Stockholm, Wild'N Out och Shopping

Ligger i sängen här på hotellet och kollar på Mtv- Wild'N Out. Både jag och Sara är jättetrötta. Snart blir det väl natti natti för vår del, eftersom vi ska upp tidigt imorgon för vår stora shoppingrunda. Vi tjuvstartade lite idag med shoppingen då vi åkte in till Solna centrum. Sara hittade tre par skor(asfina) , en jacka och smycken. Jag fick nöja mig med det sistnämnda, då alla 38: or var slut i skoaffären. Men imorgon blir det shopping som fan! Sen utgång på kvällen. Längtan till morgondagen är stor !

Stockholm!

WAAH ! Nu åker vi snart. Jag har snart packat allt och ska gå och nanna en stund till. Klockan tolv åker vi från höganäs och klockan 14.20 lyfter vi och lämnar skåne. 15.20 är vi framme i Bromma. Vi landar i Ängelholm 18.50 på måndag, vilket betyder att jag inte lär uppdatera min blogg förrän på tisdag. So long !

Dear Nobody

Usch. Jag borde sätta mig ner och läsa min förbannade Dear Nobody, men jag pallar verkligen inte. För att uppdatera; Jag håller på att läsa upp Engelska A från Vg till Mvg så jag kan vara garanterad en plats på Lunds universitet. Som jag nämnt innan, antagningspoängen i Lund på Psykologiprogrammet ligger nu på 19,8. Jag har 19,8, så att föröka komma in i lund med den poängen är lite som att spela rysk roulette. Och jag känner inte för att vara så äventyrshungrig att jag är med i det spelet. Så jag håller därför på att läsa upp min engelska. Egentligen är det inga problem, jag vet om att om jag bara lägger i femmans växel, så kommer jag klara det galant. Men min självdisciplin, är väl inte något att hurra för direkt. Jag hittar alltid andra jääätteviktiga saker att göra istället, som att uppdatera min blogg. Men, nu får jag ta mig i kragen och börja läsa.

image199

Örnie Trofast

Trofast

Msngull

haha !!

gull

Stockholm om 5 dagar

Sitter här som en nyduschad fis. Dan åkte för 1½ timme sedan, men det känns som en evighet. Vi hade värsta diskussionen/bråket igår. Tårarna bara sprutade. Men efter vad som kändes 511 timmar, så somande vi till slut i varandras armar. Vi kom varandra så nära efter inatt, jag fick reda på saker jag inte hade en aning om, och likaså honom. Nu vet vi saker om varandra som ingen annan vet. Och det känns så skönt att veta, att han anförtror sig åt mig, sina innersta tankar och känslor. Stora ord som "Jag vill leva med dig Annelie" värmde mig som aldrig förr. Den känslan jag har inom mig nu, har jag aldrig upplevt innan. Att känna så stor kärlek till en annan människa och få den besvarad, det är det mäktigaste jag varit med om.

Senare, vid 16-tiden, spelar FCH. Ska bli riktigt roligt att se de spela idag. Förra veckan blev jag sjuk, så jag fick stanna hemma. Gulligt dock var att Dan kom hem till mig direkt efter att han fixat klart på ih och tog hand om lilla mig.

Snart är det Stockholm !!! På fredag åker vi. WOHO !! Ska bli så jävla gött. Och på flyget ska vi köra vår tradition; en riesen och en öl. haha. Jag och Sara har sparat ihop sjuukt mycket pengar den här gången, så nu ska vi riktigt gå lös på vår kära huvudstad. Sen på kvällen blir det festfest. Så jäävla gett. Fyfäään vad jag längtar !

3
Jag och Sara rockar fett

Sims 2

Nu ska jag fortsätta spela sims. Ciao

Lovely

image192

image194
fan vad jag vill haaa!

Sjuksjuksjuk

Usch vad jag hatar att vara sjuk. Det finns inget som helst att göra. Man blir fastbunden till antingen datorn eller tvn, för orken till något annat finns inte. Sara ringde innan och började prata om Stockholm, vilket lyste upp tillvaron. Hon hade börjat planera vad hon ska ha med sig för kläder dit. Så jag tänkte att jag kan lika gärna börja jag med, nu när jag verkligen har tid att sitta ner och fundera. Den här gången ska jag inte göra samma misstag som förra gången, vilket var att packa resväskan full. Det innebar att jag inte fick plats med det jag shoppade. Så nu ska jag bara med det jag verkligen behöver.

