Hippieörn

Hippieörnen är på g !!!





På topp!

Mitt liv är på topp just nu. Jag har klarat allt hittills i skolan vilket känns så jävla skönt !! Hemtentan klarade jag, salstentan klarade jag och rapporten och det muntliga framträdandet igår ble jag också godkänd på. Hela kurs A har jag altså klarat. Känns så jävla gött !!! Idag i skolan har vi bara utvärdering av kursen i två timmar, känns lönt ? Men jag ska åka ner till Malmö efteråt och leta efter ett partylinne till på lördag när jag och fåff och dan och niklas ska ut och festa. Ska bli så jäkla kul, länge sedan Dan var med ut och festade. Varje gång vi ställer oss på dansolvet ör jag så stolt över att vara hans. Han är det absolut snyggaste i hela rummet, och dansar ABSOLUT snyggast i hela rummet, Och han är bara min!!

Ikväll ska jag med Erica på en maskerad här i stan. Ska bli skitkul! Jag kör samma ooufit som sist, eftersom jag inte har lustat springa halva dagen på stan oich leta maskeradkläder. Dessutom känner jag inte att jag vill slösa på mina snåla femtusen jag får av csn.

Idag regnar det. B O R I N G ! Vi har tydligen bara ett paraply här och det fick Dan när han gick till jobb. Så nu sitter jag här och våndas över att jag kommer bli blöt när jag ska gå till bussen.

Förresten, så har jag fortfarande tröningsvärk sen träningen i onsdags. Den var inte nådig! Kunde knappt gpå igår, såg ut som om jag hade sketet på mig. Nu börjar jag dock se lite mer normal ut, tack och lov.

Nu ska jag äta klart min frulle. Sen ska jag iväg mot skolan.

So long


i love you baby

Shopping it is!

Orkar jag åka ner på stan och shoppa?
Eller ska jag sova?
Slumra en stund på soffan?
Shopping är roligare
fast dyrare..


Shopping it is !!

JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA!!!

JAG KLARADE TENT-FAN!!!! JAG ÄR SÅ JÄÄVLA BRA!!!!!!!!!!



Taggad

Nu är jag åter taggad för träning. Sitter bara och väntar på att klockan ska bli halv så jag kan bege mig till bussen. Efter träningen ska jag ringa på en lägenhet. Håll tummarna för mig.

So long


Hero

Min räddare i nöden. Min älskling. Min Pockeli. Kika in hos honom och förgyll hans statistik med fler besökare.

Turboklack.blogg.se


min älskling kramar mitt ben, så jaevla soet !!

Panikångestattack?

Idag var jag på spinning. Inget annorlunda med det. Jag brukar gå på spinning. Men idag hände något jättehemskt, mår illa när jag tänker på det. Jag var på ett pass som jag inte varit på innan. Det var inte det jobbigaste jag varit med om, långt ifrån. Men det var otroligt mycket folk, lite syre i rummet, det var varmt, jag satt längst bak och ovanpå detta har jag ätit dåligt idag. Det började med att jag fick håll, trots att jag hade ätit två timmar innan träningen. Efter det blev jag illamående och kände spykänslor. Allt jag kunde tänka på att det skulle bli svårt att ta mig ut om jag skulle behöva kräka. Jag kände mig instängd, med svettiga gamla tanter runt omkring mig. Efter att jag insett det blev jag yr och kände hur det svartnade för ögonen. Nu hade dock träningen slutat och vi varvade ner. Jag försökte ta några djupa andetag, men kände mig mer och mer instängd i ett rum där jag inte kunde få luft, det kändes nästan som att jag skulle dö. Det knöt sig i halsen på mig. Jag inser mitt i allt detta att jag MÅSTE UT. Även om jag råkar välta omkull någon på vägen, så måste jag ut. Kosta vad det kosta vill liksom. Väl ute från rummet kände jag hur huvudet dunkade och jag kunde inte tänka. Det kändes som om mitt huvud skulle sprängas. När jag kom utomhus var jag tvungen att slänga mig mot ett elskåp och försöka hålla mig uppe och inte svimma. Jag ringer Dan och han springer och hämtar mig. Fyfan alltså, det var något av det absolut VÄRSTA jag varit med om. Jag mår fortfarande dåligt när jag tänker tillbaka. Jag hoppas att jag aldrig upplever detta igen. Det har redan hänt en gång tidigare, så jag hoppas verkligen att det inte blir en tredje gång.


Jag vill !

Är ledig idag. Så fruktansvärt skönt ! Jag har sovit 14h inatt! Helt sinnes.

Ikväll ska jag på spinning och innan dess ska jag hämta tröjan som gick sönder för en vecka sedan.



