandsproblem !

Till helgen ska jag åka till pappa och hämta de sista sakerna. Ännu fler saker ska alltså in här i lägenheten. Men, man är väl inte Fiixarn för intet?


Detta är kärlek
































Jag älskar dig Dan.
Du och jag,
och all tid i världen



RSS 2.0