Peddi

HAHAHAHAHA!!! Peddi leker med kameran -vilken sötjävel !! Första bilden är bäst ! Så jävla klockren

image113

Ulban

Idag har min spargris Ulban fått mat. Nu är han jättemätt och ligger och sover på min huvudkudde (L)

Vem är ljushuvudet ?

Jag måste bara påpeka att det ljushuvudet som kom på att man kunde sända Top Model VARJE DAG är min bäste vän!! Kommer kyssa marken han/hon går på resten av livet för den fenomenalt smarta idén. Top Model är Mums Mums !!

Verum bakterier

God Jesus vad jag älskar Verum-bakterierna!! Så sjuukt söta. Hade man kunnat köpa dem hade jag köpt allihop !

image112
 

Fedefest

Ikväll blir det festfestfest.

Förändring tack?

Satt precis och kollade igenom gamla bilder på lilla mig och kom fram till den tiden då jag hade färgat håret mörkt brunt. Och jag blev så sjukt sugen på att byta hårfärg, men samtidigt är jag för feg för att testa mörkt igen nu när det börjar bli höst. För jag minns att jag kände mig så blek när jag hade det mörka håret. Men nu vill jag ha en förändring.

Sen vill komma över en trolldryck som gör att mitt hår växer i rallyfart, för löshår är ett big no-no för mig. Aldrig varit särksilt förtjust i löshår, utan tycker att det ska vara äkta vara. Skulle aldrig i mitt liv låta någon kärring sätta i löshår i mitt hår. Och eftersom mitt hår växer lika fort som min gamla biologilärare Peltan pratade, så måste jag hitta ett elixir som gör att mitt hår växer snabbt. Gärna över en natt, men på en vecka är också godkänt.

Att älska

Gym Class Heroes - Clothes off :s musikvideo.
Det bästa i videon är när dansarna battlar med björnarna. Jag blir så sjukt danssugen. 

Örnie hjärta Hillburt

Och då sitter man här igen. Jag kom på mig själv med att svika min gamla hederliga blogg nu när Fredrik har haft semester. Har inte hunnit sitta vid datorn alls. Fredrik har som sagt flugit sin kos och flyttat in i en egen boning. Och eftersom jag är Örnie - allas allt-i-allo, hjälpte jag honom att flytta in. Riktigt nice börjar det bli. Fortfarande vissa saker som fattas, men när lägenheten är helt klar, så kommer bildbevis på hur fint där är.

Igår var jag och Fredrik ute och gick en långrunda och hamnade mitt ute på landet. Så jävla frisk luft måste jag säga. På vägen hem gick vi förbi värsta hagen med grisarna. Och jag blev helt kär i dem och började kalla på dem, och då kom de sötjävlarna springandes. Haha, var så jävla gulligt. Små tjockisar som kämapde sig genom dyngan, öronen fladdrade upp och ner och deras tjocka äss svingades fram och tillbaka. Så jävla söta att jag var tvungen att filma och ta kort på dem. Sen när vi skulle gå, så sprang de efter oss. haha, så vi stannade lite till och pratade med dem när de nosade i dyngan och letade smarrig mat: mördarsniglar. En av grisarna som var mest sällskapssjuk döpte vi till Hillburt. Jag tyckte han var jätesöt, men Fredrik tyckte han var läskig. För Hillburt hade ljust blå ögon och Fredrik tyckte det såg mänskligt ut. Men inte jag. Örnie hjärta Hillburt.

Idag är det onsdag, vilket betyder Project Runway. Men NEJ, det är ju självklart FOTBOLL!! Jag blir så matt! Förr i tiden när jag tittade på Top Model som gick klockan 21.00 på trean, så skulle det ju alltid sändas Ishockey. Och nu när det är Project Runway ska de ju självklart förstöra det med Fotboll. Jag gillar vanligtvis fotboll och ishockey, men fan inte när det inkräktar på mina bästa program !!

Och nu märkte jag att jag fått ett myggbett på ena skinkan. Tack som fan.