Jag vill bli sola. Jag vill bli brun. Jag vill åka utomlands till ett varmt, varmt land. Ligga på stranden och steka. Trippa ut i vattnet och svalka sig. Äta god mat och dricka svalkande drinkar. Ha kort kjol och linne på sig. Gå längs en bred gata med många affärer. Stanna till och köpa något totalt onödigt. Vara ute på kvällen och slippa jacka. Somna i en hård säng och vakna upp till frukostbuffé. Jag vill ligga och guppa på en luftmadrass på ett kristallklart vatten. Jag vill sitta på flyget och veta att man snart är framme. Jag vill!!


 


Jobbeli

Snart ska jag bege mig iväg till jobb. Vill inte. Vill hellre vara hemma och mysa framför tvn. Men det är bara att ta sig i kragen och gå. Får mysa när jag kommer hem istället, vilket lär vara runt tio-halv elva. Suck. Det bli direkt i säng då med andra ord.

Igår slockande jag tio, sjukt jäkla trött var jag, och vaknade imorse halv tio(halv elva trodde jag (hade glömt att dra tillbaka klockan). Nu sitter jag här och våndas över att jag ska jobba.

Har sådan fruktansvärd träningsvärk så det är helt sanslöst. Kan knappt röra mig!! Så imorgon blir det nog ännu en dags vila från träning, sen ska jag på det igen på tisdag. Längtar!

Igår var det marknad, men det var mest skit där faktiskt. Det är faktiskt mycket som är mest skit, det mesta faktiskt.

nähä, om jag skulle sätta i mina linser så jag inte går fel påväg till jobb. Eller, det kanske vore en idé. "Hej, det är Annelie. Jag kommer inte till jobb idag, för jag har gått vilse. Jag glömde sätta i mina linser..." Det ska jag bannemej ta mig en fundilerare på.

Ciao bellos!

Roligt tidsfördriv

HAHAHA, jag gick in på länken som finns på min käre pojkväns blogg : http://www.yearbookyourself.com/
Måste vara världens roligaste tidsfördriv ! Checka in mig i de olika årtalen. Det som är mest skrämmande dock, är att jag äö så sjukt likt min mamma så som hon såg ut påden tiden. OOH NOES! HAHAHA






















Vilket år hade du velat gifta dig med mig?

Återupptar bloggandet

Har bestämt mig för att fortsätta blogga. Det blev storm på min msn av alla som tyckte jag skulle fortsätta. Och självklart får ni kära läsare får som ni vill.

Idag vaknade jag åtta, gick upp och stack iväg till Friskis och Svettis. Egentligen var det meningen att jag skulle gymma, men jag ändrade mig och tog ett Step1- pass. Fifan vad jobbigt det var!! Lätt det jobbigaste jag varit med om faktiskt. Jag är heelt slut nu i min kropp. Hade varit gott att krypa ner i sängen och vila lite, men Dan kommer snart hem på sin lunch. Jag lovade honom att laga mat, så det blir inget vilande för min del. Efter att Dan har haft sin lunch, tänkte jag fjäska för mamma och be henne köra ut medmig på Väla. Måste hämta hem en tröja jag köpte förra veckan, men som gick sönder redan samma dag. Visst är det märkligt? Först köpte jag en skjorta på MQ, som var rätt så dyr. Den gick sönder, twice !! Och nu den här tröjan köpte jag på Spirit Store, också denna låg i dyr prisklass, gick sönder, SAMMA DAG! kan man inte förvänta sig att sakerna ska hålla, särskilt med tanke på priset? Ska man berhöva köpa tråkiga tröjor från H&M för att inte dyra kläder håller klass? Man undrar vad man egentligen betalar för.

Sen senare idag ska jag och min älskling åka hem till pappa. Ska jobba i helgen, så jag ska spendera helgen i Höganäs. Ska bli mysigt, att få komma hem och koppla av. Jag är helt ledig från skolarbetet i helgen, eftersom jag redan är klar med min rapport som ska lämnas in på måndag. Riktigt skönt !


Nä, nu får jag gå ut i köket och börja fixa maten.

So long


I'm still a rockstar


So, so what?
 I'm still a rock star, I got my rock moves
And I don't need you !
And guess what, I'm havin more fun !
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool, so
So what?
I am a rock star, I got my rock moves
And I don't want you tonight

Let's do some stupid shit


Bring it up, burn it down
Throw it back, another round
Hey, I think I'm losin' control
Take it high, bring it low
Are you ready, here we go
'Cause even if the cops is coming
I ain't gonna stop




Att älska

Ironik - Stay with me

"Stay with me don't fall asleep too soon
the angels can wait
for a moment"


Ciao Bellos !

Jag funderar starkt på att sluta blogga. Lägga av bara,ta bort skiten. Jag har ändå aldrig några kommentarer längre trots såpass många läsare. NI är lata ! Och det ska jag nog också bli !! Tar semester från bloggen nu ett tag. Däremot kan ni ju kolla in min käre pojkväns blogg istället och liva upp hans statistik lite. www.turboklack.blogg.se


Ciao bellos !


