Har jag fått en sockerbit i ögat?

Fick ett väldigt roligt mail nyss. HAHA, jag skrattar fortfarande:

Tjo... Tjejen hela dan är ju du helt klart! Undra just om de var du som var så grymt söt eller är det jag som fått en sockerbit i ögat.... Ja e ju då 32.... E man dizzad hos dig då..? Kram kram

Tre säkra sätt att göra bort sig på ibland

Hade rätt så tråkigt idag efter att jag kommit hem från jobb, så jag satte mig och kollade igenom gamla saker från min tidiga skolålder. Hittade ett häfte med en massa berättelser och texter från min klass. I häftet hittade jag den här texten:

Tre säkra sätt att göra bort sig på ibland:
Gå in på ett bibliotek och skrik för minsta sak. När du går på en fin restaurang ska du stå så alla ser dig. Då ställer du dig på alla fyra och jamar. Om nån säger till dig ska du slå försiktigt med handen och fräsa eller morra. Men du kan få kattmat som mat om du gör det för mycket. I skolan ska du leka med suddin och pennor så fröken blir arg. Skriv aldrig stor bokstav efter punkt eller när du börjar ny mening. Om fröken eller läraren frågar om du vet vad som ska vara efter punkt eller när du börjar ny mening ska du svara ingen aning. Om fröken eller läraren säger att det ska vara stor bokstav ska du skriva en stor bokstav över hela pappret. Så antingen nu är du bortgjord eller så är fröken arg på dig. SLUT


HAHAHAHAHA! Förjävla go kille de där !


Berndt Berndtson - Hunkarnas hunk

Tittade på ett musikprogram igår och insåg att jag stött på världens snygging. HAHA! Berndt Berndtson som myntade uttrycket "dunka dunka musik". Bara det absolut fantasifulla namnet säger väl allt? Sök bilder på honom på google, skriv ut, tejpa upp på väggen och skåda världens hunk. Mumsigt värre !

berndt berndtson
Berndt Berndtson i mitten

Söndag och ensam

Jag hatar söndagar. Trots det har jag hittills haft en mysig söndag. Har varit nere på stranden och solat och badat. Så härligt det är i vattnet. Kallt i början, men vafan, det är det ju alltid. Bara att tvinga sig ner och inte vara en mes. Man dör faktiskt inte, även om det kanske känns så.

Ikväll? Vad händer då? Förmodligen inkantinkan.Har tvingat mig själv att sitta lite på msn och prata lite. Alla kinkar över att jag aldrig är online längre. Så nu sitter jag där, men då är ju knappt någon online. Man blir så matt.

Imorgon börjar mitt sommarschema. Ska bli skönt att få komma in på ett riktigt schema. Har världens bästa tider. Börjar 8 och slutar 13, i princip nästan hela sommaren. Inte så rövtidigt, och sen heela eftermiddagen ledig att sola, bada och bara ta det lugnt. Promenera ner till Berta och ta en glass, sätta sig på en bänk nere på stranden och se hur solen speglar sig i vattnet. Fundera hur långt det tar att simma över till Danmark som ligger där borta andra sidan sundet. Det har jag funderat över många gånger. Det hade varit ganska ös att simma över dit, och ha anledningen "jag hade inget att göra".

Nä, nu ska jag kolla in www.tv.nu och checka vad som erbjuds ikväll.


Tråkbråk

Solen skiner. Som jag har surat för att det har regnat så jag inte har kunnat sola, men nu när det väl är sol, så orkar jag inte gå ut och sola. Har kommit på att det är så sjukt tråkigt att sola själv. Kvittar om man har 1000 roliga tidningar och musik i öronen - Det ÄR tråkigt att sola själv.

Jag vill sticka ner till stranden och sola och bada. Men vafan, alla jobbar , eller gör något annat. Så jäävla pissigt. Kan inte nån komma och följa med ner till stranden? Plisplajsplåjs?

Nä, nu går jag och solar. Iallafall. TRÅÅK!

