Födelsedags

tjong. Har precis nästan kommit hem från stan. Träffade Ika och letade skor. Men eftersom jag brände över tusenlappen igår på ullared så fick jag nöja mig med att bara titta på skor. Som tur var så fanns det inga direkt jag inte kunde vara utan.

Dan är och firar hans pappa idag som fyller år. Min farfar fyller också år. Så nu ska jag ta och ringa honom och sen ska jag kolla på gossip girl. Bara en skiva kvar. Yääz !

xoxo

Hur man tacklar en sur gubbe

Jag fick precis en utskällning. Najs, man vaknar och så får man en utskällning. Är inte livet helt underbart ibland?

MIn klocka ringde och jag ville bara sova vidare, men för en gångs skull valde jag att gå upp och inte snooza sönder halva dagen. (bara där borde jag ju förstått att något skullegå fel) Eftersom Chili är en valp som inte kan hålla sig, är det ju självklart att jag går ut med honom det första jag gör på morgonen. Jag möts av två karlar nere i trapphuset som håller på att sätta upp papper på en dörr. Jag hälsar går ut och sätter ner Chili.

Chili brukar för det mesta alltid kissa det första han gör och sen tar det en jävla tid för honom att bajsa. Inte denna dag. Han brukar dessutom alltid bajsa i rabatter, inte denna gång. Han sätter sig långt ut på gräsmattan,  intill grusplanen och bajsar en sån jävel. Vi går vidare runt huset för att han ska få lite motion.

När vi kommer tillbaka till dörren kommer en av männen och börjar skälla på mig för att jag inte tog upp min hunds bajs. Vad gör man i en sån situation?
1) Förnekar, nää min hund har inte bajsat !
2) Erkänner, ja min hund bajsade men jag plockade inte upp det för jag har inga påsar
3) Låter dumdristigheten ta över, kastar bajset på honomoch springer iväg

Jag valde nummer ett. Stupid me. "nää, min hund har inte bajsat". Då kontrar han med att säga, Jag såg ju det själv !!! Jag stod och tittade på honom" Vad svarar man på en sån sak? Jag fortsatte att hävda att han nog sett fel. Vad gör inte gubben då? Han går fram och pekar på bajset. Överbevisad så det stänker om det. Jo, då fick jag ju lov att erkänna att han hade bajsat, men att jag inte hade några bajspåsar. Men att jag faktiskt brukar plocka upp det, titta själv liksom, här är ju inga andra bajstollar på gräsmattan! Då säger han "det står att man inte får valla hundarna på gräsmattan" Vad svarar man då? Jag valde att spela dum och sa "Jag har inte sett en sån skylt" Då säger han "vänd dig om!" Och jag vänder mig om. En stor fet skylt bakom mig säger att man inte får valla sin hund. Vad säger man då i en sådan situation?
1) Jahaaaa! DEN skylten (!) hehe...
2) Ja men du förstår jag har dyslexi och en hjärnskada så jag kan inte läsa
3) Ja men du, ska vi inte gå in och diskutera detta över en fika? (operation flörta)
4) Din jääävla gubbjäävel!!! Varför är du så jävla bitter?!?! Inte fått ett knull på en månad eller?!! (sparkas och slåss)
5) Gör en helomvändning och säger något helt annat

Jag väljer nummer 5 och säger "Ja, men jag vallar inte min hund. Jag koppeltränar honom". Gubben blir tyst och tittar på mig och fortsätter i samma anda "Ja men man får inte rasta hundar varken här eller på baksidan" och då svarade jag "men det gör jag ju inte, jag koppeltränar honom". Gubben tittar på mig och säger sedan "Då kan du väl göra det ute på gruset?" och jag svarade "Nej, han tycker inte om det underlaget, så jag måste börja på gräs som han tycker om". Han tittar på mig, märker att jag är totalskruvad i huvudet och inte går att snacka med och säger därför "Nu har jag iallafall sagt till dig!" och sen går han. HA! Det är så man ska tackla gamla gubbar mina vänner.


och ja, jag är medveten om att det var mitt fel.

