Utmanad !

Regler:

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!


1. Vad heter du?: Annelie
2. Ett ord på fyra bokstäver: anan
3. Flicknamn: Agda
4. Pojknamn: Albert
5. Yrke: Arbetslös
6. Färg: askgrå
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Apelsinfromage
9. Sak i badrummet: anapapper
10. Plats/stad: Algeriet
11. En orsak att vara sen: aaaaah (trillade)
12. Något man skriker: aaaaaaaaaaaaaaaah(a)! 
13. Film: A cinderella story
14. Något man dricker: alkohol
15. Band: Abba
16. Djur: Apa
17. Gatunamn: Anneliegatan
18. Bil: Audi
19. Sång: Against all odds

Jag utmanar: kort och gott Dan


namnam

Pjuh. Det blev träning trots allt. Skitskönt, och jobbigt! Muh!

Nu sitter jag med en kopp te och myser. nam nam

Träna eller icke träna, det är tamefan frågan

Orkar jag träna idag?





ja...
det gör jag



...kanske..

Pluggeli

Uscha. Idag var det min lediga dag, med betoning på var. Jag hade planerat massa mys, men istället har jag fått plugga hela dagen. Inte kul alls. jag pluggade hela eftermiddagen och har ändå bara kommit halvvägs.Fifan. Och det ska lämnas in klockan tolv inatt egentligen. Jag får maila Sara i min klass om uppskov till helgen.

Ikväll så har jag varit och tränat skivstång. Så najjs. Känner mig snart som en ny människa, ska bara in i duschen först. Men jag väntar på min älskling som är ute med Chili. 

Imorgongår jag bara till tolv. Därefter ska jag hem och plugga och på kvällen ska jag träna. nam nam.

På fredag ska jag och Chili hem till moster Fåff och kusin Echo och Speedy. Vi ska ha massa mys och sova över. Sen på lördag blir det fest. Nääjs ! På söndag blir det mer plugg. Uscha.

Hoppas ni små älsklingar har det slappare! Slappa för mig med.

Tentz

Förresten, tentan gick bra. Så jag tackar er ännu en gång för era magiska tummar!!

Fettisdag

Idag är det fettisdag. Och hur har jag firat det? Med en god sallad från Aldas. Mums !

Ikväll ska jag och Dan ha myskväll med film och massa gott tilltugg. fan vad jag älskar honom !

Tenta

Imorgon har jag tenta. Håll tummarna för mig, det har ju gått så bra de andra gångerna.
I'll trust you!

Fredag fredag

Då var det fredag igen. Herregud vad tiden går ! Igårkväll kom jag och Dan på att vi ville ut och drifta i snön. Så vi körde ut till en öde parkering och driftade båda två. Sjukt kul ! Mihi !

Jag håller på att läsa en bok som nog är världens segaste. Den är bara på 325 sidor, men så som hon babblar på skulle boken lätt kunnat vara 200. Men jag har snart läst klart den. Ska bli skönt att bli av med den.

Ikväll ska jag och mina älsklingar till lilla Höganäs. Mysa och sånt med pappa idag och imorgon ska vi hem till Fåff och ha spelkväll. Najjs må jag säga.

Hade tänkt att jag skulle träna core idag. Vi får se om det blir av. Har sån jäkla träningsvärk. Mys !

Nej, för att återgå till min käre bok så jag slipper den resten av helgen.

Ciao bellos

Årets bild

Dan har lyckats fota årets bild. 


Chili spotted at his favorite place
ibland är det en fördel att ha en stor hylla

Jag är elit !

Jag är så duktig. Har tränat massa hårt hela veckan. Känner mig riktigt riktigt elit ! Idag ska jag träna extra långt pass. Skivstång/Step, vilket innebär att jag tränar både step och skivstång idag. Mums !

Jag har insett att min våg visar att man väger tre-fyra kilo mer än vad man egentligen gör. Och det var en positiv knuff, vilket innebär att jag egentligen väger mindre än vad jag hela tiden har trott. Mihi !