Ferre

Då var festen slut. Hade såå jävla kul igår. Festen började hemma hos mig. Peddi kom först och han hade varit så söt och köpt Jg. Haha, så jävla goo. Sen trillade Fåff in tio minuter senare. Halv tio gick vi bort till bussen, och smart som jag är bestämde jag mig för att ha mina högsta klackar. Bad chioce. Det skulle jag aldrig ha gjort. Efter att vi kommit fram begav vi oss till tivoli för att börja köa. Och vem träffar man inte i kön. HAHA. "Ma-ma-man får inte dricka öl på bussen"-killen. Så jävla go. Snackade om att han bodde under ytan och att han nu kommit upp för att ha semester. Och att alla här ovanför ytan såg likadana ut "Paris Hilton look-a-likes". Aaa nä, det gick jag ju inte med på. Jag är så långt ifrån Paris som det bara går, och jo, det höll han med om. Vi kom till slut in, och då begav vi oss raskt till Hamnpaviljongen för att fylla på reserverna. Tyvärr var alla bord upptagna, så vi fortsatte bort till Snaps istället. Fåffy och Peddi drack som svampar. Vid tolv tiden drog vi tillbaka till Tivoli. Där träffade vi på några härliga typer, satte oss ner där och språkade lite. Och jag hade så sjukt ont i mina fötter, så jag tog av mig mina skor. Vilket jag aldrig skulle gjort, eftersom jag trampade på glas och fick in ett glassplitter i foten. Ajaj. Men Peddi var snabb att leka gentleman, så jag fick låna hans skor. Haha, såg fett kul ut. Jag med baotastora fötter, och han i strumplästen. Nice times twice. Tog bussen hem tre och kvart i fyra låg jag i min säng. Fick sova 3h sen skulle jag iväg på jobb. Sitter här nu och minns de bästa bitarna av kvällen, men kan tyvärr inte nämna alla. Som man säger: Man kan inte säga allt som händer under en festkväll. Men jag ska bara säga att jag hade såå jävla kul.

  

Rasta tax

En oerhört givande konversation på msn med Henke.

konversation

FETEGARV HAHAHA

Idag

Dagens bästa: Att dagen börjar lida mot sitt slut = ledig imorgon
Dagens sämsta: Förväntningar
Dagens låt: Kate Perry - I kissed a girl
Dagens längtan: Sol och ledighet
Dagens vill ha: Egen lägenhet
Dagens humör: Halvt nere
Dagens tråkigaste: Att snart återgå till jobbet

 

 


Dansmatta åt folket !

Väärldens smartaste uppfinning är lätt dansmattan ! Världens roligaste träning, man kan köra hemma ! Jag skulle personligen vilja tacka mannen/kvinnan bakom dansmattan.

dansmatta

15 saker alla borde göra

Snart fyller jag 20. Fett ös. Får mig att tänka tillbaka på gamla goa tider. Tänk vad mycket man hunnit med ändå.

15 mycket nödvändiga saker jag gjort:

· Bjudit en busschaufför på godis.
Han valde en jättenapp och en salmiakbalk. Snacka om glupsk !

· Fastnat med foten i en väska, så jag flög rakt över en stock, en meter från en lägereld.
Hur man nu lyckas med det har jag aldrig förstått.

·
Blivit utslängd från både Mc Donalds och Burger King.
Fastfoodkedjor måste ha något personligt emot mig!

·
Lärt mig vissla på äldre dar.
Vid 17 års ålder lärde jag mig äntligen att vissla, lyckan var gjord.

·
Räknat alla sockerbitarna i ett socketpaket, för att se om jag blivit lurad.
Men det hade jag ju självklart inte...

· Skickat iväg konstiga mess under en festkväll.
"Sitter på Mc fooler nu. HAHAhhh. Jag testade det med stiporet, det gick inzte" Eh?!

·
Somnat stående i Fåffys trappuppgång, samt i hennes dusch.
Det är något konstigt med hennes hus, det har jag alltid sagt..!!

·
Frågat i ett gatukök om jag fick köpa 2st köttbullar. En till mig och en till min kompis.
Det fick vi inte. Vi fick 5 för 15. Men det ville vi inte, vi ville bara ha vars en.

·
Pratat spanska en hel dag.
Synd bara att ingen förstod mig. Jag kände mig fett ignorerad den dagen, så aldrig mer!

· Varit mitt uppe i dansmoves en festkväll när min klack gått av.
Jag fattade aldrig att det var klacken, jag trodde det var en nerförsbacke där jag stod. När jag efter mycket om och men fattade att min klack gått av, la jag den i bakfickan och dansade vidare. Så gör en äkta Fiixare !

· Tältat på ett flygfält.
Bara tanken är ju sjuk.

·
Haft en pojkvän i Gävle och en i Tyskland.
Gävle kan väl vara okej, det är ju trots allt Sverige. Men Tyskland?

