En nära-döden-upplevelse

Känns som det är lördag idag. Skönt !

Idag har jag varit duktig och pluggat jättemycket. Känner mig stolt! Sen stackjag bort och solade och nu sitter både jag och Dan med vars en ansiktsmask. Gulligt va? Och jag behövde inte ens övertala honom att få på sig den! Helt otroligt !

Känner mig inte alls manad till att blogga idag. Men folk tjatar, och jag hatar tjat. Det och dålig andedräkt. Det var där en kille på solet som hade. Visst är det hemskt? Man står där och försöker hålla god min,  låtsas som det är jättetrevligt att prata, men innerst inne håller man på att dö av deras giftiga odör de spyr ut i varje mening. Man vill egentligen säga, lugnt och sansat "Du, har aldrig någon sagt till dig att du har en dödande andedräkt? Och nu menar jag inte på ett positivt sätt" Jag har dessutom fått för mig att jag inte får andas in äcklig lukt med munnen, får då kommer det smaka som det luktar i min mun och jag kommer jag själv lukta så när jag pratar. Jag fick panik. Jag fick en nära-döden-upplevelse. Jag trodde det var slutet. Men jag gjorde en manöver så jag lurade bort honom. Nu sitter jag och sniffar på Dans tröja, allt för att få bort dödsstanken som fyllt mina lungor. Jag ska hoppa in i duschen nu. Det kan ju vara så att osen har fastnat på min hud. Bäst att ta det säkra före det osäkra.

xoxo


En liter sånt här och han hade varit räddad.
Men nej, karln har nog aldrig hört talas om SB12

Chili the Hillbilly

Sitter hemma i soffan med Dan och lilleman. Har haft en alldeles underbar jul. Fick jättemycket saker som jag önskat mig. Så glad för allt ! Hemma i höganäs hade vi världens mysigaste jul med lilla Chili springande i hela huset. Farfar, snart 85 år, låg på golvet och lekte hela tiden. Även pappa låg på govlet och busade. Helt underbart att se ! Att en sån liten parvel kan ge så mycket glädje !

Imorgon hade jag velat ge mig ut på melandagsrean för att inhandla en digitalkamera. Känner att jag vill ha det nu när lille Chili fortfarande är liten. Roligt att ha alla bilder sen när han blivit äldre. Igår var jag och hälsade på Fåff och hennes vovvar. Lille Chili ville verkligen vara med och busa, men var inte alls van vid att det gick så fort och hårt till, så han satt mest och tittade på i mitt knä. Han försökte vara med och busa på håll med sin lille tass, men ingen ville busa så lugnt som han ville. Idag fick han träffa Maxie, även där var Maxie alldeles för hårdhänt för min lille Chili. En gång la sig Maxie på Chili och då bet Chili honom på halsen och svansen. Det allra bästa var när Maxie kom springande och ville busa, men det ville inte Chili. Så vad gör han? Han slänger sig ner och låtsas sova (!!!!!) och sen när Maxie vände som om och gick, så reste sig Chili igen. HAHAH! Snacka smart hund jag har skaffat! Tror det ligger i generna. Sådan mor, sådan hund!

