Nyåår !

Idag är det nyår ! WAAH!!! Längtar som faan!

Trist bara att jag jobbar till kvart vöer nio, men det får gå. Det är rätt lugnt. Sen direkt hem till Sara och lilla Pockeliiiii! Och så på med min nyårsblåsa. Yäääj ! Kan det bli bättre?

Waaah! Jag har så mycket förväntningar ikväll, så jag typ exploderar !

Dandandandandandan

Snart är det nytt år, och det ska bli skönt. Att få lägga allt bakom sig och börja om från början. 2007 har varit ett jävla år. På både gott och ont. Så sjukt mycket som har hänt, som jag aaaldrig någonsin skulle kunna tänka mig skulle kunna hända. Det har varit ett av de bästa åren jag varit med om !

Förresten, måste säga att jag fan ÄLSKAR min Fåff ! Så jävla unedrbar så det finns inte! Fanns där igår för mig när jag var ledsen och förstod mig. jag och hon är jävligt lika varandra. Tänker ungefär likadant, och det är så skönt. För jag tror att hon är den enda i världen som till fullo förstår mig.


Idag var jag och Sara på systan och inhandlade för ikväll. Så sjuukt mycket folk ! Tillochmed kö utanför, i lilla Höganäs. Helöt otroligt. Att folk inte har bättre saker för sig än att gå på systemet en måndag !

Iiiiih, ikväll får jag träffa Pockeliii!! Längtar typ ihjäl mig !!

Snart

Har köpt ny dator ! YEY ! Men fortfarande lite grejor som m¨ste fixas på den innan jag börjar blogga igen. Så tills dess, HAJ

Imorgon är det nyårsafton och då ska Dan få se mig i min nya fina klänning. Tihi !

Things will never be the same again

You called me up whenever things went wrong
I was always there
I was your shoulder to cry on
Now I know that we were close before
I can't believe it took me quite so long
to take the forbidden step
Is this something that I might regret?

I thought that we would just be friends
Things will never be the same again
It's not the beginning, it's the end
things will never be the same again

Stjärnor

Det är jävligt konstigt hur folk kan förändras. Från att ha varit ens allt, så blir de ingenting. Man har älskat de högtoch nu bara känner man avsmak. Man gör allt för dem, ställer upp till hundratio procent, och så får man ett hugg i ryggen som tack. Det känns skit. Verkligen skit. Och man vill bara dra täcket över huvudet och stanna där i några månader, tills allt bara har försvunnit och tappat betydelse. För man orkar inte ta itu med alla tankar och visst är det självklart att alla tankar kommer på en och samma gång, som ett fucking bombnedslag. Och inte kan man sålla sina tankar, allt blir ett helvetes virrvarr och man får så ont i huvudet att det känns som om en växande cancersvulst griper tag om ens stackars hjärna. Men så finns det stjärnor, som lyser starkare än andra, som gör tillvaron lite lättare att klara av. Stjärnor som ständigt finns där, fast man egentligen inte riktigt såg dem i mörkret. Stjärnor, som gör allt för att du ska må bra. Igår fick jag en sådan uppenbarelse. En stjärna lyste extra starkt igår när jag mådde som sämst. 

  "Det kommer det göra för dig åxå prinsessan. Så mycket gott som det finns inom dig, kommer du att få allt du kan tänka dig. Puss" 

  "Hjärtat mitt, tror vi båda borde sova nu. Ska upp tidigt imorgon .. Du vet var jag finns om du behöver mig.. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Puss finaste Annelie"

Tack ! ♥

Internet

Eftersom min dator inte vill som jag vill ibland, så kommer jag inte kunna komma in på internet på länge.

Crap..




Dan

tears again

Han vet precis vilka knappar han ska trycka på för att få mina ögon att tåras. Så nu sitter jag här och ser suddigt, igen. Crap. Men det värsta är, att man börjar hoppas. Och hopp är INTE bra. Bort med det Annelie, bort med det !

Anytime

Anytime you feel like you just can't hold on
Just hold on to my love and I'll help you be strong
But you're so afraid to lose, and baby I can't reach your heart
I can't face this world that's keeping us apart

I can be the one to show you
Everything you've missed before
Just hold on now, cause I can be the one to give you more
Let you know


Anytime - Kelly Clarkson

Lycka !

Idag är en bra dag ! Jag bara känner det !

Örnie S, shoppar

Nu har jag köpt de jäättefina skorna ! Iiiiih !! Jag vill ha dem nununununu!!!