·
Vid tre års ålder, klättrat upp på taket.
Mamma hittade mig en dag längst uppe på hustaket. Hon fick klättra upp och hämta mig och sa chockat: "Annelie !! Du kunde ju ha trillat ner!!" Jag, liten djävulsunge redan då svarade mopsigt "Jaa, men nu gjorde jag ju inte det!!"

·
Blivit uppraggad av ett tokigt gäng som körde en Cadillac.
Var på min 18 års dag. Det värsta var att jag och Lotta lät oss bli uppraggade, satte oss i bilen och åkte med. Det kunde verkligen ha slutat i katastrof.

·
Utvecklat en fruktansvärd fobi.
Jag kan inte med fötter. Det är bara så. Kan inte ens se fötter på tv. Och för bara några veckor sedan kom en reklam på teve om tår som sjunger. Jag var nära att spy, så illa är det.

Mycket mer har hänt under mina snart tjugo år, men vissa minnen vill man hålla för sig själv. Minnen som är för känsliga, för vilda, för äckliga eller på något annat sätt inte passar in här.


Söndagsmys

Äntligen är helgen slut. Pjuh. Så skönt att den är över. Jobbade för allra sista gången inatt på mitt gamla jobb. FYFAN vilken känsla när sista tidningen damp ner i brevlådan. Ungefär samma tanke man hade när man gick ur biologisalen i nian för sista gången.

Bestämde mig för att gå ner till Karim och köpa mitt lördagsgodis. Fåff och Martini följde med. Typiskt nog hade Karim stängt, så vi traskade vidare till Citygross som det så fint heter nu. Blev en liten godispåse och Coca Cola Zero. Ska snart gå ner och kolla på Sveriges smartaste kids. Man känner sig något misslyckad när de småskitarna sitter på kunskaper jag inte hade en aning om.

På Lördag nästa vecka blir det fezst på tivoli. Super Fina Fåffan ska med !! Hell yeah! Vi ska rocka satan ! Vi båda två längtar som fan. Fåffily har till och med en festbudget. HAHAHAH. Snacka om att gå in för festandet.

Nej, nu väntar kunskapsteve. Haregått

Huvudvärk

Har så sjukt ont i huvudet. Känns som en växande cancersvulst. Beror förmodligen på att jag sovit alldeles för lite, plus sån här värme. Jobbade till nio igårkväll, kom hem och åt. Somande elva, gick upp till andra jobbet halv två på natten. Kom hem fem, sov en timme, sen iväg till jobb igen. Jobbade till fyra och nu sitter jag här och håller på att dö av yrsel, huvudvärk och trötthet.

Som tur är fick jag mig några skratt idag på jobb. Pratade med en tant där, där alla ljus inte lyser om man säger så.

Hon: Har du några barn?
Jag: Haha, nej det har jag inte.
Hon: Inte?!?! Har du barnbarn då?
Jag: Haha! Nää, inte det heller.
Hon: Inte det heller?! Varför inte det?!?!
Jag: För att jag inte vill ha barn nu.
Hon: Inte?!?! När vill du ha då?
Jag: Kanske när jag är 28 eller något sånt.
Hon: Såå sent?! Vem har bestämt något sånt tokigt?
Jag: Det har jag bestämt.
Hon: Jag vet att det finns dagis här utanför. Du kan gå in där och låna två-tre stycken ju!
Jag: Haha! Då blir nog inte deras föräldrar glada.
Hon: Ja, det är klart. Men du kan ju göra det i smyg, så märker ingen!


HAHAHAH
! Så jävla go tanta !


Forever young

Forever young, I want to be forever young

Sommarkväll

Var med Sara igår. Gick ner till Pattaya och åt mat. Så jävla gott. Biff med bambuskott tog jag och hon tog friterad kyckling med stark sås. Efter att vi ätit upp satte vi oss på uteserveringen och språkade med en Andreas och Ingo, som Sara kände. Sara drack en öl, som blev till två, som blev till flera. Själv nöjde jag mig med 2 xider. Väldigt trevligt måste jag säga, och många skratt fick man. Sen begav vi oss ner till stranden där vi träffade på ytterligare folk Sara kände. Sara känner fan alla ! Vi satte oss ner på en uteserveing där och var sociala. Runt halv elva snåret började jag och sara bli trötta, så vi promenerade hemåt. Poppade popcorn, drack Pepsi Max och kollade på Jerry Springer. Så jävla fett program! Alla slår alla och det finns inga hämningar, känns lite som en snabbversion av mitt och Saras liv .

Igår när jag kom hem från jobb såg jag två flugor som parade sig. Då är det fan sommar !!!
flugoor


not again

Why should I believe
anything you say?
and how could you shame me that way?