Nej, tack och godnatt för mig. Hoppas ni också haft en bra jul!
So long lovers

Fest sädan

Fest sädan i lördags. Var så jäkla roligt!
Först kom Sofia hem till mig och vi förfestade här hemma lite, sen körde Dan hem oss till Anders och där fortsatte förfesten. Därefter kom Dan och hämtade oss och körde ner oss till tivvan. Gick in och tog stämpel, sen drog vi bort till Steakhouse och drog vars två shottar. Väl på tivvan igen dansade vi som fan. Riktigt riktigt roligt ! Efter ett tag tappade jag bort Sofia, så då gjorde jag och Anders dansgolvet. Han som säger att han aldrig dansar.  mmh, eller hur ! Men tydligen har han aldrig dansat med sin tjej (?) hur sjukt är inte det? Efter ett tag hittade jag Sofia igen och hennes buss skulle snart gå, så vi trippade iväg till knutan där Anders fällde mig så vi trillade ihop i en hög på golvet. mmh, mysigt på knutans rena golv. Yäs ! Sofia åkte hem, och eftersom jag och Anders bor relativt nära varandra slog vi följe och gick hemåt. På vägen drog vi in om Max och käkade. Vid halv fyra något var jag hemma igen och möttes av en pigg Chili och en trött Dan. Somnade direkt och vaknade upp dagen efter av att Erica ringde. Något ont i huvudet och något seg försökte jag genomlida söndagen. Nu blir det inte utgång förrän i januari. Skönt. Jag börjar känna mig gammal när jag säger så. Jag är nog rätt gammal egentligen. Minst femtio till sinnet. Usch nä, hemska tanke. När jag är femtio ska jag definitivt inte vara ute och parta. Jag ska vara en sån liten tjockis som sitter hemma och käkar paradis och tittar på Bingolotto eller Postkodsmiljonären. Och varje vecka kommer jag slänga min lott och gorma åt Dan att detta var minsann sista veckan jag spelade detta usla spel och att jag sannerligen kommer dra mig ur Postkodslotteriet. Kommande vecka har jag glömt min ilska och sitter förbannat där igen med en ny lott. Men tills jag hamnar i det Bingolottostadiet ska jag leva! Leva ut mitt liv och bara göra det jag verkligen vill göra!











New header

Ny header!
Har jag gjort alldeles själv ! Stolt som fän ! Om ni inte ser den, tryck f5, så borde den komma upp.

Ciao !

Shattered glass


You're gonna see me in your dreams tonight
My face is gonna haunt you all the time
I promise that you gon' want me back
When your world falls apart like shattered glass

Att avliva sin hund för 9:90

Jag säger bara:
Stackars hund, stackars katt !
Jag undrar hur de egentligen tänkte
"Det nya sättet att avliva ditt djur på. Kostar endast en påse och denna påsklämma för 9:90. Billigt och bra!"


Thursday, thursday

Äntligen utvilad ! Och jag har hunnit med en hel del idag faktiskt. Jag har pluggat och lagat mat och koppeltränat Chili. Jag tror han börjar förstå den grejen nu. Innan fattade han ingenting och bet bara i kopplet.

Om någon timme kommer Dan hem och då ska jag sticka iväg och träna. Visst är det typiskt.. Precis nu när jag har fått tillbaka min träningslust, så kommer det bli uppehåll på Friskis. I hate it ! Men men, jag får väl ge mig ut och springa istället.. som om det skulle inträffa.. önsketänka kan man ju..

Efter träningen ska jag hem och äta något riktigt gott ! Funderar på att lägga ut en kycklingfilé och göra något smaskigt med det och ris. Mums.

Ringde och beställe tid för klippning idag också. Ska dit på lördag och ta tag i mitt sletna hår. Kan verkligen behövas !

Igår beställde jag hem Gossip Girl-boxen. Längtar tills den kommer !! WAH!

Tiden rusar

Ååh vad jag vill sova! Men det är en total omöjlighet, för min lilla skithög är så busig, så det kommer aldrig gå. Dan skulle egentligen ta ut honom nu på morgonen klockan sex, men när klockan var sju hade hans klocka fortfarande inte ringt och jag vaknade. Stress,stress och jag fick ta mig ut iallafall. Alltid när han kommit in efter att ha kissat, så är han full av bus. Så nu sitter jag här och väntar på att han ska bli lugn, iallafall någorlunda lugn... men det lär ju ta ett tag.

Igår var jag och tränade. Så jäkla roligt var det ! Ska iväg på träning idag igen, Dan kommer hem tidigare så jag hinner sticka iväg till klockan fem.

Idag ska jag fortsätta att plugga lite, tråkigt tråkigt, men det får gå. Så jag slipper plugga så mycket under julen. Har snart ny tenta. Suck..

Det är mindre än en vecka kvar till julafton. Är det inte helt sjukt? Hur fort har det inte gått liksom? Det har bara rusat fram! Vill inte att det redan ska vara julafton, kan det inte vara första december istället? Så man har allt det mysiga framför sig. Iår gjorde jag en skiss över hur mycket pengar jag la på alla julklappar i slutändan. Jag är redan uppe i 2100 kronor, varav drygt en tusing har gått till bara Dan. Helt sanslöst vad alla pengar försvinner under julen! Dessutom har jag en julklapp kvar att köpa. Men men, är det jul så är det.

nehej, nu börjar min lille skithög bli trött. Gott.

