Asså fan

Jag blir så jävla ledsen. Vill inte skriva här på bloggen om exakt vad, för då får jag det bara slängt upp i ansiktet sen. Och så får man stå till svars för något man skrivit när man ville skriva av sig.

Folk säger hela tiden att saker och ting kommer att ändras, men det gör det inte. Hur länge ska man behöva ta skit? Hur länge ska man kväva sin gråt?

FANFANFANFAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bröllop

Hemma igen från England. Bröllopet var så otroligt fint ! Katarina var så vacker i sin klänning. Allt var så otroligt vackert !
Bilder har jag inga just nu, men det kommer massor med bilder.

När de skulle skriva på papperna om att de är gifta, så spelades låten Du är Allt med Sonja Aldén. Då kom tårarna. Jag börjaed storböla. För låten och texten var så fin, och Katarina och Daniel såg så lyckliga ut. Ett minne för livet.

Sonja Aldén - Du Är Allt
Du är allt jag nånsin önskat 
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Idioter

Jag är fan omringad av idioter. GAH ! Jag blir så jävla förbannad !! Jag pratade med en SKITtrevlig kille på min msn. Vi skojade och hade skitkul, men så fort jag nämnde att jag har kille, så ville han inte prata mer. Nä, då var jag helt plötsligt inte lika rolig att prata med längre? Say what?! Jag är väl för fan samma person som jag var innan jag sa något !! Så han tog bort mig från sin msn omgående. Är det klokt? Måste man undanhålla att man är upptagen för att någon ska vilja fortsätta prata? IDIOTER säger jag bara !!!

Nu håller jag iallafall på med min packlista inför imorgon. Det är så mycket att tänka på, så man får ta sig en redig funderare. Senare idag ska jag in till stan och bli masserad. 50min klassisk massage, som jag fick av min kära syster när jag fyllde 20.

Igår var jag och fixade naglarna. Resultat - ok ! Var det värt 350spänn, NEJ!! Det jobbet hon gjorde, var värt en hundring, högst !!! Det blev ojämnt, hon filade snett, målade knas och har glömt på vissa ställen. Ungefär så som det ser ut när jag själv försökt mig på en fransk manikyr. På långt håll ser det jättefint ut, men ju närmre man tittar, ju mer ser man alla fel. Störigt !! Så dit går jag aldrig mer ! Dock var hon jävligt trevlig som gjorde mina naglar, men tyvärr, det räcker verkligen inte.

Nej nu måste jag fortsätta streta så jag hinner med allt idag. Ciao !

Hibiskus


Denna förbannat fina bild tog jag med min mobil. Grymt bra kamera!

I love msn !



Så, nu vet vi alla hur man campar i sin egen trädgård !


Måndag

Trodde jag skulle jobba idag, hade skrivit i min kalender att jag skulle jobba, men när jag tittade på mitt schema var jag ledig (?) Jag ringde till jobb, och visst var jag ledig. Så det var bara att gå och lägga sig igen. Dock så har jag hunnit sätta på två tvättar, så lite duktig har jag varit iallafall.

Igår solade jag solarium på ett ställe inne i stan. Jag trodde det var som gamla goda hederliga som på Bora Bora, men ikke. Det var dubbeleffekt, så när ja kom ut efter mina 18minuter var jag STEKT! Tur som jag hade så lade det sig efter en stund, but still. Stekt var ordet !!

Senare idag ska jag göra det sista på Katarinas och Daniels bröllopspresent. Kommer bli såå najjs ! Bilder kommer efter bröllopet, eftersom mina kära syster läser min blogg, så vore det itne såå smart att lägga ut bilderna nu.

Efter det ska jag nog med sofia och sola och sen ska vi ut och träna. Ska bli najjs !

På fredag åker vi till England ! WOHOOO !

Att älska

En gammal goding

3t - Casanova


Mina tre bästa inköp

Mina tre bästa köp just för tillfället är

° Chanel - Chance-parfymen
° Creative Zen 8gb
° MIn nya mobil Sony Ericsson K810i


Midsommar

Jag orkar inte skriva om vad som hände på midsomamr, så nedan följer lite bilder istället.


min outfit midsommar-08

Först mötte jag och Dan upp Marcus och Malin och körde därefter iväg till Lollo och Peter. Här sitter värdparet i egen hög person


Där bjöds det på asgoda välkomstdrinkar


vi fick sitta inomhus eftersom vädret inte var så stabilt..


Min söta pojkvän !


