Shoot me

Ibland bara orkar man inte mer. Så känner jag nu. Jag bara orkar inte mer.

Utgång

Igår var det utgång med Fåff. Först satt vi och förfestade med en massa gamla goa låtar frånförr. Typ 10-13år gamla låtar. Fyfan vilka goa minnen!! Vi lyssnade på bland annat Blümchen, Aqua och Ace of Base. Så jävla gott !

Sen drog vi ner till stan och träffade Mikael, Håkan och Jonas. Mycket märkliga människor ! Märkliga får man faktiskt leta efter ! Jag hade träffat Jonas typen kvart när han började pilla på mina bröst (!) Jag bara skitsurt "PASSA DIG!!!". Han verkade inte fatta så sen fick jag fantome putta bort honom. Mycket idioti måste jag säga. Satt på Hampan en stund och sen kom Piddår och hans kompisar. Satt och snackade en stund, sen stack vi till tivvan och tog stämpel. Därefter drog vi bort till Utposten där jag träffa Robin. Skitkul att se honom igen. Beställde varsen cider och dansade lite. Därefter ringde Dan och sa att han var på väg, han följde med in till Utposten och festade. Erica ringde och jag mötte upp henne. Sötnos ! Efter en stund drog jag och Fåff och Dan tillbaka till tivvan och dansade sädan. Fyfan vad kul jag hade !! Längesedan jag hade såroligt ! Den här kvällen var verkligen en asbra kväll ! Dock med mycket kalabalik emellanåt.

När tivoli stängde ner drog vi bort till Pölsemannen och åt vars en korv. Skitgott ! Efter korven tog vi en taxi hem till Dan. Jag och Fåff tog sängen och Dan fick sova på soffan. Vid tio vaknade jag och Fåff och började skratta åt min whiskeyröst. Tack så mycket gummanför en bra kväll ! Måste vi göra om!!



Fåff är skitsöt. Jag ser ut att ha värsta fläskiga armen, haha!


best friends forever


haha, fåff lånade Dans skor. Trettiotusen storlekar för stora ungefär


jag älskar oss


haha, syns det att jag flirtar med inträdet? ;)

Att älska

Gym Class Heroes feat The Dream - Cookie Jar

Lugg

Häromdagen skulle jag klippa lite på min lugg. Men jag råkade klippa för mycket.
Helt plötsligt hade jag fått lugg. Oh noes.
Nu får jag leva med detta ett tag. Kom och rädda mig typ



ser ut som en tioårig liten pojke

X-effect

Nu ska jag se X-effect på MTV. Något att rekommendera !!

I wish

I wish it didn't turn out
the way it did
I wish we did work it out
instead of this shit
I wish we had the same thoughts
everything would be so much easier
I wish you felt like I do
I think we will miss something
something really good
But thats alright, it's okey
this is just words
words that soon will disappear




Things that light up my day


Kollade runt på Kims bilddagbok och fann denna bild.
Genast frågade jag ju såklart i vilket kategori jag låg i
och svaret gjorde mig massa glad !


Fåff är bäst !

Sitter hos far i soffan och är.. SJUK ! Fy så orättvist. Och jag som skulle på internat idag med klassen. Inte rättvist alls ! Jag känner mig som Madicken som fick hjärnskakning när de skulle på utflykt.

Men nu är jag faktiskt massa glad. En söt liten Fåff skickade ett mess "Titta i brevlådan!" Jag gick ut och fann en läkerol och ett Marabou Non-Stop. Så jäävla gulligt!!! I love her !

Så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv och äter choklad. GOTT !




Sjuk?

uuh, jag tror jag håller på att bli/är sjuk. Fyfan. Mitt huvud känns som om det ska sprängas när som helst. Ont i kroppen och svettas. Plus att min näsa rinner och att jaghar ont i halsen. Alla i min omgivning har varit sjuka, utom jag. Jag skröt om att jag hade tur som slapp undan, trodde jag. Fyy. Imorgon ska vi dessutom på internat med klassen. Som jag jar sett fram emot det. Tyvärr blir det nog så att jag får stanna hemma. Fy bobban.