Och så älskar jag dan och chilisen. Bara så ni vet


Fenomenal fotograf

Jag är en fenomenal fotograf. Att lyckas ta kort på chili när han skakar huvudet utan att det blir suddigt, DET mina vänner, är en prestation!



Chiilii


Min lille gobbe !
Checka tvätthögen i bakgrunden

Håll undan

pjuh. Träningen var faktiskt skön. Nu sitter jag här, med Chili som sover på min axel och Dan som tittar halv åtta hos mig.

Snart är det mitt program på femman. Najjs.

Jag känner att mitt ordflöde inte är på topp idag.

Håll undan

Man ska lita på metro

Usch. Jag är trött och hängig. Jag läste i metro att man inte ska träna när man är trött/hängig, och de är en tidning man ska lita på! Allt som står i metro är sant. Så jag borde nog stanna hemma istälet för att träna...

Men jag känner mig alltid trött, så hade jag lytt det rådet hade ni förmodligen aldrig funnit mig på ett gym.
Jag måste ta mig i kragen.
Träning it is

Digitalkamera

Detta vackra ting blev mitt idag. Så fin ! Canon Ixus 80 is, färg caramell. Najjs måste jag säga.
Testade den innan och den tar ritkigt snabba kort, vilket är ett måste då man har en vovve som inte gärna sitter länge och väntar på kort. Mycket nöjd!

Även min Paris-klocka har kommit idag. Mihi ! Värsta julafton!



Långpromenad

Snart kommer Dan hem och då ska vi på långpromenad med vår lille skit.
mys !



Kalltsing

Usch fyfan vad kallt det är ute ! Jag dör! Men skitfint väder annars. Nu börjar jag längta til våren ännu mer. Fii.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Mys!!

Torsdagens bestyr

Torsdag:

• Äta frulle
• Vila
• Plugga ytterst lite
• Träna
• Mysa
• Kolla vänner
• Och Fåff såklart

Onsdag

Onsdagens bekymmer:

• Skola 9-12
• Luncha
• Vila/mysa med Chili
• Träna 18.15-19.15
• Titta på Top Model-finalen
• Prata skit med Fåff

Tredje dagen med god diet och bra träning. Jag känner mig stolt, som bara en örn kan!

Tisdag

Tisdag:

Har tränat och sitter nu och äter frukost.
Senare idag ska jag och Chili till Fåff och mysa.
Och spela Mario party.
Mums

New watch

Denna klocka är min. Får hem den om några dagar. Iiih!
So happiiii





Duktig Örn

Jag är så stolt över mig själv! Idag har jag ätit så sjuuukt nyttig mat och inget godis plus träning. Jag känner mig så duktig! Imorgon ska jag tillbaka till gymmet och ta resten av kroppen och sen ska jag bege mig till Höganäs och träffa Fåff och hennes två karlar. Både jag och Chili längtar.

Ikväll ska jag göra en god smoothie. Fick en stor bok av mamma i julklapp med massa goda recept. Dags att öppna den nu tror jag.

Måndagsplanering

Mina planer för denna måndag:

• Vila
• Laga mat
• Ringa dödens viktiga samtal -leka viktig-
• Plugga
• Träna
• Ringa Fåff
• Mysa



 


Tre bilder från igår


forever


ego


schnügg


feest

Utgång igår. Hade så jäävla roligt. Längesedan jag hade så skoj. Hände så mycket igår och när jag tänker på det så skrattar jag. Bland annat så stod där en blond brud och dansade med en kille och säger något till mig. Jag hör inte vad hon säger, tror hon talar tyska. Så jag bara "vaaaaa?" (på riktigt bred skånska). Och hon svarar tillbaka "HJÄÄLP!!". Hon ville alltså inte dansa med honom. Örnie agerar hjältinna och puttar bort killen. Sofia som inte fattar något frågar mig "vem fan e det?" Och jag svarar tillbaka "Jag har iiinte en aning!!" Den här bruden i fråga blir så överlycklig att hon skriker till mig och Sofia "TAACK, jag ääääälskar eeeeer" Och då blir der för mycker för Sofia. Hon skriker rakt ut och börjar ASGARVA. Bruden tittar konstigt och känner nog att hon överdrev lite med sina känslor och avlägsnar sig snart. Sofia skrattar fortfarande och jag smittas och får också ett skrattanfall. Det var så jävla roligt! Bilder på detta kommer i ett senare inlägg, då de håller på att skickas till mig nu i skrivande stund.