See you later !

Chili Vanilli

 Min lille buse ligger nu och sover bredvid mig. Som han har busat idag! Bitit i mina viktiga papper, bitit på bordsbenet i vardagsrummet, sprungit som en tok genom lägenheten, bitit upp en maska i mattan (?) och försökt att bita på sladdar. Men äntligen ligger han här och sover, och då passar jag på att lägga upp lite nya bilder på honom. Min lilla skithög.


Ligger och myser i sin mjuka bädd


 


sover brevid matte i soffan


 


på väg ut på kiss, Chili vill inte riktigt ut i den kalla luften


 


ligger och visar sin nakna mage för matte...


...men blir snart busig



mördar mitt snöre i mina träningsbyxor



efter bus blir han massa gosig



Chili är uttråkad och biter på mattes viktiga papper



Låtsas vara oskyldig när matte säger till honom


Photoshop Disasters

Jag satt nyss och surfade lite, och hamnade till slut på en sida som handlar om bilder som blivit retuscherade och som blivit helt fel. Riktigt roligt att titta på faktikst ! Sidan hittar ni här

Här kommer några smakprov


Har man ingen klyfta, får man helt enkelt rita dit en. Fiffigt !



För att citera:
"Most Photoshoppers have strategies to draw attention away from problem areas. For example, if I was retouching this I would have added huge flames to the mom's hair, so as to distract attention from her daughter's bizarre and unfeasibly long arms."



Det där ser faktiskt riktigt creepy ut !



Bara jag som undrar hur hennes händer ser ut där under tallriken?
Ser mer ut som klövar enligt mig!



Har Zahara en evil twin?



Vad hände med hennes ben?



Haha, att de inte tänkte på att det speglades i bordet!
Roligt att se hur de egentligen såg ut.
Titta bara på hon längst till höger, hahaha!



Till och med lilla jag, hade gjort det där bättre !



Hur tänkte de här egentligen? "Vi låtsas att det ser bra ut, så märker ingen" (?)


Totalsågning

Någon mer än jag som såg Blondinbellas egen tv-shows preimiär idag? För er som inte gjorde det. Ni missade ingenting!! FYFAN, det var det absolut sämsta skitet jag sett ! Snälla rara ! "Mitt bästa sminktips är att gå till en Make-Up artist. Men, det är ju inte alltid att man har tid att göra det" Shello? Tid?! Vi andra dödliga blir glada om vi någon gång har råd att UNNA oss det, kanske i julklapp eller så ! Jag är en sån som dessutom har varit flitig med att titta in i hennes blogg. Hela min bild om henne har totalt förändrats! Jag saknar ord för hur hon betedde sig i tv-showen. Men det spelar väl ingen roll egentligen, det blir en totalsågning iallafall! YACK!
För er som vill titta på det hiskeliga: Gå in på tv4:as hemsida, så hittar ni dit efter ett tag. Och nej, jag tänker inte länka. Jag tänker inte sponsra henne med mina besökare. Sådeså.

Fick en fråga av Katarina huruvida lilla Chili kommer att fira jul. Och som svar på den frågan; Han kommer att fira jul i Höganäs med mig. Det är trots allt min vovve, så det är ju klart jag vill ha honom hos mig.

Kom nästan precis hem från träningen. Helt totalslut är jag. Mårten vet hur man kör slut på en Örn, må jag säga.

Shello Darlings!

Min nya karl

Titta vilken sötnos ! Är så glad för honom, min lilla Chili. Ja, det blev Chili till slut. Han lyssnar redan till det, bra va?!


Uppe i ottan

Den lille har redan väckt mig. Han vill leka. Det ville inte jag. Jag ville sova. Men han gav sig inte, så jag fick snällt ge mig upp. Så nu sitter jag här på golvet med honom. Han leker lite, äter lite och dricker lite. Och så gnyr han lite. Lillen... Han väckte mig klockan fyra. Så då gick vi ut. Han var så duktig och både kissade och bajsade. Vid sex var Dan ute med honom, och han kissade då också. Verkligen jätteduktig !