Surgery gone wrong

Måste bara dela med mig av mina favoriter


mmh, vilken läckerbit ! Henne skulle man vilja smaka på.. eh



wow, vilka vackra bröst. Såna man alltid önskat man hade.. (?)



härligt slät och fin mage.
Men tyvärr mina vänner- sån här mage kan man inte träna sig till.
Den kan man bara få genom plastikoperation.



vilka puddingar ! Särskilt hon till höger.
Hon ser så naturligt vacker ut !



att vara blå i ansiktet är väl något vi alla strävar efter ?

Tre skönheter

Ashley Olsen






Gemma Ward



Natalia vodianova




Hemmakur mot magont

uuh jag har ont i magen idag. Inte roligt alls. Tur att juag har helg nu iallafall så jag kan vila upp mig. Senare idag ska jag och Chili dra oss ner till knudan och möta upp Sara. Sen ska vi alla tre till höganäs och fixa med min träningscykel. Den ska jag äntligen få sålt. Yes. Använder ju aldrig den, så varför ska jag ha kvar den liksom. Dessutom blir jag 500 kronor rikare. Alltid roligt !

Ikväll skulle jag egentligen spinna, men jag har så jäkla ont i magen att jag fåtvänta tills nästa vecka innan jag sätter igång riktigt med träningen.

muhu, någon som har en hemmakur som hjälper mot magont?

Dagens tips !

HAHAHHAHAHAH jag har verkligen fått världens bästa älskling. Kolla in hans senaste iinlägg. Så kul att man dör !

         >   älskling   <        

Mys

Sitter hemma i soffan och bara myser. Chili springer runt här och leker med sin råtta. Vägde honom innan och han väger 1280g. Stor kille nu! Vi låg innan och nannade eftermiddag, det är så mysigt ! Det har blivit lite av en tradition nu när jag kommer hem tidigt från skolan.

Jag sprang ju i måndags. Så jäkla skönt! Sprang i drygt 20 minuter, så det tyckte jag varbra gjort för att vara första gången på över ett år, om inte mer! Två år till och med ! Och med tanke på att jag hatar att springa, så blev jag nöjd!

Imorgon ska jag spinna, ska bli najjs!

Nu är det unga mödrar. Skriver senare. Ciao!

biio

Nu har jag sett klart skiva ett och två i min gossip girl-box. Så jaaevla bra ! iih mama! Snart ska jag och Dan på bio. Han ringde innan och sa "Vi ska på bio ikväll. Nu när du varit så ledsen och sånt, så tänkte jag att du behövde lite uppmuntran" Yes indeed I need! Så nu ska jag bara betala mina tråkiga räkningar och sen ge mig iväg.

xoxo

Dan <3

Nu är det duschen och sängen som gäller. Jag ska upp tidigt imorgon och bege mig neråt apoteket och hämta ut nya minipiller (som by the way är världens bästa påfund ! Jag ska kyssa marken åt den som kommit på denna briljanta idé!!! Jag har inte gått upp ett gram och jag har inte haft en röd vecka sedan i höstas. THANK YOU!!!)


Ska också tillägga att Dan är det bästa jag har. Han finns där alltid när jag är ledsen och tröstar mig. Han skrattar med mig när jag är lycklig, håller mig hårt när jag rädd, håller om mig när jag vill somna. Han lagar mat när jag inte orkar, han diskar när jag inte orkar, han går ner och köper chips när jag inte orkar.  Han ställer upp för mig så fort jag behöver honom. Han kommer på tre röda när jag ringer honom i kris. Han säger varje dag hur mycket han älskar mig och hur mycket jag betyder för honom. Kan man få någon bättre kille? Verkligen inte. Jag har hittat hjärter ess i kortleken och jag kommer behålla honom föralltid. Du och jag Dan och all tid i världen!



