Håll alla era tummar!

Håll nu tummarna för mig att jag klarar tentfan!
 Den börjar åtta, så var beredda då!
Glöm inte mig!
Ni har varit så duktiga hittills!



Köss

Sista pluggdagen

Sista dagen med plugg. Och jag vet att jag borde sätta igång nu. Men det känns liksom som att jag  kan det mesta, så det känns inte alls lockande.

Men jag får väl ta mig i kragen nu och börja så smått. NI får hålla tummarna för mig imorgon. Ni har lyckats skitbra alla gånger hittills, så ni får inte göra mig besviken den här gången:)

ciao darlings

Örhängen!!

Jag har nu handlat. Trots att jag inte får perngar från imorgon. Men jag klickade in mig på en skiitbillig sida med massa örhängen! Och som ni alla vet så är örhängen och väskor min stora passion! Jag äälskar att få hem en ny väska eller ett par nya fina örhängen. Man kan aldrig få för mycket ! Så nu råkade jag komma in på den här sidan som sålde örhängen, alltifrån 9 kronor till 1099 kronor. Så jag shoppade fem par örhängen och kalaset slutade på 285 kronor. Fatta billigt!! Dessa handlade jag:







Pauspaus

Paus i pluggandet.
Och imorgon får jag pengar. Så nu ska jag kolla lite på nätet efter något att handla.
Tyvärr lär det bli kurslitteratur för nästan hela slanten. Suck

Plugg...igen...

Och så fortsätter en ny vecka med ännu mer plugg...


börjar jag bli tjatig nu?

jag tror ni har rätt bra koll på vad jag harför mig nu fram tills torsdag


Igår var jag på valpkurs. Jagfick tag i honom till slut. Gott!


nu ska jag äta frulle, har inte hunnit innan

Valpkurs

Förresten, så är jag lite irriterad idag!! Idag skulle nämnligen valpkursen börja som jag och Chili har anmält oss till. JAg ringde för över 1½ vecka sedan och han lovade att han skulle skicka hem papper så jag skulle veta exakt när jag skulle komma och var det var. MEn jag har fortfarande inte fått något!! Jag har ringt dit hela eftermiddagen, men inget svar. Bara deras jäkla telefonsvarare. Man blir ju bara så matt!



förresten, jag drömde om tåg inatt igen!
Jag och Fåff skulle åka hem från Lund men så råkade vi sätta oss på ett tåg mot falun.
Men som tur var skulle tåget först till Malmö för att sedan vända och åka till Falun.
Konstigt jag drömmer om tåg hela tiden..

Födelsedagspresent

Jag har precis klickat hem Dans födelsedagspresent. Han fyller år den 19 april, så det är ju snart. Lika bra att vara ute i god tid! Och eftersom jag vet att han inte läser min blogg längre (trots att jag tjatar), så känns det ganska safe att skriva det här. Men jag tänker inte skriva vad. Jag vet att han har folk i sin närhet som läser detta, som skulle kunna tipsa honom att kolla min blogg. Så nejnej, så kul ska han inte få det. Men jag kan säga så mycket att han kommer bli massa glad, och jag tror inte han har en aning om vad det är. MAHA!

Men nu är man 550 kronor fattigare. Muhu, men han är värd det!

Satt precis också och photoshoppade lite. Märks det att jag har tröttnat på att plugga? haha..


borde jag skippa mina bruna linser för att återgå till min vanliga ögonfärg?

Plugg är rena döden

Paus i pluggandet.

Fy vad tråkigt det är!!!


GAH


det är rena självmordet

Drömtydning

TÅG: Även tåg hör till de viktigare drömsymbolerna. Tåget för oss genom livet, och vi måste följa med vare sig vi vill eller ej, tycker vi. Men det är fel. Varje människa har en fri vilja och är inte bara ett slags kolli som fraktas fram. Drömmen är både en varning och en maning till oss att rannsaka oss själva. Det gäller att inte komma "för sent", att inte "missa tåget".


Tycker inte det säger så mycket. Så jag hittade den här definationen också:

Tåg: Allt som är kraftfullt och företagsamt hos drömmaren. Hans vitalitet och passioner, hans sexualitet. Individens utveckling.


hm...

Plugg och Rögle

Idag har jag varit duktig och pluggat massa! Nu tar jag en paus och kollar på Rögle. De måste vinna, annars blir jag litta lissen. Hata AIK! Yack.. -kräkreflex-

Sen blir det väl att förbereda kvällsmaten. Idag bjuds det på ugnsbakad falukorv och potatismos. Dan har tjatat om det ur länge som helst,så nu får jag ge med mig- trots att jag hade velat ha korv stroganoff. Men men, man kan inte alltid få som man vill.