Tack så jävla mycket fåff för igår. Har alltid så roligt med dig, men igår tog fan priset. Älskar dig !!!

Träningsvärk sädan

FIFAN vilken jääkla träningsvärk jag har! Tränade skivstång igår. SKITKUL! Rekommnderas verkligen !

Högakrus-näs

HAHAHA asså jag dör ! Satt precis och kollade på Kenzas debut i the voice. De har frågesport om bloggar. Frågan är: "Kommer detta från en blogg? Isåfall vems" Och han pellen som läser frågan säger "Han kom som ett yrväder en aprilafton och hade ett Högakrus-näs i en svångrem om halsen" HAHAH asså för helvete. Jag döör ! Högakrus-näs? VAFAN e det ? För alla oss som kommer från höganäs vet att det ska vara "ett Höganäs-krus". Så vitt jag vet finns det inget ställe som heter Högakrus, och vad är ett högakrus-näs egentligen? Inte nog med han har äger fel en gång. Han gör det IGEN!!! Snacka om att göra bort sig och vara totalt blåst. Kan man inte ens ställa frågan korrekt, ska man ge fan i det!


skrolla fram till 1.57

Scarred

Den absolut äckligaste frukten som man kan äta är banan. Inte något emot banansmaken. Jag gillar banan, men jag tror att efter denna dag kommer jag nog inte kunna äta en banan på läänge. Jag satt nämnligen på tåget nyss på väg hem från skolan och fick en sån där hemsk banan-upplevelse. Det kommer på en kvinna på tåget vid Lund. Hon passade perfekt in i förljande stereotyp: Frånskild, sleten 50-åring med noll kondition. Flåsar som ett djur efter att ha gått i en trappa. Röker och har därför en rethosta som väcker henne om natten. Ibland hostas även gula slembollar upp, som snabbt sväljs ner igen. Fettig oren hy med stora porer. Pormaskar skymtas bakom stripigt otvättat hår. Yummy. Och denna kvinna börjar äta på en banan. Ovanpå detta ska hon envisas med att trycka in alldeles för mycket banan i truten så hon inte kan stänga den. En bit av bananen sticker ut. Hon biter av bananen inuti munnen, så den delas på mitten, vilket gör att bananen som sticker ut håller på att trilla ner i hennes knä. Hon kniper därför åt med mungipan så denne stackars banan mosas. Hon suger in moset i munnen. Och nu mina vänner, är det vääldigt mycket banan i hennes mun. Så mycket att hon inte kan tugga med stängd mun. Jag ser för varje tugga hur bananen blir det mer och mer mos i hennes mun och för varje tugga klaffsar det från den. Hon märker att jag äcklat sitter och stirrar och sväljer därför ner en STOR bit mos (för att kunna stänga munnen), så stor tugga så att hon får hjälpa till med huvudet för att kunna svälja. Hennes svälj låter i hela tåget. Så sjuuuukt jävla äckligt. Hur ska jag nu någonsin kunna titta på en stackars banan utan att bli påmind? Jag är ärrad för livet.


Veckans bästa

Jag och Fåff på mess:

Jag: Gissa vem som ringde mig innan..
Fåff: hmm, jag gissar på A**
Jag: Bingo !
Fåff ringer
Fåff: VEM FAN E BINGO?!?!
Jag: HAHAHAHAHA!!!!!


världens bästa fåff har varit i farten.
Ville bara dela med mig

Illness

Usha, idag mår jag inte alls bra. Jag bloggar imorgon min vänner - stay strong !

ciao bellos

RSS 2.0