Xoxo

Om jag skulle titta på lite på Gossip girl och glömma bort alla bekymmer för en stund.

 


Löprunda

Jag är hopplös. Jag skulle ju iväg och träna step. Jag hade storartade planer. det slutade med att jag somnade på soffan och inte orkade dra mig iväg. Typiskt mig! Nu sitter jag här och har lite ångest. Så jag ska faktiskt ge mig ut på en löprunda. Hör och häpna! Jag som HATAR att springa. Men det blir min lilla bestraffning eftersom jag var så dum och struntade i steppen. Damn me !

Perfect week

Sitter här i soffan med min lille Chili. hade bara en gruppövning idag, så jag var hemma för en timme sedan redan. Denna veckan är soft ! Imorgon är jag ledig, på torsdag går jag 9-13. Sen har jag låååånghelg. Ledig torsdag och fredag. Det betyder att jag får mycket tid över till Chili, och mycket tid över till träning och lite smått pluggande. Ikväll ska jag asa mig bort till Friskis och ge mig på steppasset. Ska bli så himla roligt ! Imorgon ska jag lunchspinna. Onsdag ska jag bara ta det lugnt och på torsdag blir det spin. På fredag ska jag försöka dra mg upp vid åtta och komma iväg på steppasset klockan nio. Så som sagt, mycket träning och det är najs!

Imorgon ska jag följa med Dan och titta på en bil. Hoppas den är fin. Man blir så himla begränsas utan bil. uscha. På torsdag ska jag förmodligen åka till Ullared med mor min. Inte för att jag egentligen behöver något, men det finns alltid något man finner där.

Nu ska jag slå mig ner i horisontellt läge med en mjuk filt och titta på tv. Chili har redan somnat, jag tror jag ska joina honom.

Ciao bellos


Förresten, är det inte helt sjukt att Veronica Maggio inte vann ett enda musikpris för sin skiva "och vinnaren är". Till och med Afasi och Filthy vann framför henne. Det är fan en sjuk värld vi lever i!!!

18-års fest

Igår hade Stoffe 18-års fest. Mycket trevligt måste jag säga.
Trevligt folk, singstar och god dricka. Mums.
Chili var hos moster Ika och kusin Maxie. Kändes skönt att kunna lämna bort honom en natt. Fast det var riktigt ensamt när vi kom hem inatt och han inte var hemma, men värst var imorse när han inte låg bredvid en. Men vid elva var han hemma igen. Vi har myst hela dagen!


älskling och jag


Anette, Sara och jag.
Och försök undivka mina tudor, fattar inte varför de alltid ska vara ivägen på bild !


Dan och fölsegrisen


Jag i hissen påväg dit. Värsta uppsvällda fejjan, haha !

Paris Kate & I

Spana förresten in mitt überschnügga linne jag köpte förra helgen. Hade på mig det när jag och Fåff var ute och festade. Lovin it ! Från Paris Kate & I, MQ


Almost nude

Sitter här almost nude.
Invirad med en halsduk runt mina boobies och inga trosor.
Känner mig sådär härligt porrig just nu.




ville bara dela med mig av mina sjuka egenskaper

Tell me, why do these days exist?

Den här dagen har inte varit bra! Det började med att jag vaknade inatt av värsta mardömmen. Jag började storböla och Dan fick trösta mig. Hade jättesvårt för att somna sen efter det. Låg vaken säkert någon timme innan jag kunde somna om. Klockan halv sju ringde klockan. FIFAN vad segt det var att gå upp! Men jag asade mig upp, gick ut med Chili och eftersom jag var så trött så gick allting extra sakta, såjag hann inte göra någon matlåda till skolan. Fick nöja mig med dubbelmacka med philadelphia (eftersom smöret var slut). Springer ner till bussen och kommer iväg till knutan. Väl på tåget sitter jag och väntar på Sara som går i min klass. Vi åker alltid tillsammans på morgonen och hon brukar komma vid tio i. Men klockan blev fem i, hon blev åtta. Fem över åtta. Nu förstår jag att något inte står rätt till. Det slår mig: Jag börjar inte alls klockan nio, jag börjar TIO! Alltså, jag har gått upp en timme för tidigt, jag sitter på tåget en timme för tidigt. FAAAAAAAAAAAA-AAAN! Och med det konstaterandet blev jag ju tusen gånger tröttare. Väl på skolan sitter jag och nickar till hela lektionen. Jag till och med somnade en gång när jag satt och skrev, vilket inte var en höjdare, för nu kan jag int4e tyda vad jag har skrivit och jag har inte en aning om vad han sa på lektionen.