Inatt drömde jag en jättekonstig dröm. Den handlade om att jag ville in i en ljusblå mölla(väderkvarn för er icke-skåningar). I den möllan fanns nämnligen massor med godis. Men för att kunna komma in där, var man tvungen att komma in som ett jämnt nummer, annars blev man ivägkastad i en jättestor katapult. Så första gången jag testade, kom jag fram som ett ojämnt nummer och blev ivägkastad hur långt bort som helst. Men andra gången jag testade kom jag in som ett jämnt nummer, bara för att en tjej skulle tränga sig före mig. (Och eftersom hon då blev ojämnt, så kastades hon iväg. Så går det om man tränger sig liksom! Ha!!) Så kom jag in i möllan då och satte mig i ett litet leksakståg som åkte på en räls. Och när den började köra fick man plocka på sig så mycket godis man bara kunde. Jag höll tröjan somen slags hängmatta, så jag fick skiitmycket godis. Efter att jag klivit av tåget och lagt allt godis i en påse, kom jag fram till en buffé med massa mat. Ochjag blev ju självklartskithungrig. Men när jag skulle läsa på lapparna vad allt var så stod det på första "Grillad älva". Så var det en elva som hade blivit grillad, jag minns att jag skulle ta tag i den och så satt ena vingen fast i plåten. Fyfan vad äckligt. Så jag gick gick till ett annat bord istället och tog en skitgod köttbit. Sen kom jag fram till laxen och på lappen där stod det "Lax med blå ögon; Lax med bruna ögon". Och jag blev så äcklad, varför skulle man "förmänskliga" maten på det sättet? Kändes ju jättehemskt att äta maten då!! Så jag tog en räkmacka istället och gick och satte mig. Precis när jag skulle hugga in på min goda stekta köttbit, kommer där en kille och säger " jaså, du tog köttet gjort på Aboriginer(urinvånarna på Australien)" Och jag blev så jävla äcklad, kände mig som en kannibal. Så jag kunde inte äta det köttet heller, så jag hade bara min räkmacka kvar. Men sen vaknade jag.

Så jäkla knasig dröm.. undrar vad som får en att drömma så. Nu skulle Freud varit här och analyserat vad tåg, godis, lax och älva egentligen betyder. Tror jag ska googla på tåg faktiskt..hmm...

Längtan efter MP

pluggpluggplugg


och jag som vill spela Mario Party

Jävla Laila !

NOOO Laila gick vidare :O:O

Nu står det mellan min och Dans favorit.


spännande....

det andra paret som går till final är....

VAFAN!:O
Morgan gick inte vidare..jävla skit...
Visst att jag ville ha Magnus i final, men fan inte Laila!!!

)"(&)¤&¤)#)(/¤(#/)"!")!/")(!#/)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Morgan, jag är kär i dig ändå !

Tippen

Nu kollar jag på semifinalen på Let's Dance. Hoppas verkligen, verkligen att Morgan !! Tippen for the win liksom! Som jag älskade det när jag var liten. Missade inte ett enda program! Jag hade ett kassettband med dem som jag alltid lyssnade på i min freestyle! Jag träffade till och med dem live en gång när de kom till Höganäs. Och jag var så käär i Morgan! Och han var kär i Eva, så jag ville se ut som henne. Kommer aldrig glömma den gången då Morgan och Lasse kom över en dryck som gjorde att det första man såg efter att ha druckit den, den blev man kär i. Och eftersom både Morgan och Lasse var kär i Eva, så försökte de överlista varandra för att hon skulle se just dem när hon öppnade ögonen. MEN, vad hände? Minns ni det?:P Vem blev Eva kär i?


Mys med Fåff och Echo

Ikväll är Fåff och Farbror Geck här och nannar över. Massa mys. Chili har mått som en pärla. Ätit bra och busat massa. Stolt mor som man är!

Vi har precis spelat Mario Party, fan vad jag rockar!

Idag har jag inte pluggat något alls. Lite ångest man har...

jaja, går det så går det...

snart ska vi nanna. Dan ligger redan och nannar i sängen. Sen när vi vill nanna kastar vi ut honom, så får han sova på soffan. HAHA! JAg är så kärvänlig mot min man.

So long

Du är allt


 

Du är allt jag nånsin önskat.
Du är allt jag nånsin drömt.
Du är den som får mig minnas, alla drömmar jag har glömt.
Och du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le.
All min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge.
För du är där när ingen ser mig.
Du är där när stormen yr, du är där när natten skrämmer.
Och du är där när dagen gryr.
 Och jag vill alltid ha dig nära, när som åren läggs till år.
Och vad livet vill oss lära, är att framtiden är vår.


Tänker tetris

Helt jävla underbart väder idag! Och blåser inte ens hälften så mycket som igår. Mums, snart är det vår, vilekt betyder att det snart är sommar!

