Fredag

Och så blev det äntligen fredag. Härligt ! Ikväll blir det fest hemma hos Mimmi eftersom hon fyllt år. Grattis grattis :) Sen blir det tyvärr jobb för min del, fast älskling är så snäll som följer med mig varje helg jag jobbar:) Man kan fråga sig varför han inte tröttnar. Men varje gång jag säger att jag kan jobba själv tittar han med sorgsna ögon och frågar sårat "varför?" Så jävla underbar. Vi var på väla häromdagen och köpte skor till honom. Och lika eld och lågor som jag brukar vara ville han sätta på sig de direkt. Och så blev det. Satt inne på Macke och snörade skorna. Så fin han blev ! Ska snart sminka mig, men jag är så seg idag. Får skruva upp volymen på max, öppna balkongdörren och njuta av värmen.

Love

Cause I would walk a thousand miles to be where you are. I would bring down the moon for you, and all of the stars baby.

Alex Bertinez - If you were mine


     


Äntligen !

Äntligen har jag fått ett riktigt jobb ! Så jävla glad. Börjar redan nästa vecka. Ska bli skönt att få komma igång redan då. Så mycket ångest jag har haft för att jag inte haft ett riktigt jobb, utan att jag bara haft det skitjobbet på natten. Men äntligen så löste sig allt. Kommer dock jobba dubbelt näst-nästvecka. Huu. Men det är bara att kämpa på. Är bara så jävla glad just nu.
    Åker dessutom till Dalarna på söndag morgon. Ska bli skönt att få byta miljö lite. Är så trött på Höganäs nu så det är illa. Vill egentligen härifrån. Börja på nytt någon helt annanstans. Men nu har jag ju fått jobb, så nu blir det inte så på ett tag iallafall. Sen hade jag inte klarat av att lämna min Peddi och min Fåff. De är guld värda ! Fåff åker till hennes pojkvän imorron och stannar 9 dagar. Hur ska man klara sig ?
    Idag är det fortsatt soligt och varmt ute. Satt ute och solade lite innan, och visst blev man någon nyans brunare. Häärligt ! Funderar på om jag ska sticka ner till affären och handla mjölk. Ut i det fina vädret och dra in djupa andetag av varm luft.

Störmoment

HATA reklam som ligger inlagd i dagstidningen !!!!!

Herr Böna

Till helgen blir det förmodligen att se Mr Beans nya långfilm "Mr Bean på semester". Såg trailern nyss och den verkar fett kul. Herr Böna äger.

                                                 
                                                                               Vafan gör han där ute?

Usch !!!

Hur fan tänkte de när de tillverkade dessa sjukt vidriga byxor? Jag får rysningar när jag ser dem. Ett brott mot jeansvärlden. Och att folk ens kan köpa dem, det är för mig totalt obegripligt. Jag känner bara för att elda upp skiten !


Vi är på gång

Ikväll gäller det. Fc Helsingborg - Warberg. Ikväll har vi chansen att ta oss till final. Ni som inte har chans att åka och titta live, slå på svt 24 klockan 19.00 och heja på FCH. Helsingborg har aldrig varit så hett som nu. Nu jäävlar ska Warberg krossas. Vi är på gång, vi är laddade vi är tända !!!

Fest

Fest  fredagskväll. Bara jag och Peddi som var festsugna så vi satt hemma hos mig och förfestade och stack sen till Trappa. Mycket trevligt folk måste jag säga. Spelade biljard, och vem vann om inte jag? ;) Lite ägd älskling var. Synd bara att det var vissa störiga personer var där. Ville bara mucka gräl. Men vi lät oss inte störas utan hade kul iallafall. Kom hem vid två och käkade godis. Gott som fan var det ^^ Sen somnade vi båda två som stockar. Vaknade åtta av att Peddi var pigg. Båda somnade dock om igen. Bäst för honom då jag bara sovit 2½h natten före. Vaknade sen igen vid tolv och vädret strålade.

Älskling, Jag
Min älskling är sjukt fin !

Shoes

Köpte ett par skor i fredags. Så jävla heta. Blev kär i dem direkt när jag såg dem. <3
FantasticFantastic

Veckans fika

Hur tänkte de här egentligen? 

kaffe och trekant

Hoppekaniner ska vara fria

Kom precis in från att ha varit ute och promenerat i det kalla vädret 2½h. Gick med Sofia och hennes hoppekanin Idzio till Bäran. Så jävla söt hund ! Han hoppar och studsar som en hoppekanin och när man drar i kopplet blir han svinirriterd. Och hans ögon skriker "Hoppekaniner ska vara fria!" Sen gick vi hem till stenkrossaren Malte. Alltid lika glad och alltid lika ledsen när vi låser in honom och går. Efter Malte skulle jag hämta ut ett recept inne på Apoteket. Fyfan säger jag bara. Bara en massa gamla kärringar som ska sitta och trada i hundra år om olika recept och tabletter hit och dit. Man vill strypa dem ! Efter lång väntan var det min tur. Det gick på högst 1½minut. Man blir så matt. Kunde de inte haft en snabbkassa, eller en kassa bara för mig ? Nu är jag iallalfall hemma och fryser som fuck. Ska gå ner och värma lite oboy och sätta mig i soffan med en filt runt mig.

Bröst på rymmen

Herregud ! Jag trodde högre om Salma Hayek. Snälla människa, köp större bh ! Det där är INTE snyggt !

Salma Hayek


Malte stenkrossaren

Var nyss ute med Sofia och Idzio och hälsade på Malte. Alltid lika sprudlande glad. Malte är cool som fan. Tar alla chanser till att tigga godis eller tugga sönder stenar och kan ALDRIG vara still. Lilla Malte-stenkrossaren. Fan vad jag vill ha en hund !

Idzio
Idzio, sötare hund får man leta efter !

Malte-stenkrossaren
Malte-stenkrossarens huvud. Totalt omöjligt att få en stillbild på honom.

Och så var det måndag...

Vilket betyder att det snart är onsdag, vilket i sin tur betyder att det snart är Top Model. Har i princip sett alla avsnit från säsong ett. Jag älskar verkligen Top Model. Tycker dock att det går ner sig för varje säsong som sänds. Inget går upp mot säsong ett, tre och fyra. Sminket var häftigt som fan och de olika fotoshooten var noggrant genomtänkta. Nu känns det som att de väljer fotoshoots i all hast för att inte upprepa tidigare år. Bara idén om att ta kort inför publik samtidigt som de går på en brygga som rör på sig i sidled, känns väldigt trist. Shape up !

Adrianne
Adrianne säsong 1

Shannon
Shannon säsong 1

Yaya
Yaya säsong 3

Brittany
Brittany säsong 4

Kahlen
Kahlen säsong 4

Naima Naima
Naima säsong 4

Nostalgitripp

Fint väder idag. Men blåser som fan. Jag som skulle vara duktig idag och åka med Fredrik till Nyhamn och gå hem sen. Det sket sig, rätt så rejält. Låg i sängen och nannade istället. Mys.

Känner av så mycket vårkänslor nu. Jag vill verkligen ha sommar nu. Det är så mycket jag vill göra. Satt hemma hos Peddi häromdagen och kollade på utlandsresor. Hoo ! Vad jag vill utomlands. Ligga vid poolen med en drink i handen. Man känner hur solen värmer hela kroppen, det är nästan så man känner hur brun man blir för varje solstråle som träffar en. Kan det bli härligare ? Tog fram mitt Grekland-fotoalbum och tittade på alla bilder.

Nostalgi ! 



RSS 2.0