Träning it is!

Sorry för dålig uppdatering. Har verkligen inte haft varken ork eller tid att blogga. Men nu finns jag här till er tjänst igen.

Har en sådan fruktad träningsvärk idag! Var och tränade Afro med Sara igår.. Fyfan säger jag bara, det tog där det skulle och lite till! Idag skulle jag dock bota min träningsvärk med lite träning på gymmet, kommer dit och ser att de stängde för en kvart sedan. Epic fail..

Så istället blev det 3km löpning i Pålsjö skog istället. Så sjuukt skön känsla!! Har aalltid innan hatat att springa och resonerat som så att man inte ska utsätta sig för sådana kraftansträngningar om det inte är på liv eller död. Man ska springa om man blir jagad av ett lejon, annars inte! Men nu har jag insett den tjusning alla andra har snackat om innan. Imorgon ska jag återförenas med Pålsjö skog igen och springa, den här gången ska jag ge mig i kast med en lite längre sträcka, 5 kilometaren. Det ska bli härligt!

Känner att jag är inne i ett wonderful träningsflow! Har hittat roliga och varierande träningsformer som jag verkligen känner kommer att ge de resultat jag vill ha! Woho!

Nu ska jag snart hoppa i säng men först ska jag ut en runda med chilivanilli.
Nightynight lovers!

RSS 2.0