Därefter gick vi ut och spelade brännboll. Killarna mot tjejerna. Behöver man skriva att pågarna vann? MIn Dan var den ende som sprang helvarv, två dessutom. Och jag var den enda tjejen som tog en lyra. Lite stolt jag var ! Haha


Efter brännbollen drack vi öl och snackade


jag och dan


sen flyttade vi ut bordet där ute iallafall och åt jordgubbar med grädde. GOTT !


äkta kärlek


Malin och Marcus, goa och glada.. särskilt Marcus. Haha!


Dan tog kort på oss på bussen på väg hem. Något full, satt han och förklarade sin kärlek för mig inför alla på bussen. Att det bästa beslutet han någonsin tagit, var när han bestämde sig för att ringa mig och ge oss en chans till. Jävla sötnos !


Malin och Marcus - Sött kärlekspar! Förresten, kolla hon i bakrunden till höger. Riktigt snygg! HAHA


Jag och Dan hemma hos mig. HAHA, så full han är här. Drar sitt huvud mot mitt ansikte så mitt öga blir helt psyko. Fan vad jag älskar honom !

Fler bra bilder finns hos Malin. Ska försöka få de till min dator, så kan jag lägga upp fler bilder. Hoppas ni som läser har haft en supermidsommar. Det hade jag som fan !!!

Sjuk värld

Alltså, jag blir gång på gång påmind om vilken sjuk värld vi lever i. Läste i tidningen igår om en pojke som blev rånad.. på sin chipspåse!!! Alltså för helvete !! Vart fan är världen på väg?


artikel från idag på hd.se

Hahah


haha, lunar är fan kul ändå

Festbilder

Här följer lite festbilder från i lördags !


Fåff och Joackim på bussen in


Jag och Fåff. Snygga ögon jag har.. jag kan titta åt två håll samtidigt !


Fåff dricker "saft"


Fåff och Jag



Puss älskling


en dragen Örn


sen kom Dan förbi en stund


...jag är nog världens bästa fotograf.. !

Festilurare


har har vi två festilurare


här har vi tre festilurare

Snart imorgon

Imorgon ska jag och Fåff till Väla och shoppeli. Så jag tänkte hoppa i sängen så det snart är imorgon. (Vilket egentligen är om tio minuter, men ändå)

På Lördag ska vi ha kul som faaaan ! Iiih som jag längtar !!!

I didn't steal your boyfriend


En sen kväll med Örnie...


What's with your clothes?

Det borde vara straffbart att gå klädd såhär. Det är INTE snyggt! Jag vill INTE veta vad folk har för underkläder på sig, än mindre SE det. Det är groteskt. Det är hemskt ! Och att den dessutom är chockrosa gör ju inte saken bättre. Jag blir verkligen chockad. En MTV movie awards är ingen stripklubb. Var finns självbehållet? Och rött skräp till skrikrosa bh? Hur tänkte hon då?





...och den där minen Jennifer, är INTE sexig !

Däremot dök Paris upp i en bedårande vacker klänning.

Allt klär en skönhet


My love at work. Dirty clothes- but who cares? He's gorgeous!

You have got the sweetest ass in the world


Förvirrad Örn

Vad förvirrad jag är. Jag cyklade i sedvanlig ordning iväg till jobb, men när jag kommer dit så säger de att jag inte ska jobba idag. Jag hade tittat på fel dag, så det är imorgon jag ska jobba ! Fan vad segt det var. Jag och Fåff skulle ju iväg till Väla och allt. Men det fixar sig ändå, jag och Fåff är där när de öppnar imorgon och åker hem vid halv två. Det borde man ju hinna iallafall.

Så idag är jag ledig. Så nu ska jag städa lite till här hemma, sen ska jag sticka iväg och träna.

Väla imorgon

Idag ska jag jobba. Fyy vad tråkitg. Jag vill verkligen inte. Vill bara vara hemma och löka röven av mig. Imorgon ska jag och Fåff till Väla och hämta min nya mobil och shoppa ässet av oss. Fiii fasen vad jag längtar !

Igår kom älskling hit. Jag hade dukat fint framför tv och börjat laga mat. Sen satte vi oss framför tvn och tittade på Gossip Girl. Fii fan vad jag älskar det programmet ! Efter det kolalde vi på halva transformers, men jag blev rädd, så vi fick stänga av. HAHA, sicken mes man är egentligen. Men jag får kolla på den när det är mitt på dagen istället. haha. Efter vi stängt av filmen tittade vi lite på vänner och sen släckte vi och somnade i varandras armar. Mys ! Fii vad jag saknar honom nu! Vill vara med honom twentyfourseven verkligen. Min älskling.

Men nu får jag packa ihopa mig och sen fara iväg till mitt jobb. Ciao

Världens bästa reklam !