Hillburt
Hillburt the Hillbilly med vänner

Ölandsresan

En av sommarens höjdpunkter. Öland - ett minne för livet
Öland
Lugnet före stormen -
Mitt i natten började det spöregna och åska och blixtra precis ovanför vårt lilla tält. Jag - livrädd. Peddi - försöker lugna mig med att söäga att vi kan sätta oss i bilen om det kommer en sekund närmare. Självklart i allt hemskt blev jag kissenödig, och det gick inte att hålla emot. Jag fick snällt springa ut i ovädret och göra mitt erände. Regnet piskade mig i ansiktet när jag satt och tittade upp mot skyn för att se om blixtrarna slog ner nära oss. Sprang snabbt in i tältet igen och skakade av rädsla. Men efter några timmar hade det dragit förbi oss, och örn kunde somna igen, dock en genomblöt sådan.

On this road again

Neverending road
road

Massa Wassa

Örnie och Peddi

Peddoörn



Nurse Naughty

Någon som fattar? Jag är för blåst för att fatta

Nurse Naughty

Öland

Då åker vi iväg till Öland imorgon. Ska bli så fett nice. Har packat alla grejor, och imorgon klockan fem på morgonen åker vi från lilla höganäs. Tjohoo!

Nu är det slut

Nu är det slut på töntiga kommentarer. Jag blir så trött på att man blir tvungen att blocka personer, för att de inte är tillräckligt mogna och kan läsa ens blogg utan att behöva skriva onödiga och omgona kommentarer. Men eftersom ip-adressen sparas varje gång någon kommenterar, är det vääldigt lätt att blocka någon. Så jäkla trist bara att sånt filter behövs. Men nu är det gjort iallafall. Too bad for you !

Veckans bästa

Veckans bästa

Jag och Peddi var nyss på stranden. Och på någon vänster kom vi in på huvudstäder:
Jag: Vilken är huvudstaden i Polen?
Peddi: eeh.. -lång tystnad- jag vet inte..
Jag: Warsawa. Vilken är huvudstaden i Finland?
Peddi (gravallvarlig) : Oslo! Eller nä, det är väl Norges? Hmm...
Jag asgarvar
Peddi: eeh... hehe.. Helsinki!
Jag: Ja, fan tänkte väl. Vilken är huvudstaden i Ryssland?
Peddi: Ehh..Vasa nånting
Jag: Nää!! Moskva! HAHA, vadå Vasa?
Peddi: Jag vet inte?
Jag: Nähä? Vilken är huvudstaden i Ryssland?
Peddi: Jag vet inte.
Jag: Amehn för helvete, jag sa ju det nyss! Moskva!!
Peddi: Just ja!
Jag: Vad hette det nu igen?
Peddi: Jag vet inte...
Jag: MOSKVA!!!
Peddi (tyst för sig själv): Moskva, moskva moskva...
Jag: Vilken är huvdstaden i Polen?
Peddi (skitglad) : MOSKVA!!!
Jag: HAHAHA, näää! Warsawa!! Vad lärde du dig i skolan egentligen?
Peddi: Jag vet inte...
Jag: Kan du historia?
Peddi: haha, nää
Jag: Politik?
Peddi: Politik? pfff ! Carl Bildt är nån minister
Jag: Nähä, kan du fysik?
Peddi: Vad är det?
Jag: Nähä, då hoppar vi över det med. Teknik, Kemi då?
Peddi: Ja kemikalier och sånt!
Jag: Nä, men protoner, neutroner och elektroner
Peddi: Ja, de är i atomen!
Jag (lite lättad) : Vilket är vad då? De har ju alla olika laddningar.
Peddi: protoner är... -låång tystnad-
Jag: Positivt laddade. Du vet Protoner, Positiva.. PPPP. Vilken laddning har neutroner då?
Peddi: Negativa!!
Jag: Nä, de är neutrala., alltså de har ingen laddning alls
Peddi: Alltså negativa!
Jag: Nej, neutrala!! De har ju ingen laddning
Peddi: Ja, men då är de ju negativa
Jag: Nej! Det är en annan som är det. Vilken är det?
Peddi: Protoner!!
Jag: Nej, de var ju Positiva! Har du redan glömt det?
Peddi (lite skamset): jaa.. (tittar ner i marken)
Jag: Jaja, men vilka var nu neutrala?
Peddi: Protoner!!
Jag: Nää!! Protoner Positiva och Neutroner Neutrala. asså, vad har du lärt dig i skolan?
Peddi: Svengelska (menar svenska)
Båda börjar garva och efter lång tystnad säger Peddi
Peddi: vafan har jag lärt mig i skolan egentligen?