Ikväll är det Top Model. Och det ska bli så jävla gött. Ska poppa mig lite popcorn, krypa upp i min säng under mitt varma täcke och bara mysa.

image191
Tyra Banks is the shit

Örnie nonstop

Gick in på http://www.sloganizer.net/en/. Hittade sidan på Fåffs blogg. Testa, det är skitkul! 
Detta fick jag:

I'd sleep with Annelie
Örnie nonstop


:/

Uhh! Jag är sjuk:/ Har inte varit sjuk på riktigt länge, men nu har jag lyckas bli det. Bara det går över tills jag ska till Stockholm, vilket är nästa vecka. Bara jag är frisk tills dess, så är det lugnt. Uscha, känns som om hela huvudet ska sprängas på mig.

Ingen snäll själ som vill komma med en sjukpresent till mig? (A)

Mohaha

Asså jag kan inte hjälpa att jag blir skadeglad. I just can't help it. Fan vad jag myser nu. Fyfan vad gött ! FYFAN VAD GÖTT!!!

My sweet angel

Min dikt till Dan

My sweet angel, sent from heaven above
You can't imagine how deeply in love
I am with you
and I hope you feel the same way too
Cuz I can't stand a world without you my heart
I can't stand a life, us living apart
I love you that I could die
I promise, this is not a lie
My love for you is true, it's real
and this is excactly how i feel

image190

Dikter

Asså jag börjar snart dampa på riktigt på mitt jävla sims-spel. Varför fattar den inte? Jävla "(%!&/!"#!"!#&/!#"#"!"!""

Tur man har en liten Dan som lyser upp tillvaron med söta dikter:

Du är solen som värmer mitt hav
Du är pulsen som får mig från gång till trav
Du är den vackraste människan jag mött
Jag vill att du somnar i min famn när du är trött
Att jag älskar dig så mycket är givet
Annelie du är min lycka i livet (L)

**********************************************
Du är mitt liv
Ett stort kliv
Ut i lyckligland
Snälla håll min hand
När det blir mörkt, snälla håll om mig
Annelie, jag älskar dig <3

***********************************************
Du är den underbaraste människa jag vet
Jag är din föralltid och det hoppas jag du vet
Med dig i min närhet känner jag bara lycka
Hela din kropp jag vill smycka
Med all kärlek som jag kan ge
Och jag vill att alla ska se
Hur bra jag känner mig då
Annelie, jag älskar dig så <3


Dan betyder ALLT!!


Tatuering

Nu vet jag precis hur min nya tatuering ska se ut. Satt imorse vid frukostbordet och fick upp värsta synen över hur den ska se ut. Den kommmer bli så finfin! Nu ska jag bara ringa och beställa tid och be de rita upp den, eftersom mina ritningskills är ungefär lika med noll. Iih, jag är helt till mig.

image188
min första tatuering

Alla hjärtans dag

På torsdag är det alla hjärtans dag. Ska bli så mysigt ! Jag och älskling ska vara ute i stugan hos mamma. "Stugan" är egentligen ett eget litet hus kan man säga, som är beläget i min mammas trädgård. Där finns kylskåp, spis, rinnande vatten, el, sängar, soffor och öppen brasa. Där ska jag och min älskling fira vår alla hjärtans dag. Ska bli såå mysigt. Levande ljus, öppen brasa och Dan. Kan det bli bättre? Knappast

image187


Festfest

I lördags var det fest som fan. Kvällen började med att jag och Dan träffades, åkte hem till min mamma för att bada badkar. Så jävla mysigt. Helt nersläckt, det enda som lös var några tända ljus. Och så Dan, min kärlek. Jag kände bara att det inte kunde bli bättre. Ett minne som kommer finnas i mitt hjärta länge, länge!

Vid sju kom Sara och Kristoffer och förfesten började. Sara var fan helt crazy. Pimplade Jäger som om hon inte fått vätska i sig på ett år. Full därefter blev hon ju självklart, haha. När klockan blivit halv elva skjutsade Dan in mig och Sara till stan. Vi gick bort till tivvan och ställde oss i kön. Efter ett tag kom det ett gäng med asstöriga killar. Fan vad jag ville slå dem !! En feting rakt i fejjan hade ju inte suttit helt fel om man säger så. När vi väl kommit in och fått stämpel, gick vi som sedvanligt till Stinsen, men drog sedan vidare till Steakhouse. Mycket trevligt måste jag säga. Ensamma på dansgolvet fick vi igång alla andra till att börja dansa. Det är så det ska vara. Helt plötsligt kommer det fram en kille som Sara tydligen kände. Man märkte att han ville hångla med Sara, men hon fetedissade. Så då gick han till mig istället, som om jag skulle vilja ha honom, precis som om jag vore hans andraval. No way säger jag bara. Han märkte väl vibbarna, så han försökte mjuka upp mig med att fråga om jag var törstig. Man blir så matt. Killar är så genomskinliga, så förutsägbara.

Därefter drog vi tillbaka till tivvan där vi dansade röven av oss. Haha, därinne hade en kille sin svensexa. Han var utklädd till tjej och hade en asful peruk. Som jag skrattade åt honom. Han verkligen njöt av uppmärksamheten. Haha.