Nu skulle man haft någon som kom och stoppade om mig och köpte lite choklad som uppmuntran. En liten minislav helt enkelt. Som servar och passar upp en. Men här ligger jag, ensam i min säng. Helt övergiven. Om någon känner att den vill bli min minislav, så ring mig. Jag kan behöva lite tröst och omsorg, nu när jag är så förfäärligt dålig. Suck...

Vi är bästa grön-vita laget!!!!!

Jag fick lite ångest igår när jag inte orkade upp ur sängen klockan åtta för att träna. Bannade mig själv när jag vaknade två timmar senare. Men imorgon ska jag faktiskt ta mig i kragen och pallra mig iväg till friskis. Imorgon ska jag faktiskt testa på yoga för första gången i mitt liv. Känns lite spännande faktiskt.

Mer som händer imorgon är att jag ska se första matchen med FCH. Ska faktiskt bli skitkul. Första matchen för säsongen, får hoppas på seger!

Ikväll spelade Rögle och vann över självaste Färjestad. Brödrakamp som alla har sagt, och Kenny vann den. FYFAAAAn vad gött. Och inte nog med det, de vann med 4-1 !!!!! WAAAAAAAH!!! Fyfan vad jag hade velat se den matchen. Men det ar liksom inte lönt att ens försöka, biljetterna tog slut på tjugo minuter. Jag och Dan funderade på att dra ner till O'Learys och titta på matchen där. Men alla bord var fullbokade, så vi struntade helt enkelt i det. Miss kan jag säga nu i efterhand. Men FYFAAAn vad gött att de vann. Sitter här helt överlycklig!! WAAAH!! VI ÄR BÄSTA GRÖN-VITA LAGET!!!!

VI ÄR ALLA GRÖN OCH VITA BRÖDER! SKÅNES VACKRA LANDSLAG ÄRO VI. HÖR PÅ VÅRAN SÅNG. DEN EKAR MATCHEN LÅNG. VI ÄLSKAR RKB!!!!!

Glader



idag är jag glad !

Något är fel på mig

Sitter hemma hos Dan nu och tar det lugnt. Var nyss ute på stan och shoppade lite. Inatt sov jag 12timmar, men jag är fortfarande trött. Skulle lätt kunna lägga mig och sova nu. Något är fel på mig, I swear.



Jag hade kunnat betala
en årslön
för att du skulle förstå mig
Jag hade kunnat betala
vad som helst
för att få veta dina tankar
Och jag hade kunnat betala
lika mycekt som alla världens pengar
för att du skulle känna som jag



I'm done

I'M FUCKING DONE !!!!!! WOHOO !

Help me

Usch och fy. Jag sitter och jobbar med min sista fråga på min hemtenta. Sanslöst svårt ! Jag kommer snart sitta och slita i mitt hår, för att jag verkligen inte vet vad jag ska skriva. Och det jag redan har skrivit, är det verkligen svar på frågan eller inte ? GAH! Help me !

Hemtenta nästa

Jag känner mig så duktig. Jag sitter här heöt nyduschad efter ett hårt träningspass på friskis. Var där igårkväll också och tränade så svetten rann. Fy sören vad det känns att jag inte har tränat på hela sommaren. Dumma mig ! Mycket dumma mig. Men nu har jag tagit mig i kragen och börjat igen, och det känns bra. Ska kanske på ett pass imorgon kväll också. Jag vill jättegärna, för tränaren är så himla bra och har bra musik, men det beror på hur det går med min hemtenta.

Påtal om hemtenta, det är på tiden att jag sätter igång med andra frågan så jag blir klar snart. Håll trummarna för mig och be till gud att det här blir bra.

So long

Festilurare
























so long

Duktig Örn

Idag har jag varit jätteduktig. Började skriva på min hemtenta och blev klar med ena frågan. Så nu har jag gjort en tredjedel av jobbet, så det känns skitskönt. På tisdag och onsdag är jag helt ledig, så då ska jag göra klart de andra uppgitferna. Det känns ändå som att detta kommer att gå ihop. Det känns överkomligt.