Sen kom jag hem och somnade raklång på soffan mitt under mitt tv-tittande på Obamas första tal som president. Jagsov till tjugo i åtta och kom på att jag hade tinat upp laxfiléer som jag var tvungen att göra något med. Gick upp, lagade mat och tittade på Top Model. Nu är jag så trött så jag inte vet vart jag ska bli av. Huja!

Modelljakten

Snubblade av en händelse in på modelljakten.se och får mig några riktiga skratt denna måndagskväll. Jag, som ni nog redan vet är ett huge fan av Tyra Banks och hennes Top Model. För alla er som funderar på att bli modeller, här har ni några tips på vad ni INTE ska göra!

För det första. Är man 59 år, så är nog inte modellyrket inte ens att tänka på
modeindustrin är trångsynt och skulle skratta om en sådan här person kom på en casting
lite självkritik kan man väl ändå ha Stefan?



Tycker bilden talar för sig själv
vem vill anlita en självstympare/självmisshandlare?
Man ser ju inte ens ansiktet !
Fast det kanske är det som är meningen...



alltså, glasögon kan vara snyggt, men fan inte när man ska modella!
Det är ju fan det enda man ser!
Bort med glasögonen så man ser vad du är för en människa!
Ser ju förfan ut som en farfar !



(?)

Det är inga fotmodeller som sökes !
Tror du missuppfattat hela grejen...



Det var allt för Örnie Banks för den här gången. Fler modelltips kan komma att bli ytterst nödvändigt i en sådan här värld. Men jag finns här för er lovers och reder ut den här djungeln av modellande, vinklar och poser.


bilder lånade från www.modelljakten.se

Trötta mig

Alltså, trötta mig. Vissa människor är bara för mycket. Se på detta stolpskott !




snacka om idiotförklaring.
Och lägg märke till att han inte ens finns på min msn-lista
någon gång har jag tagit bort honom
jag undrar varför

Good and bad news

Från och med idag är jag en tvåa ! Det låter lite mer seriöst.. "Hur länge har du läst?" "Jag är på termin två" istället för "äh, jag är fortfarande på första terminen". Från och med idag har det kommit nya ettor. Stackarna. Jag vet vad som väntar dem !!

Dålig nyhet nummer ett: Jag hittar inte mina nycklar! De är här någonstans i lägenheten, men vet fan inte var. Dan fick komma hem och släppa ut mig och Chili, så nu har jag han nyckel.

Dålig nyhet nummer två: Fast jag sov bort halva dagen igår, så sov jag hela natten och jag är fortfarande trött. Jag tror jag är kroniskt trött ! Helt seriöst. Det är något som är fel ! Man kan ínte vara såhär trött !

God nyhet nummer ett: Chili har gjort ute hela helgen. Woho!!!

God nyhet nummer två: Tenta om en månad, vilket gör mig någorlunda ledig två veckor fram. Gott!

Jag och Chili


Jag och Chili är ensamma hemma ikväll.
Det firar vi med mycket bus, mys och såklart foto.
Han börjar bli duktig på det här med kort nu.

Tack alla fans !

Tack alla söta vänner som skickade mess och önskade lycka till. Även tack alla på msn som också önskade mig lycka. Och självklart tack till alla er som höll tummarna och tänkte på mig. För tentan gick SUUUPER!!!