Idag borde jag plugga, vi får se om jag gör det. Tycket jag har varit så duktig de senaste dagarna.

Imorgon kommer Fåff och sin Echo hemtill mig och Chilis. Det ska bli massa mysigt! Då ska vi kolla på Sveriges värsta bilförare och tänka tetris.


Jag har btw fått upp min stationära dator. Äntligen är den ikopplad och jag kan lyssna på min hederliga gamla musik. Spotify i all ära, men inget går upp för min egna spellista i winamp! Winamp for the win!

Känner ni er fitta nu?

Idag är både jag och Chilis fit for fight ! "Känner ni er fitta nu?" Svar JA!

Nu ska jag till skolan. Dan tjatar om att vi måste åka. Skriver mer sen när jag kommer hem.


So long lovers

Sjuk?

Chili är helt hängig. Jag är rädd att han är sjuk eller något:/

Han bara sover och sover... :S

AAAH

Uh jag är så trött idag.

Och Chili bara gnäller och vill leka..

och jag orkar verkligen inte..

och dan är inte hemma, hanhar lämnat mig här i misären

AAAAAAAAAAAAAAH

Chili in action

Lille Chili visar sina bästa sidor.
Inklusive smaskande !


Ha det kaga

Morrn på er allihopan!
Har preis ätit frukost, väntar dock på mina goooda ägg.Nam!

Efter det ska jag bada Chili. Kan behövas!


Senare blir det plugg och ikväll ska vi hem till Roggan som fyller år.

Ha det kaga

Chilisen är utmanad !







Vad heter din hund?

I stamtavlan heter han Armani. Men jag och Dan döpte honom till Chili:)

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
Vi funderade noga och länge. Vi valde till slut mellan Mio och Chili. Men samma dag som han kom hem så insåg vi att han var en Chili. En sån stor själ i så liten kropp med hur mycket energi som helst. Nu kan jag inte ens tänka mig att han skulle kunnat heta varken Armani eller Mio.

När är din hund född?
2008-10-13

Vilken ras är den och vilken färg har den?

Chihuahua Långhårig, tricolor. Då han var mindre var han mycket mer mörk än vad han är nu. Nu börjar han ljusna jättemycket, har knappt något svart kvar. Även röda inslag i pälsen börjar komma.

Vad väger din hund?
Har inte vägt honom nyligen. För några veckor sedan väge han 1,2 kg.

Vart köpte du hunden och vad kostade den?
I Lerberget från en jättego kvinna. Han kostade 15 000 riksdaler. Och så värt pengarna!

Varför valde du just den rasen?
Chihuahuan är ju väldigt känd för att vara smart,  att vilja lära. Eftersom jag själv brinner för att lära upp en hund nya konster, var detta en ras jag kände speciellt för. Även storleken var avgörande. Man brukar ju säga, sådan ägare, sådan hund; Plus då att vi bor i en tvåa. Att ha en vallhund i en tvåa känns inte helt rätt mot hunden. En Chihuahua behöver inte samma fysiska träning. Däremot mycket psykisk träning vilket jag försöker tillgodose så mycket det bara går!

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Nej, eftersom han fortfarande är en valp och inte så disciplinerad än, så har jag inte tyckt att det varit ett alternativ. Han har så mycket energi och spritt i kroppen, så han hade aldrig klarat av att vara på en utställning utan att bli uttråkad. Han får växa till sig lite först. Men sen så!

Är hunden rädd för något?
Hundar som skäller på honom, då blir hanväldigt osäker. Han blev jagad av en Amstaff för några dagar sedan. Denna Amstaff var helt ofarlig och var valp precis som honom och ville bara leka. Men Chili blev vettskrämd och kissade på sig när han råkade springa in i ett hörn. MItt hjärta bankade nog lika snabbt och hårt som hans. Fyfan vad rädd jag blev. Men Chili är annars väldigt glad för hundar och är väldigt framåt och gillar att få nya kompisar. Men hundar som skäller, då blir han nog lite rädd.

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Det skulle jag absolut kunna tänka mig, men inte nu. Trivs bra som det är nu.

Kan hunden några konster och lydnad?
Han kan mycket för att vara så liten, tycker ju självklart jag:P Han kan sitt, ligg, stanna och näästan dansa. Håller precis på att lära honom att gå fint bredvid mig och stanna så fort jag stannar. Han lär sig fort!

Jag utmanar följande:
Danisen. Och Ika om hon läser detta :P


Veckans bästa !

Konversation med Daniel (min systers man). Helt plötsligt skriver min syster "Du är en nödda" Alltså, du är ett nöt på ren svenska. Detta förstår inte Daniel då han är från england och inte kan svenska, allra minst skånska.

Jag älskar dig min vackraste hustru, du är mitt allt för alltid. säger: (katarina)

du e en nödda


Jag älskar dig min vackraste hustru, du är mitt allt för alltid. säger: (daniel)

what does that mean?