Fullproppad idiot

Tenta imorgon. Och jag känner att jag har tryckt in för mycket i min hjärna. Den totalstrejkar nu. Kommer knappt ihåg mitt eget namn. Fifan. Tentan börjar åtta imorgon och håller på till tolv. Håll tummarna för en fullproppad idiot.



What to do?

Dan kom på att han ville gibba. Och nu när min jävla understryki´ningspenna strejkar, så har jag inget alls att göra ikväll. Jag funderar på att ringa Fåff och följa med ut en stund. Hmm....

Kompendium

Sitter och skriver ut kompendiet. Sammanlagt 69 sidor. Tar ju en evighet att skriva ut !! Och nu tog bläcket slut också. Great !

Men Fiixare som man är, så lyckades jag skrapa fram lite svart bläck ! Tio poäng till mig


HAHAHA!!!

Dan kom precis och sade "Duu, du vet att jag sa att jag inte hade skrivit någon låt till någon annan än dig. Det stämmer inte. Jag skrev till mina råttor en gång" Hahaha, så visade han mig ett papper med följande:

£=Repetera

Min råtta

Du är min ängel

du är min själ,

Du är min blomma

men ingen säl

"För (du är det bästa som jag har"£)

Du är en råtta

och ingen katt,

Du är en råtta

utan hatt,

"För (du är det bästa som jag har"£)



HAHAHHAHAHA så jävla gulligt !!!!!!!!


I saw the sign

Fredagkväll. Godis. Idol. Danis. Mys! Dock så ska jag fortsätta mitt plugg och läsa mina sista sidor på kapitlet. Sjukt jävla frusterande. Men jag ska klara det !! Fick tillbaka min hemtenta i onsdags och jag var godkänd. Så jävla härligt!! Det som är det bästa med psykologiprogrammet är att man bara kan få godkänt. Inga skalor mellan 1-5, inga väl godkänt, utan bara godkänt. Dock har de höjt gränsen på godkänt, men det känns ändå skönt att veta att jag bara behöver sträva till att göra mitt bästa och bli godkänd.

Nu sitter jag och lyssnar på gamla godingar med Ace of Base. Mys !

Head over heels



You hear her voice everywhere
Taking the chair
She's a leading lady
And with no trace of hesitation she keeps going
Head over heels
Breaking her way
Pushing through unknown jungles every day
She's a girl with a taste for the world


Say whot?!

Say whooot?! :O

Vi hade en gruppinlämning som skulle lämnas in idag. Jag ingick i grupp E, och en i min grupp satte samman vår inlämning. MEN! Glömmer skriva ditt mitt namn!! :O:O:O:O WTF?! Känner mig något osynlig nu måste jag säga.


Eight in the morning

Jag har varit duktig idag. Gick upp halv sju och började plugga! Sen somnde jag vid halv nio igen och gick upp tio. Massa skönt, jag börjar ett idag, så jag får snart bege mig iväg. Ett kort hinner jag nog lägga upp innan jag pyser.
Ciao Bellos!



uppsatt hår idag, tack vare a really, really baaad hairday.


Giiiz


idag är jag lockig, wuäh

Plugghäst

Plugg, plugg och åter plugg. Känner att det är det enda jag gör om dagarna. Min nye livspartner är min käre Passer&Smith. Om åtta dagar har jag tenta. Jag har åtta kapitel kvar att läsa, så det känns faktiskt lite skönt. I helgen satt jag 20h och bara pluggade. Men det känns skönt, för det gav verkligen resultat.

Allt annat får gå åt sidan nu känns det som. Privatliv, partyn, träning och nöje. Därför kommer jag kanske inte vara så aktiv en vecka framöver. Plugghäst som man är.

Den 18:e dock är det FETEFEST!!!!!!!! Fyfan vad jag ska parta. Antingen fira eller dränka sorgerna.




Zusammen für immer <3

Tenta om två veckor

Sitter och pluggar, men har tagit en liten paus nu. Fyfan vad mycket att läsa och smälla in i huvudet. Förstår inte hur jag ska kunna lära mig alltpå två veckor. Känns helt omöjligt. Verkligen. Menjag ska göra mitt bästa, mer kan jag inte göra. Vissa delar är intressanta, och nu när jag tänker tillbaka, så är det de som jag kommer ihåg. Det andra är bara blaha, och det har jag redan glömt. Usch och fy.

Men idag har jag iallafall varit duktig och pluggat massor. Ska plugga ungefär 20sidor till, vilket är enormt mycket faktiskt. Sen ska jag vara ledig resten av kvällen. Egentligen hade jag velat dra ner och träna, men det hinner jag inte idag. Så det får bli imorgon eller något.

Ikväll är det final på Top Model. Hoppas Anya vinner. Har egentligen inte någon favorit. Jag gillade Whitney ett tag, men nu är hon bara kräkpulver. Och Fatima ska jag inte ens gå in på. Så Anya håller jag på, men som sagt. Om någon annan skulle vinna, skulle jag inte bry mig.

Snart dags att återgå till pluggandet. Vill iiiiinte !! AAH


RSS 2.0