rambopeddi
Peddi leker Rambo och smetar in kol i ansiktet.

Peddi
Peddi pratar med Jimmy och leker allvarlig

Sandslott
Peddis fina slott

Peddis ROMPA
Peddis ROMPA!!! Vänstra benet är miffo.

Dyra tider

Fan vad allt har blivit dyrt!! Jag blir så sur. Igår skulle jag och Peddi äta pizza, så vi åkte iväg till Mona-Lisa i Jonstorp. Jag har aldrig ätit där, men Peddi har pratat så gott om den pizzerian, såjag tänkte vi kunde ge den en chans. Vi åker dit och jag bestämmer mig för att dricka vatten. Men de jävlarna tar fantome betalt för ett glas dricksvatten!! FEM jävla spänn. Men hör och häpna, så fick vi faktiskt GRATIS påfyllning. Nemen TACK, så generöst! Sicka röverier!! Irriterad som jag blev, satt jag och kollade igenom menyn och insåg att de tog 10 kr för att dela pizzan. Alltså herregud, hur fan kan man ta tio spänn för det?! Ännu mer irriterad satt jag och rackade ner på hela stället och Fredrik sa lite tyst "Jag som tänkte vi kunde ha det mysigt..." Nej, det kan vi INTE på det här utsugar-stället. Kommentarer som "Ska man betala för att gå på toa med?!" och "Jag slår vad om att jag kommer få betala för diskvattnet med" avfyrades och Peddi bara skrattade och sa att jag hade förstört hans syn på stället. Att han nu hade fått en ny syn på hela stället. Sen kom pizzan, och jag måste säga, att där fanns inget att anmärka på, tyvärr. Det var nog den godaste pizzan jag någonsin ätit. Så nu har jag ett favoritställe som fixar min och Fåffys specialpizza med bravur. Dock är jag fortfarande sur över att betala 5kr för helt vanligt kranvatten, och jag konstaterade att ska man äta där, ska man beställa hem. För jag kommer aldrig mer betala för helt vanligt kranvatten.

Eftersom jag har väldigt ont i halsen, stack vi iväg till statiol för att handla halstabletter. En påse med 20st halstabletter kostade 18 kronor. Sjukt dyrt tyckte jag, men tänkte; Är man i nöd så är man. Öppnar påsen och inser att det nog var de mest teenyweeny halstabletter jag någonsin sett. De har blivit minst hälften så stora. De snålar fan in på allt! Jag blir så jävla matt!!

Idag ringde mamma och frågade hur vi skulle göra med en beställning hon skulle fixa till mig. jag har bestämt mig för att köpa nya gardiner, eftersom mina jag har nu börjar bli lite oldie. Eftersom jag har balkongdörr, är det mitt fönster väldigt brett. Jag och mamma satt och räknade och det hela slutade på 1240kr. För en simpel gardin! Nej, så rik är jag ine att jag lägger ut 1240kr på en gardin. Vi tog bort lite saker och summan hamnade till slut på ca 850 kr. Fortfarande dyrt i mina ögon, men låt gå. Men efter detta kan jag bara konstatera att allt har blivit så sjukt dyrt, och kvalitén är fortfarande densamma, om inte sämre. Jag ska fan flytta från Sverige och bosätta mig på en egen ö. Där kan man nog få det riktigt billigt. Någon som ska med?

RSS 2.0