Men mest tack till min älskade pojkvän Dan. Utan dig är jag inget !!


och Fåff!!!!!!!!

Håll tummarna som om det var det sista ni gjorde !

En timme kvar tills jag sticker till tentan. Håll tummarna darlings!

Panne panik nr 2

En annan sak att få panne över: Att jag skriver sååå jävla tråkiga inlägg. Att folk ens läser min blogg !! I better shape up!

Panne panik

Nu är det ju meningen att jag ska kunna allt till tentan. Dan ska förhöra mig nu. Upp till bevis folks.





PANNE!!!!!!!

Stålkvinnan i sina bästa dagar

Paus i pluggandet! Jag blev så frustrerad på mig självnär jag vaknade tio över elva. Min plan för dagen var att jag skulle börjat plugga elva. Mutter och stånk avlöste varandra. Nu sitter jag här 4 timmar senare och ligger 1 timme före planeringen!! Snacka om stålkvinna ! Nu ska jag som sagt pausa en halvtimme, för att sedan återgå till det sista kapitlet. Sen kan jag aaallaa! Woho. De sista timmarna idag ska jag kolla igenom alla kapitel jag läst så jag inte glömt bort något. Imorgon ska jag bara finslipa allt och förhoppningsvis kommer tentan gå bra på fredag. Håll tummarna !


stålkvinna

Hemsk dag

Igår var en hemsk dag!! Jag skulle med Chili till veterinären och han skulle få sin 3-månaders spruta. Han var jätteduktigt och sa ingenting när han fick sprutan och allt var frid och fröjd. Veterinären varnade för att vissa kunde få en allergisk reaktion. Men eftersom han hade fått en liknande spruta innan när han var mindre, så tänkte jag att det inte var någon fara. Men det var det ju, såklart.

Så fort vi kom hem var han helt tossig. Han försökte lägga sig till ro, men det gick inte. Han sprang riunt, kliade sig i ögonen, började pipa och skuttade runt som om han hade rabies eller något. Efter en stundnär jag tittade på honom var han jättesvullen i hela ansiktet. Han såg ut som en Golden Retriever-valp i ansiktet, sådär pluffsig liksom. Han var så svullen att han knappt kunde se med ögonen. Jag fick panik och ringde Dan med gråten i halsen. Han lånade en bil av hans chef och kom och hämtade upp mig och Chili. Hela bilresan tillbaka till veterinären pep Chili. Fyfan vad dåligt jag mådde!! Jag trodde seriöst att han skulle dö. Hela nosen, munnen, runt ögonen.. överallt var han helt uppsvälld. När vi kom tillbaka till veterinären sa hon direkt att han fått en allergisk reaktion, så han fi ken kortisonspruta och ett annat piller. Den mesta svullnaden gick ner, men vid åtta igår var han fortfarande lite svullen, och öronen hade inte ställt sig än. Så då fick han ett piller till. Nu idag är han helt återställd. Fyfan säger jag bara, jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Min lille Chili. Chili-Vanili.


Utomlands !

Vaknade imorse och kom ihåg att jag drömde om att jag och Dan skulle kolla på utlandsresor. Han ville till Gran Canaria, medans jag var mer sugen på Thailand. Så när jag vaknade och tänkte på kristallklart vatten, värme, god mat och avkoppling, så tänkte jag: Varför inte? Startade snabbt min fina älskling (läs datorn) och checkade in lite ställen. Jag skulle så gärna vilja åka till Cypern igen. Har varit där två gånger, och jag är totalfrälst i det stället. Jag tittade även på en ö i Grekland. Fifan vad jag vill utomlands !! Och så kalkylerade jag lite snabbt på det. Om jag och Dan sparar 1000 kronor var i månaden (borde ju inte vara helt omöjligt) så har vi iallafall fått ihop 16 000 tills augusti (då jag vill åka). Dessutom får vi förmodligen båda två skatteåterbäring (förra året fick jag tillbaka strax under 7000), och i maj får jag tillbaka ränta på mina aktier, vilket brukar ligga runt 10 000. Så helt omöjligt borde det ju egentligen inte vara att få ihop en resa för oss två. Det som är lite läskigt är väl att boka redan nu. Det kan ju hända såå mycket på 8 månader ! (och nej, jag ska absolut inte vara höggravid). Men om vi sparar, så kan vi ju lätt ta en sista minuten resa, även om jag inte är så fancy när det gäller sådana resor. Jag vill kunna välja mitt hotell själv, inte bli inslussad i något som blev över. Då kan man ju hamna varfan som helst! Åhh, vad jag vill utomlands!

