Utgång

Imorgon klockan nio är det upprop ! Woho ! Längtar så det är helt sanslöst. Pirr i magen? Like hell ! Kommer bli så jäkla kul allting så det finns inte. Iiih !

I fredags träffade jag Erica. Vi turade över till Danmark och hade skitmysigt. Träffade lite roligt folk inne i Helsingör och som jag skrattade. Vid halv tio åkte vi tillbaka till Sverige och försvann in till Steakhouse. Efter någon timme därinne, skulle de vi umgicks med åka hem till Örkelljunga och ville att vi skulle följa med. Erica var fett på, men jag stannade kvar i Helsingborg och gick bort till Dickens där Marcus och Dan satt. Trevligt !!


Erica njuter av god öl och sol



Erica och Jag



Erica och Tommy



Emil och Erica



Marcus (full?) och Dan (full?)



Oh yes, they are drunk !


:/

Fuck... Tankarna flyger runt i hjärnan på mig. slutaslutasluta . Jag hatar att känna så som jag gör nu, verkligen hathatar det. Varför gör de så mot mig nu? Nu när jag för en gångs skull kände mig lycklig. Jag är arg, jag är skitarg på mig själv. Jag förstör för mig själv.  Usch. Jag känner hur en klump sitter i halsen på mig, och hur tangenterna blir allt mer suddiga. Känns som att jag tappar fotfästet för vad som är verkligt och inte. Och att jag sitter och lyssnar på Rihanna - Cry gör ju inte saken direkt bättre. Ta tag i det här nu Annelie, nu har du gått för långt.

My mind is gone
I'm spinnin round
And deep inside
My tears I'll drown
I'm losin grip
What's happenin    


Busschaffisar for the win !

Jag älskar busschaufförer. Eller ja, inte alla, men de flesta. Jag har en slags förkärlek till dem, precis som vissa har till poliser eller brandmän. Och nej, jag tycker inte att det är direkt hett yrke. Jag skulle aldrig be min pojkvän klä ut sig till busschaufför i sänghalmen. Men vissa busschaufförer är så satans trevliga (ursäkta uttrycket) och det gör så mycket. Tänk om alla kunde vara lika trevliga på jobbet som så många chaffisar är. Visst, det finns undantag, men det finns det ju överallt i alla yrkeskategorier. Men om man tänker på deras arbetsmiljö, så kanske man får lite mer förståelse, för våra chaffisar är ändå fett utsatta. Tänk en helt vanligt fredags/lördagskväll. Den kommer med all sannolikhet innehålla: fylla, bråk, spyor, skrik och sång, omogna och jobbiga fjortisar, stöddiga gymnasiekillar som vägrar betala, sten som kastas mot bussen, folk som skriker att de måste stanna bussen, för annars kissar denne på sig, folk som spiller alkoholhaltiga drycker på golv och klädsel med mera med mera. Vem hade klarat av en sådan arbetsmiljö? Inte jag ialalfall, det kan jag svära på. Jag hade klarat en kväll, that's it. Sen hade jag gett upp. Så därför vill jag ge en eloge till alla chaffisar, även de sura (för såna har vi nog stött på allihop) för att de orkar med oss fulla, otrevliga, glada eller positiva resenärer.


Idag när jag skulle ta ettans buss:
Jag: En halv (trots att jag inte varit under 19 på läänge, länge)
Han: En haalv.. -ger tillbaka pengar och biljett-
Jag: Tack !
Han: Vänta, jag ska bara dela den också !
Jag: Va? -tittar förskräckt på honom och sedan ner på mina mynt/biljett-
Han: ja, du sa ju en halv -blink blink-
Jag och Han: -skratt-

För någon dag sedan då jag skulle ta 219 och samtidigt pratade i telefon med Fåff:
Han: Tjena bruden !
Jag: Hehe Hej ! -stoppar ner kortet i kortläsaren-
Han: Hälsa från mig ! (syftar på Fåff som jag pratar med)
Jag: Det ska jag göra !
Han: För det är väl en tjej?
Jag: Hehe, ja det är det..
Han: Är hon snygg? -blink blink-
Jag: Ja hon är jättesnygg !
Han: Men vafan! Det är så taskigt, varför är hon inte här nu då för!?!?
Jag: Hehe det ska jag hälsa henne, så kanske hon följer med nästa gång !
Han: Hehe, ja gör det !

Alltså, man blir så glad när man kommer på bussen och man stöter på en sådan trevlig chaffis. Det förgyller hela resan och man sitter och ler längre, längre. Länge leve busschaffisarna !


vardag för busschaufförer?