Nyss satt jag också och bokade träningstider till kommande vecka. Snart går mitt träningskort ut, så då ska jag fixa ett nytt och utöka det så jag får gym också. Då kan jag komma och gå lite som jag vill,och det känns skönt. Då slipper jag ha en tid att passa och kan lägga upp träningen precis som jag vill. Även det faktum att jag nu kan kombinera kondition med styrka på ett helt annat sätt känns skönt. 

Om lite mindre än en månad har jag min första salstenta. Jag har redan börjat läsa lite i Passer and Smith, vilket är min kursbok. Den är helt på engelska och är på 665 sidor. Men även detta känns helt överkomligt. Jag började läsa i den häromdagen och blev lättad över hur lättläst den faktiskt är. OCH, för och häpna, intressant. Första gången jag läser en lärobok som faktiskt är intressant. Jag sitter tillochmed nu och längtar efter att få läsa i den. Jag känner verkligen att jag har hamnat helt rätt. 

Fest igår och jag tänkte att jag skulle lägga upp några bilder. Ha det gott. Ciao

Ego/känd?

Min och Dans konversation, nyss

Jag får ett mms
Dan: Fick du en bild?
Jag: Ja, på mig själv
Dan: Oj, snacka om populär om man till och med får ett mms med en bild på sig själv
Jag: Är det då man kan kalla sig kändis?
Dan: Eller ego. Gränsen är hårfin...

HAHHAHAHA


Paarty, party!


två festilurare

Partytime

Ikväll är det partyparty!! Iiih ! Jag och Fåffily ska göra staden osäker. "Nu blir vi farliga" (härmar Darkwin Duck)


Ensam och lämnad på en mörk parkering

När jag var påväg hem till Dan innan idag såg jag en övergiven slips ligga på en parkering. Jag blev genast fundersam, vad gör den stackars slipsen där? Vad är dess livshistoria? Kanske den föll offer för hungriga fingrar och sexlust. Mina tankar finns hos slipsen ikväll, ensam och övergriven på en parkering. RIP slipsen

Uppdatering

Länge sedan jag skrev, men trots det fortsätter ni mina trogna läsare att besöka min blogg, vilket är skitkul. Har lovar min kära Fåff att uppdatera min blogg lite oftare, men det är svårt eftersom jag har så mycket i skolan. Pluggar 24/7 känns det som. Men det är skitkul ! Jag verkligen stormtrivs! Nästa vecka börjar samtalsgrupperna, och det ska bli så jäkla kul. Vi ska intervjua varandra och agera samtalsterapeut. Vi ska filmas och sedan ska vi sitta i en grupp om sex och konstruktivt kritisera varandra. Jag längtar !

Förrutom det har mitt liv varit ganska turbulent de senaste tre veckorna, som ni kanske har förstått på mina luddiga inlägg. Mina tankar har spelat mig en massa spratt och försatt mig i jobbiga situationer. Men med tiden, ger det sig själv. Jag har lärt mig att inte gå runt att älta allt, utan låta det lösa sig själv. Så nu känns allt mycket lättare.

På lördag har jag lovat min Fåff att festa med henne. Man ställer väl upp för gänget liksom. Ska bli skitkul verkligen ! Förra veckan på fredagen var jag med min klass på maskerad. Jag och Natalie var nog de mest seriösa, och Natalie var steget värre än mig. Haha, hon var så söt. Såg ut som ett litet troll som precis hittat ut från skogen.

Som vissa av er kanske har märkt är det Top Model, inte en gång i veckan. Och inte två gånger i veckan, utan TRE gånger i veckan. FYFÄÄN. Lycka !!! En viss örn sitter som klistrad framför tvn klockan åtta varje tis-tors.

Nu ska jag återgå till min bok som jag ska ha läst till imorgon " Yrkesetik i psykologiskt arbete". Låter det intressant? Matter of fact, it is ! So long !

HippieÖrnie påväg till Knutan för att möta upp Natalie


Psykologiprogrammet

plugg plugg plugg. Fan vad jag trivs !!

RSS 2.0