Tell me where,
where'd you get the nerve
to even think that you,
you could play me boy?

You, you try to deny all your actions.
For once in your life be a real man !
At least give me the proper respect of...

...the truth

ge mig nu

Idag har det varit en strålande dag. Och det blev ännu bättre när jag pratade med Fåff innan idag. Förmodligen följer hon med ut nästa helg. Hoppas hoppas. Sen gick vi ihop och beställde kläder från en internetbutik, och delade på frakten. Soft som fan, längtar tills kläderna kommer.


6 juni

Helt plötsligt blev klockan halv elva. Shit vad tiden går fort. Jag hann inte poppa popcorn, jag är fortfarande mätt efter maten :/ Imorron hade jag tänkt att sola hela eftermiddagen, men eftersom allting alltid ska krocka med mina planer blir det inte så. Ska sticka in till stan och leta en present till min moder, som fyller år imorron. Vetifan vad jag ska köpa. Slutar jobba tolv imorron, så det är rätt soft faktiskt. Får väl sola hemma hos Malte på torsdag, eftersom jag lovat fåffily att följa med dit då. Länge sen man träffade Malte Lindeman.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och ringa Jocke. Köss och Tjohej

Lördagens bravader

Så, nu är det väl dags att uppdatera och berätta om i lördags. Alla tjatar om vad som hände, och nu kommer det. Förfesten började hemma hos mig. Jag, Sara, Sofia och Pjodden satt hemma hos mig och drack lite. Jag, Sara och Sofia testade tusen olika oufits, kunde knappt bestämma oss. Till slut var vi tvungna att välja för att sen ila iväg till bussen. Väl framme hos Morris och Michael-Norsk fortsatte festen. Temat för den här kvällen var Hawaii. Det var typ bara Mikke som verkligen tog det här på allvar, bar full mundering och humöret var på topp. efter ett tag kom hans kompis Martin. Jävligt cool kille. Det första Sara säger till honom är "Du, vi har en liten regel här. När man kommer hit här, måste man ta av sig minst ett plagg!" Och Martin går på det och säger "Okej, så får jag ta av mig tröjan, för jag har inga kalsonger på mig!" HAHAHAH!!! Oslagbart!! Den här gången blev det dock inte lika galet och vilt som sist. TUR NOG! Jag säger som jag sa till Sara "Allt kommer sluta i en stor sexorgie, jag lova, om vi frotsätter som innan". Så den här kvällen blev det inte alls lika crazy. Någon timme innan vi skulle dra vidare ut stod alla mitt i vardagsrummet och dansade, så jävla mysig stämning.

Sen bar det iväg till stan. Vi skulle egentligen dragit iväg till pl13, men kom aldrig så långt. Vi hamnade inne på snaps där vi mötte Peddi. Så glad han var. Alla gick upp på övervåningen och dansade bokstavligen röven av oss. Dansade vattenspridaren med fredrik och jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge. Tråkigt nog var där såklart vissa äckel som inte fattar pikar. Hur mycket man än dissar de, så fattar de inte. Sara fick till och med gå fram till en kille och säga "duu, ge fan i henne!! Det är min flickvän!!" Och då har det verkligen gått way too far. Men inte nog med det, vad svarar puckot då? "E ni tillsammans? Yäää, Jag gillar sånt!" Asså, hur trögfattad får man vara?! Trots jobbiga stalkers så hade jag skitkul där uppe på dansgolvet.

Sen hamnade vi utanför snaps för att alla typ skulle röka, och då kommer jag på att jag är så sjukt hungrig. Macke hade ju självklart stängt, så jag och Peddi stack bort till Pölsemannen. Fyfan vad gott det var! Sen efter det, gick vi in på perrongen och jag somande med huvudet i hans knä. Sov så jävla gott, men väcktes av att vi skulle på bussen.

  

suck..

usch. Känner mig helt nere. Var och klippte mig igår och jag typ hatar min frisyr :/ Sn såg jag bilder nyss på hur mitt hår såg ut innan, och då blir man ju ännu mer lack. Fan, vill ha tillbaka mitt hår :( Nu ska jag spara i femtusen år, slå mig om jag säger att jag ska klippa det kort nästa gång !!

På fredag ska jag iallafall dit och lägga i nya slingor, hoppa det ser bättre ut då.. suck

hatahata

stress

stress stress stress stress

mer om lördagens bravader kommer senare, efter att stressen lagt sig

RSS 2.0