Klipp och shopp

Jag har klippt mig ! Noo ! Det blev jättekort :/ Men förrutom det så är jag jättenöjd.Efter att jag hade klippt mig stack jag ner på shoppingrunda och inhandlade förljande

Mascara, Lancôme Hyptnôse
Kajal, L'oréal med mycket kol (love)
Smoothing cream, för håret Bed Head
• 
Jeans, Gina Tricot
• 
Svarta spetstrosor, Gina Tricot
Silvrig berlock, H&M
Body Lotion, Dove go fresh
Deodorant, Rexona

Och så var man 1500:- fattigare. Starkt jobbat Annelie

Min käraste är kvar i Höganäs

Cred till min nya laptop, men jag saknar min stationära som fortfarande är kvar i Höganäs. Får dock hem min käraste på söndag, men det känns som en evighet. Vill åt mina program, mina bilder och framförallt all min musik. Letar btw fortfarande efter en låt där de sjugner "out of control" i. har hört denpå radion några gånger, men jag vet inte vilken det är. Smått störigt !

tadaa!



Lönebesked

Idag får jag mitt lönebesked. Woho ! Fetelön väntas av en ivrig örn !

Tänk inte, känn inte, så finns det inte

Jag blir knäpp, jag blir hysterisk på mig själv. Jag skulle vilja ha en knapp på mig själv där man kunde koppla bort diverse saker för tillfället, exempelvis drömma, tänka och känna. Vi vet själva hur hemskt det är att gå och lägga sig efter att man  till exempel blivit dumpad, man är rädd för vad som kommer att dyka upp i ens drömmar. I det fallet hade det varit perfekt att trycka på den knappen. Trycka och gå och lägga sig och veta att den här natten, då slipper jag vakna upp med tårar rinnande längs kinderna och känna tomhet i hjärtat. Idag skulle jag vilja ha en sån knapp. Inte för att stänga av mina drömmar, men stänga av mina tankar. Jag blir knäpp i huvudet, ni kommer få hämta upp mig på psyk eller något snart.

Jag har drömt om det här hur länge som helst, att komma till den punkten där jag är nu. Jag har dagdrömt, drömt om natten, tänkt miljontals gånger hur det skulle vara, hur det skulle kännas. Jag trodde det skulle bli en befrielse, få ut sina innersta tankar och känslor. Men nu när jag väl är här, nu när jag är så medveten om mina tankar och känslor blir jag rädd. Det var ju inte så här jag hade föreställt det. Jag undrar om det inte hade varit bättre utan den här vetskapen, att jag skulle fortsatt undra. För som det är nu, ligger det och gnager i mig och gör repor i min själ.

fanfanfan. Fortsätt kämpa, jag måste vara stark. Tänk inte, känn inte, så finns det inte Annelie. Nu trycker jag på knappen.

HAHA

rolig konversation med min käre giffelmonsternunnis6

Min boning

Jag börjar i stora drag bli klar med min nya boning. Bilder kommer så snart jag fått hit mina sista saker. Iih, är så glad. Det är såå fint !

Och förresten, fan vad det försvinner pengar när man ska plugga. Häromdagen försvann 650kronor på bara kollegieblock, pennor, filofax, pennskrin... ja allt det där man behöver när man ska tillbaka till skolbänken igen. Och idag satt jag och beställde hem lite kurslitteratur. tre böcker blev 803 spänn. Känns som att pengarna bara försvinner iväg. Och då hade jag tre böcker kvar, varav en kostar så när som på 1000 kronor. Det är inte klokt hur lite pengar staten lägger på oss studenter med tanke på allt vi måste punga ut INNAN vi ens kommit i närheten av universitetsbyggnaden. Sjukt !! Men jag är så jävla taggad ! Längtar som fan tills nästa måndag när jag ska infinna mig i Lund. Har väntat på det här hur länge som helst. Det enda jag vet kommer bli lite tråkigt är att jag inte kommer att ha tid med något längre. Inte ha tid att blogga, inte tid att bara slappa, mycket mindre tid för vänner och pojkvän. Men bara man är effektiv i sitt pluggande, så funkar allt. Inte som det gjorde från början, men ändå på dräglig nivå. Jag får kämpa helt enkelt, har andra klarat det, så kommer jag klara det.

Idag skulle jag egentligen sprungit iväg till Friskis och Svettis för att träna med min käre Mårten. Men när det väl var tid att bege sig, kom jag på att mina träningsskor står i Höganäs, PLUS min bricanyl.Och jag kände att det inte var direkt lönt, eftersom jag har noll i andningsmöjlighet när jag tränar, då jag har ansträngingsastma. och nej, det beror inte på attjag är otränad, I swear! Jag har varit på en kontroll hos en specialist, och hon konstaterade att mina halsmuskler kramåar när jag tränar och anstränger mig. Så, utan min bricanyl har jag jättesvårt att andas  vilket är sjukt obehagligt. Så att träna utan den, var dömt att misslyckas. Men dock ska jag träna på onsdag med Caroline istället och det ska bli skitkul !