Nä, time to wake up ! Jag har plugg att göra. Låg i sängen igår och stresspluggade in tre dryga kapitel om den vakna och sovande hjärnan, demenser, stroke och rehabilitering, och lateralisering, hjärnfunktioner och minne; Hjärnskador och afasi. Jävligt intressant och nyttigt, men ack så tråkigt när man hellre vill göra annat. Idag blir det dessa tre kapitel: Emotioner, hormoner och sexuellt beteende- biologiska fynd, och psykopatologi - biologiska fynd. Nu ska jag stressplugga till kvart i tolv, då ska jag vara klar med det första kapitlet och kunna det som rinnande wasser. Sen ska jag bort och äta på TastyWok med Dan, sen hem till min lillskit och iväg med honom till veterinären. Sen ska jag åter hem och stressplugga in de två sista, för att vara klar lagom till åtta då Top Model börjar. Kanske kommer en senare uppdatering.

Ciao Bellos!


Strike a pose

Sitter och muttrar och är surpå mig själv att jag inte har lärt mig alla tre kapitel som jag hade som deadline idag. För att jag ska hinna lära in mig alla 9 kapitel till onsdag, måste jag ta tre om dagen. Dumma dumma mig. Jag blir så lätt distraherad. Dumma mig. Grrr...


Chili och jag poserar, men han var inte så pigg på det.



Så jag fick snällt posera ensam

Tentaplugg

Har pluggat in 15 av 41 sidor. Känns så jävla bra ! Det går framåt, det går framåt ! Tentan på frdag ska gå bra, den bara ska det !!

I helgen har jag bara suttit hemma, pluggat och haft det mysigt. Jag och Dan kollade på film igår och, åt gott och myste. Längesedan det bara var jag och han som verkligen gjorde något tillsammans. Annars sitter jag alltid med plugg eller här och bloggar, och han sitter vid sin dator och jobbar. Så nu när vi väl satte oss, stängde av telefornerna och datorerna, så var det bara vi. Mys !

Imorgon ska jag bara fortsätta mitt plugg, och så ska jag träna. Senare i veckan blir det plugg och träning. Och så ska lille Chili till veterinären och få vaccination. Till helgen ska jag festa sädan, förhoppningsvis för att fira tentan och inte för att sörja.

Känner att jag inte har mer än tenta och plugg i huvudet just nu, så jag tror jag avslutar denna update.

Ciao bellos !

I am a fucking fighter !

Hela veckan har jag pluggat och pluggat. Och.. pluggat. Suttit till tre på natten, druckit tonvis med powerking. Försökt att inte bli föör flummig, trots att det är mitt i natten. Nu är jag ääntligen klar med de jävla frågorna. 39 datorskriva sidor. 18 718 bokstäver. Jag är så jävla bra ! Nu ska jag bara lära mig allt också. Jag ska kunna 39 sidor utantill. Jag ska lära mig den exakta ordningsföljden på de dryga 19 000 orden, på en vecka. Om sju dagar är det tenta. Men jag ska fan klara det. I'm a fucking figther !!



Suck...

Pauspauspaus
Att sitta och pluggar från det du vaknar
tills att du går och lägger dig(läs 03.30)
är ingen hit !


Tur man har sin lille Chili Vanili

I'll be back

Plugg, plugg, plugg.
 Jag återkommer mina vänner, jag återkommer !

RSS 2.0