Chili eller Mio?

Iiih! Snart får jag hem min lilla vovvsing !! Iiiih som jag längtar!!

Jag och Dan har funderat på fyra namn, men främst två stycken:

Mio
Chili


Vad tycker ni om dem?



Mio?


Chili?




Another day, another drama

Ny dag och nya problem?  Not today folks ! Idag vaknade jag upp och var på ett strålande humör ! Kom på bästaste idén att jag ville äta på Tasty Wok med min älskling. Så jag plingade honom, så jag ska iväg om knappt en halvtimme.

Sen ska jag bege mig ut på stan och fixa lite saker. Efter det ska jag hem och plugga lite, om jag orkar. Haha, jag har blivit så lat nu. Vill bara ha mitt efterlängtade break nu. Bara fredag och måndag kvar, sen har jag "lov" fram till den sjätte. Så det ska bli riktigt skönt!

Nu har jag äntligen laddat på min mobil med pengar också. Har varit utan nu hur länge som helst. Så nu ska jag messa Henke och gratta honom i efterskott, han fyllde år igår. Känner mig jättedum att komma dagen efter, känns som man är en dålig människa. Men det ska jag göra så fort jag är klar här. Hoppas han inte blir alltför arg på mig (A)


Nu ska jag klä på mig och borsta tänderna. See ya!

Endast 2 dagar kvar!!

Pjuhu! Har städat hela lägenheten idag, för i övermorgon kommer lilla vovvisen ! WAAH! Fifan vad fint här börjar bli nu! Lite kvar att göra, men det är snaart klart. Skönt !

Idag hämtade jag ut hundbädden, hundfilten och leksakerna jag beställde på nätet. Så det står här och väntar nu. iiih! Snart ligger han här hos oss. Längtar jättemycket !!

Nu ska jag nog gå och göra lite popcorn. Och lite bubbelvatten.. och ta ut mina linser

tjong



Dagen ilandsproblem : Smutstvätt

Tisdag, och idag är jag ledig. Borde kanske plugga lite, men jag orkar inte. Känner mig halvsjuk. Asont i halsen. Fy ! Men trots det så tränade jag igår, strongt gjort av mig ! Och jag ska träna idag och imorgon också. Halsont stoppar inte en örn!

Snart ska jag ner och tvätta...IGEN! Tvättkorgen är helt överfull, trots att det var mindre än en vecka sedan jag tvättade. Och trots att jag igår bad Dan flera gånger att lägga sina förbenade använda kläder i smutstvätten, så har han inte gjort det. ARGHHHHHHHHHH!

Tillfällig status: GRINIG!!


Nu ska jag gräva ner mig med Gossip Girl, så känns det kanske lite bättre..

Julbord, Ullared och helgen är redan över

Usch, nu är snart helgen över. Den började ju fan precis. Hemskt! Men jag ska bara gå i skola fram till fredag, sen har ja inga fler föreläsningar förrän i Januari. Skönt som fan!

Igår var jag med Dan på julbord med hans jobb. Fifan med mat där var alltså! Shisses! Snacka om att man blev mätt iallafall! Vi var på Rådhuskällaren i Malmö. Mycket trevligt måste jag säga! Najjs folk, som jag skrattade. Älskar folk med samma humor som jag ! Efter att vi ätit klart stack vi alla bort på Harrys. Men jag och Dan var rätt trötta och ville hellre hem och mysa. Så vi stack vid halv elva redan. Dan blev vääldigt rund under fötterna, haha, så söt han var !

Idag var jag och Dan, Tobbe och Emma på Ullared. Hittade en jääkla massa saker. Inte så mycket kläder, men jättemycket till lägenheten och en massa julklappar. Så det var en lyckad dag, fast jag och Dan gjorde av med femtusen tillsammans. Det däremot k'nns inte så lyckat, även om alla inköp i sig var lyckade. Vi var där redaninnan de öppnade. HAHA! Men det var inget folk där inne så tidigt på morgonen! Var så skönt att kunna gå utan att få hälarna sönderköttade av galna tanter med kundvagnar.