Glasögon och ny mobil

Idag har Örnie fått ta fram tjocka plånboken ! Känner mig rejält smal nu ska jag säga. Först åkte jag och Dan in till Väla och fixade med min gamla (känn på ordet.. GAMLA!!) mobil. Äntligen fick jag rättvisa och fick förevigtlämna ifrån mig min sunkiga w580i. KÖP ALDRIG DEN !!!!!! Så istället bestämde jag mig för en K810i. Riktigt nöjd är jag. Jag var inne på en annan modell, men det var så mycket funktioner som jag kände att jag inte kommer ha någon nytta av. Det är mer en företags/personmobil.Dessutom var jag mest inne på att ha en kameramobil, så det fick bli k810i plus en försäkring på ett år. För det behövs verkligen om man heter Örnie. Örnie har INTE god lycka när det gäller mobiler. Allt skit som kan hända, det händer Örnie. Så en försäkring fick det bli.

Därefter åkte vi bort till Synoptik och hätmade ut mina glasögon. Såå sjuuukt fina ! Bilder kommer vid ett senare tillfälle. Men ack så dyra. Det sved verkligen. Men det är det fan värt, allt för att jag ska kunna använda de mer. Mina ögon mår verkligen inte bra. Vet inte om jag har skrivit det innan, men mina synnerver i ögonen börjar växa in över min hornhinna för att få mer syre. Detta pågrund av att jag alltid använder mina linser. Men nu ska det bli ändring på det som sagt.

Efter det stack vi hem till mor och åt, sen rusade vi iväg till Höganäs-bussen, för att sedan hamna i min säng och mysa. Älskar att bara ligga i varandras armar - utan att säga något. Bara ligga tillsammans och höra varandras andetag och hjärtslag. Mys ! Imorgon kommer Dan och sover här. Min pappa ska vara i Simrishamn under natten, så vi har huset för oss själva. Ska bli massa mys ! Laga mat och dricka något gott och se på Vänner. iiih !

Nu ringer Fåff. Ciao!!


Håll tummarna

Nu slutar min älskling. Jag ska ringa honom och be honom följa med mig ut till Väla och fixa med mobilen. Hoppas han följer med. Håll tummarna !

Att älska

Ashlee Simpson - Outta my head

Najjs

Örnie är trött. Massa massa jättetrött, i hjärnan, i kroppen, överallt ! Men nu är jag jätteledig i flera dagar. Hela veckan utom onsdag för att vara helt exakt. Vaknade tjugo över elva idag och det var så jäävla skönt !

Har jobbat massor nu, därför jag inte hunnit uppdatera här. Först jobbade jag 16dagar i rad, sen igår jobbade jag 13h , på ett demenscentrum. Snacka om att vara slutkörd i hjärnan när jag kom hem. Blö !

Jag köpte ett par skiiitnajs skor ii lördags till Katarinas bröllop. Jag tesatde de till klänningen jag ska ha och det blev verklgien skitbra ! Det bästa var att jag blev aslång. Och DET är bra !

På lördag ska jag och Fåff festa! Ska bli sjukt rolgit ! Längtar som faanden.



MIn älskling


finns det någon hetare? Svar fetenej !

14 dagar jobb... i rad !

Skit med. Min lediga dag blev inte så ledig längre. Ska in och jobba klockan halv fyra. Fy söören säger jag bara ! Idag ör det den 14:e dagen i rad. Det var riktigt jaevla länge sedan jag var ledig nu. Plus att jag ska jobba imorgon och på onsdag. 16 dagar i rad, yes, det känns ska ni veta !!

Men jag har hunniot sola iallafall som en dåre. Och det är BRA !

Nu måste jag sticka iväg till jobbeli.


Ciao

Ledig imorgon

Imorgon är jag ledig !! Det är fan två veckor sedan jag var det sist. Ska bli så jäkla skönt att inte behöva tänka på jobb. Vecka 24 är jag ledig hela veckan förrutom på onsdag, sen den helgen ska jag och sofia festa sädan. Ska bli så jäkla kul ! Har inte varit ute på skitlänge nu !!

Idag jobbade jag till ett, sen stack jag direkt ut i solen och stekte. Vid halv fyra stack jag in till stan för att träna. Sjukt bra känns det nu.

Har känt mig så nere den senaste tiden. Det är därfölr jag inte varit så överaktiv med bloggen. Men det känns som att det kommer att bli bättre nu framöver. Mycket som ska förändras och mycket har redan förändrats. Så det känns så jävla bra.

Så imorgon kommer Sofia hem till mig klockan halv tolv. Så ska vi sola så in i helvete !!! Sen på kvällen ska jag in och träna. Najss !

Att älska

K-Maro - Let's Go

RSS 2.0