Jag älskar dig min vackraste hustru, du är mitt allt för alltid. säger:

Kat wrote it and I don't know what it says


Jag älskar dig min vackraste hustru, du är mitt allt för alltid. säger:

tell me tell me please please please please please


..och så kom Örnie säger:

haha;P


..och så kom Örnie säger:

i know something you don't ;D


Jag älskar dig min vackraste hustru, du är mitt allt för alltid. säger:
(efter fem minuters letande i lexikon efter ordet "nödda")

dammit woman tell me now


..och så kom Örnie säger:

hahahahah!


..och så kom Örnie säger:

nödda = nut


Jag älskar dig min vackraste hustru, du är mitt allt för alltid. säger:

You're an almond?


..och så kom Örnie säger:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA



HAHAHAHHAA asså jag skrattar fortfarande. You're an almond? HAHAHHAHAHAHAH


Uppdatering

Igår hade jag redovisning i skolan. Det gick riktigt bra trots att jag har lite scenskräck. Skönt det är över nu. HAr bara en redovisning nästa vecka också, men knappt i halvklass, så det är lugnt.

Igår träffade jag Sara. Vi gick runt lite i affärer på Kullagatan och åkte sen hem till mig och åt nödder (nötter för er som ej kan skånska) och kollade Doktor Phil. Efter ett tag kom Dan och Stoffe upp och joinade oss.

Idag är jag uppe tidigt, som ni kanske ser. Jagbörjar åtta idag. OCh slutar tio, så det är skönt. Ska nog ta med datorn utifall vår grupp ska fixa med vår power point presentation tills nästa vecka.

Men nu måste jag dra mig till tåget.

So long

Dan <3


till dig pockeli
jag älskar dig

Plugg

Idag har jag varit riktigt duktig och pluggat massor. Det gör jag fortfarande.
Cred till mig !

Skit jag sysslar med vid tristess

sån här skit sysslar jag med när jag inte har något att göra




Sjuksjuksjuk

uuh. jag ligger här nerbäddad, så jävla sjuk. Har nog fått influensa. Jippie eller något.

fy bobban säger jag bara

Festbilder

Jag orkar inte skriva bildtext till alla.
Vissa bilder får tala för sig själv.


fåff håller för sin rouge med sitt hår



kvällen för min del började med detta linne
efter denna vulgära bild insåg jag mitt problem



såhär skulle min kväll innebära
not fun
så jag bytte



 under tiden blandade fåff sin oboy-grogg
hennes min ser märkbart fundersam ut
"ska jag ha mer eller inte?!"



I'm back with a new outfit
en mer påklädd sådan



bästa vänner alltid



säxy!!



vårt häpnandsväckande fint städade festbord












ser ut som om jag är naken:O


lovelovelove


i'm fierce



väärldens sötaste fåff






fåff väldigt väldigt nykter



och så avslutar vi med en poser


ciao bellos

Sjukling som fan

Fyfan vad jag är sjuk! Fåff har smittat mig så in i helvete. Imorse när jag vaknade kändes det som om jag blivit överkörd av en lastbil. Att kunna kurera sig - det kan jag uppenbarligen inte. Så jag har fått vara hemma idag, mot min vilja. Men jag har pluggat jättemycket. Har hunnit med två inlämningar, så det känns skönt. Imorgon måste jag till skolan dock, hur sjuk jag än är. buhu

Ska försöka orka lägga in några festbilder nu.

att kunna kurera sig

min kära fåff har smittat mig med sin djävulska förkylning. jag måste sätta stopp för det här ! det får icke ske! jag sitter här och kurerar mig med varmt te med honung, vatten, frukt och vitaminer. jag ska stå emot det här. det ska inte få stoppa mig från min träning i veckan!

idag tränade jag spinning med annelie brun. riktigt jobbigt pass, men gud vilken människa. jag tåler inte hennes klämkäckhet alltså! hon sjunger, hon skriker "ohh yeeeah!". jag döör ! men så länge som träningen är effektiv, så får jag väl stå ut med hennes tramserier.

idag var jag och fåff på väla. jag handlade tre linnen, ett par leggings, en tröja sportbehå för ynka 600 kronor. riktiga kap tycker jag! nam nam

imorgon och på onsdag börjar jag åtta. fiiifan! och slutar... 17.. fiiiiifan! jag kommer vara död. ursäkta min uppdatering, vi får se om jag pallar lägga in festbilderna imorgon.

puss honeys

Trött sädan

usch fifan vad trött jag är ! Och jag är egentligen ledig idag. Men jag ska till Lund idag på min lediga dag. Fifan vad det tar emot. Senate idag kommer lite festbilder från helgen.

Ciao bellos!

RSS 2.0