Nu måste jag sluta här, för nu har Gossip Girl redan börjat.

Ciao bellos!

Finally

Ett mycket bra skäl till att fredagar är bäst: The Hills på MTV klockan 17.00 !


Men fredag är ändå den dagen som känns bäst !

Friday! Finally ! Gick upp klockan åtta idag för att hinna äta en macka innan jag skulle iväg på träning. Helt underbart att träna på morgonen! Jag rekommenderar det verkligen. Så har man det gjort liksom, så kan man tänka på annat resten av dagen. Jag är en så lat person, så om jag tränar sent på kvällen, blir det lätt att jag stannar hemma. För visst är det alltid mysigare att sitta hemma och titta på tv än att ge sig ut i kylan och träna? Men nu har jag varit duktig och tränat ett gympa-puls, ett spinpass och ett step-pass. Fast step-passet är väldigt blandat, inte bara step. Utan det är även mycket träning mage, armar och rumpa. Så det är ju perfekt !

Nu ska jag snart bege mig till Ikea med mor och köpa det sista till mitt vitrinskåp som jagska skruva ihop idag. Sen kommer bilder på det sen. Det kommer bli såå fint här hemma! Och vet ni vad? Det är bara en vecka kvar tills lilla vovven kommer ! Fortfarande lite panik över namn. Visst är det svårare med hannamn är med tiknamn ! Om ni vetnågot riktigt gulligt namn som skulle kunna passa min lilla vovve, så skriv. Jag behöver all hjälpt jag kan få!

Senare idag ska jag nog pallra mig iväg och sola. Känner att blekheten snart tar över. And that's a fucking no-no!

Nu ska jag klä på mig. Snart står väl mamma här ute och tutar.
 
So long darlings !

Smått och gott

Idag kom mina grejor från nätet. Bland annat min härliga halsduk från Soaked in Luxury och mina Friis&Company högklackade skor. Iiih! Sitter som ett smäck! Lätt värt pengarna !

Idag stack jag ut på stan och köpte en julklapp. Sen bar det tillbaka hem. Har hunnit med att laga mat och tvätta idag också. Ikväll blir det träning, trots att jag har träningsvärk sen igår. illailla!

Ha det gott lovers!


9dagar kvar !

Shopping!

I förrgår gav jag mig själv en liten reward eftersom tentan gick jättebra! Jag svär, det var nog världens lättaste tenta ever ! (Och så lite skryt..) Vi hade utsatt tid på fyra timmar.. jag var klar efter en halvtimme. Så det kändes riktigt bra !! Så som sagt, eftersom det gickså bra på tentan, så tänkte jag ge mig själv en belöning, i form av shopping.

• Lancôme - Hypnôse mascara             270:-
• Högklackade skor                            349:-
• Halsduk - Soaked in Luxury               300:-
• Högklackade - Friis & Company          879:-
• Julklapp                                         199:-

En del saker shoppade jag på nätet, så jag får snällt vänta några dagar innan det dimper ner här hemma. Iih, kan knappt vänta.


Lancôme Hyptnôse



Sko, endast 349:- Rena klippet !


Halsduk - Soaked in Luxury



Sko från Friis&Company

Electric

Pjuh. Kom precis hem från träningen. Gympa-Puls. Mycket hopp och studs ska jag säga, men jag var "tvungen" att gå dit, för jag visste att hon hade en låt i sitt pass som jag har letatefter som en galning, men aldrig hittat den. Så jag var tvungen att låta mig genomlida ett pass,för att sedan kunna fråga henne om låten. Så nu vet jag ääntligen vad den heter. Gott mos !

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen laga något riktigt gott att äta. Dan kommer hem vid åtta, får se om jag är snäll och sparar mat åt honom. Imorgon är jag ledig, så då ska jag vara duktig att tvätta, skruva ihop möbler och träna. Måste komma igång med träningen nu igen. Men den här veckan ska jag träna fyra ggr, nsta vecka liakså, så det ska nog gå bra det härtill slut.


Om tio dagar kommer vovven hem. Iiih, jag kan knappt vänta!

RSS 2.0