I veckan hade jag tänkt att klippa mig, om jag kan bestämma mig var jag ska göra det nånstans.

Laptop

Jag har köpt en laptop. Den är skitfin och jag är jättenöjd. Trots att  min stationära dator bara är ett halvår gammal, så kände jag att jag behövde en laptop. Nu när jag börjar på Lunds Universitet och jag kommer att sitta mycket på tåget, så kan det vara skönt att ha en dator, så sparar man in lite plugg.


här är min nya älskling

Tacokväll

Igår åt jag, Dan, Fåff och Filip tacos och hade det mysigt. Vi fick för oss att ta kort med Dans webcam. Som vi skrattade. Här kommer fem smakprov.














Testing testing

När Dan var nere på gec så testade jag hans webcam. Mums ! Rena nöjet med en bra kamera




Fest

Igår var det fest som fan. Så jävla roligt jag hade alltså, sinnes ! Kommer lite bilder senare.

Ikväll är det Veronica Maggio ! WOHO!!!

Örnie


nyss tagen. I have to say, jag äälskar min kavaj

Ny desgin

Ny design för er som missat det. Ny header som min käre påg har gjort till mig. Mycket nöjd Örn sitter på andra sidan skärmen och skriver detta inlägg. Mycket nöjd !

12 favoriter

Mina favoriter från forever21






Days of our lives

Sitter här med Våra bästa år i bakrunden. Finns det någon hemskare serie egentligen? Allt är så överdrivet, alla skriker och gråter hejvilt. Folk får demoner i sig, de dör och återuppstår, folk blir "mördade" men hamnar egentligen på en ö. Alltså, säg det som inte hänt i den serien. Den är så sjukt överdriven så det finns inte. Jag borde bli bannlyst som har det på i bakrunden. Slå mig i ansiktet så jag återfår mitt vettiga jag. Våra bästa år är en plåga !


Trött dag

Sitter hemma hos Dan nu. Är så trött. Slut i kroppen och knoppen. Vaknade vid halv elva av att pappa ringde, somnade om. Sedan ringde mamma. Kändes meningslöst att försöka somna om en gång till så jag började läsa i min bok som jag läser nu. Har försökt mig på den en gång tidigare, men den var så seg att jag till slut gav upp, efter kanske bara tiotal sidor. Nu försöker jag ge den en ny chans. Det går sådär. Boken heter Kuslig Likhet och författaren heter Patricia Cornwell. Fick den gratis när jag köpte en tidning en gång för flera månader sedan. Har nästan precis kommit förbi etthundrasidors-steget, så vi får se hur länge till den ska hålla på att sega ihjäl mig.

Snart ska jag bege mig ut och träffa min älskling. Vi var på Liseberg igår. Sjukt mysigt. Vi tog ett kort inne på gammeldagsfoto. Blev jättefint. Har det ståendes framför nu i en fin ram. Bild kan jag kanske ta lite senare.

Nu ska jag sminka mig sen pipa iväg. Ciao


Sitter i bilen på väg till Liseberg

Att älska

Rihanna - Disturbia

Dagens horoskop

Kräftan 21/6 - 23/7
Det är en bra dag att ta upp känsliga ämnen med nära och kära. Det gäller dock att kunna läsa mellan raderna.

ZzzzZZ

Usch och fy. Jag är KONSTANT trött. Kvittar om jag sover åtta eller tretton timmar, så är jag lika trött för det. Det är sjukt jobbigt, känns som att jag inte har någon energi över till något annat än att sova. Dessutom har jag börtjat få en sjuuk huvudvärk som pågår cirka tre sekunder. Det känns precis som någon hugger en kniv rakt i min hjärna. Jag är rädd att jag har en hjärntumör eller något.

Imorgon är det min sista dag på jobbet. Ska bli sjkukt skönt att bara få vara ledig resten av månaden. Bara kunnat änka på mig själv och koppla av. Ladda alla batterier, sova länge om dagarna och bara ta det lugnt en hel dag. utan stress och utan planer.

Igår flyttade jag alla mina saker till mamma. Så snart bor jag officielt i Helsinborg. SKa göra en adressändring också, sen är allt fix. Så skönt att fp slippa Höganäs med alla dess tillbehör; Jobbigt folk, tråkiga affärer, 220:ans buss. Helsingborg är min stad!!

Snart ska ajg äta bakad potatis. Är så trött så jag hade lätt kunnat hopap över det och gå och lägga mig.

zzzZZzz

Stackars sko

Ena klacken på mina favoritskor har gått av. Jävla skit!!!



och jo, det är hett med högklackat till jobbetröja !


stackars sko, stackars klack.. stackars mig!!!

RSS 2.0