Sen mitt i allt hittade jag inte min mobil. Den var borta. Panik som jag fick, sprang jag febrilt runt på tivoli och letade efter den, utan resultat. Tårarna började spruta, såklart. Jag bestämde mig dock för att gå in och leta en gång till. Jag gick bort till ena baren och frågade en som jobbade där om de fått in en mobil. Och jovisst, det hade de. De bad mig beskriva hur den såg ut och vilken bakgrund den hade. Jag ser hur han går bort till en hylla och tar fram min mobil. Min glädje gick inte att beskriva. Ibland har jag bara sån jävla tur. Gud var verkligen på gott humör den kvällen.

Efter att jag hittat min mobil kände jag att jag ville hem. Dan stod utanför och väntade och vi bestämde oss för att avsluta kvällen på Mc Donalds. Astrött som jag var, lade jag mig på golvet(?) på passagerarplatsen och somnade. Vi släppte av Tobbe och körde hem Sara och Kristoffer innan vi äntligen kom hem till goa Miatorp. Och äntligen fick jag äta min hamburgare som sedan länge blivit kall. Men den gick ner öndå, och fyfan vad gott det var! Efter några små ordbyten med Dan somnade jag direkt i min goa säng. Vaknade dagen efter av en fruktansvärd hvuvdvärk. För att pinan skulle bli så minimal som möjluigt sov jag fram till klockan blev tre innan jag asade mig upp ur sängen. Hela dagen var jag seg, men dock glad över att jag inte mådde illa. Allt förrutom illamående. Tyvärr hade inte Sara samma tur som jag, utan hon mådde röv. haha, stackarn. Men jag måste erkänna att jag var lite skadeglad, haha.

Nu ska jag snart in i duschen och sen iväg på hockey med Dan och pappa. Nu hör jag honom dock stega in i hallen därnere, så nu pyser jag. hejs

Fy fään

Värsta dagen ever på jobb. Fy tusan säger jag bara !

Tidsfördriv...

Snart är det helg igen. Det ska bli skönt, för jag är helt ledig hela helgen. Det kan ju hända att de ringer in mig, men bara vetskapen om att jag är ledig, det är helt underbart ! Pratade nyss med Sara och hon var sugen på att sticka ut  på lördag. Det tackar man ju inte nej till. Så det blir utgång i stan på lördag. Vi kanske ses?

Nu har min syster åkt till göteborg, så nu sitter man här ensam i ett stort hus igen. Det suger big time. Jag hatar ensamhet. I can't stand it ! Fast jag har börjat bli lite bättre på att stå ut, eftersom jag i princip alltid är ensam.

I måndagskväll träffade jag Piddååår. Han ringde och frågade vad jag gjorde, och eftersom jag inte hade något för mig så kom han hit. Vi körde till hamnen här i Höganäs och satt och pratade och lyssnade på musik. Sen åkte vi vidare till Kullaberg ut till fyren och tittade på stjärnorna. Romantiskt? Det kunde det varit om inte han attackerat mitt öra! Med lindrigt skadat öra trodde jag att kriget var slut. Men tji fick jag när han även attackerade min stackars näsa. Här snackar vi inte lindriga skador, utan näst intill dödsfall. Fy tusan vad ont det gjorde. Och vad gjorde Fredrik? Han bara garvade. Såå snällt !

Jag har så tråkigt nuförtiden om dagarna att jag funderar på att installera The Sims igen på datorn. Då har man iallafall ett tidsfördriv.


Igår hade jag och min syster ett annat roligt tisdsfördriv:
 

Stupid me

Asså fan vad störigt. Jag lämnade in min mobil på lagning idag och gav mitt simkort till pappa, så han skulle hålla koll på det. Sen släppte han av mig och min syster på Friskis och Svettis och glömde ge mig simkortet. Och nu är jag hos mor. STUPID ME !! För nu kan jag inte få tag i Dan :/ Så jag tänkte, jag ringer Sara, hon har ju  hans nummer. Men hon jobbade och var på danskt vatten, så det kostade skjortan och de vita kalsongerna för henne att prata med mig. Så hon hänvisade mig till Kristoffer som också har Dans nummer. Tror ni han svarar när jag ringer? NO. Jag gick ut på msn i hopp om att han skulle vara där, men nej. Inte det heller. Så om du ser detta Dan. Kom ut på msn eller ring till min mamma, jag mailar numret till dig.

SPALLERYCK !!!!!!

Städning

image180
före
image182
efter

stolt jag är -fetesmile-

Manic Sunday

image181
I just love my camera

Hej, kom och hjälp mig

image180
Behöver jag säga att jag behöver städa mitt rum? Just nu ser det ut som "Hej, kom och hjälp mig". Skandalöst gjort av mig!

RSS 2.0