Att älska

Jag kan fan inte tröttna på den här låten. Sjukt fin !

Flipsyde - Trumpets

Helg !

Då var det fredag och med andra ord är helgen på ingång. Dock känns det inte som helg för min del eftersom jag jobbar alla dagar. Känns lite surt, men så kan det vara ibland.

Igår kom pappa upp och fråga om inte vi kunde gå och äta på restaurang på lördag
"Ja, jag vet ju att du inte är så glad för pizza, och att du älskar kinamat. kan vi inte gå ner till taiwan och äta där?" Mihi ! Pappa är för söt ! Så det är vad jag ska göra imorgon kväll iallafall. Länge sedan jag och pappa hittade på något ihop. Har saknat det jättemycket. Så på måndag ska vi även åka in till väla och shoppa julklappar. Och jag vet preciis vad jag ska köpa, och det känns såå jävla gött !

Igår när jag inte hade något att göra kollade jag runt lite bland olika nätbutiker och hittade en sida där de hade ASFINA smycken ! När jag var färdigshoppad var det redan uppe i 673kronor. Det är sjukt vad priset kan springa iväg utan att man ens märker det.  Men eftersom jag blev totalt förälskad i alla smycken, så fick jag punga ut med pengarna iallafall.

Sen hittade jag en annan sida med asfina skor !! Men då fick jag hejda mig. Så jag ska ta mig en filurare på det under helgen och sen kanske beställa dem på måndag. Askalas.

Snart ska jag iväg till jobb. Slutar nio och sen ska jag hem och kääga sen kommer Dan. Tihi !

Jag drömde askonstigt inatt. Sällan? Jag kom på igårkväll att jag inte visste var mina nycklar var, så när jag väl somnade och började drömma så handlade ALLT om mina jävla nycklar. Och när jag vaknade mellan varven var jag helt förvirrad. Jobbigt ! Så det första jag gjorde i morse var att leta upp dem.




Får jag vila mitt luktsudd i ditt pennfodral?

Körkort tillbaka

"Jag" har hittat mitt körkort igen !! Så jävla skönt !

Jag ringde först till Stinsen, eftersom det var där jag minns att jag hade det sist. Men det fanns inte där. Alla olika slags svordomar flög genom huvudet på mig när jag lade på luren. Testade att ringa Tivvan, men ingen svarade. Senb var jag tvungen att sticka till jobb. Precis när jag kommit in på avdelningen ringer mobilen och det är Dan
"Jag har hittat ditt körkort". FYFAN vad det kändes skönt att höra de orden. En sten föll från mitt hjärta. Så nu ligger mitt körkort i tryggt förvar i Dans jackficka. (Han var massa snäll och gick och hämtade ut det till mig)

Så nu är jag glad igen ! Tralalala! Ibland kan tillochmed jag också ha lite tur !


Crapx16586789828598799

Och så var den här dagen förstörd !

SMIDIGT

Jag måste ge mig själv en eloge för att jag är sååå jävla smidig !! Kommer precis på att jag tappat mitt körkort när jag var ute i helgen. YES ANNELIE !! Så jäävla smidigt gjort !! Fan vad jag hatar mig själv ibland !!!

:/

FANFANFAN !

detta suger verkligen. hatar den här känslan

Fyra måsten!

FAN vad jag vill ha dessa fyra plaggen ! Så sjukt heta !


Tötis

Så fruktansvärt sött !

tötis

Dan !

FAAN vad Dan är bra ! Tycka om honom !


Utång

Fyfan vilken rolig kväll igår !

Började med att vi drog till tivvan, tog stämpel och gick in på dass. När jag sitter inne på dass hör jag utanför hur dörren öppnas :
Sofia: TJAA!!! Vill du låna lite smink?
Stefan(som han tydligen hette): Hehe, nejtack !
jag börjar skratta
Sofia: Hur gammal är du?
Stefan: 37
Sofia: Har du fru? Har du barn?
jag dör inne på dass
När jag är klar går jag ut och möter då denne Stefan och börjar prata strunt
Jag: Vad gjorde du när du var 20?
Stefan: Ungefär det du gör, festade och sådär
Jag: Vad var din bästa raggningsreplik?
Stefan: Hmm.  Du är söt !
sen smeker han mig på kinden och ler. Precis då kommer Fåff och räddar mig och vi drar från tivvan.

Vi drog vidare till utposten. Men det var så sjuukt mycket folk, så vi stack till stinsen istället. Vi har precis hunnit sätta oss och beställt vars en cider när det kommer två killar ocjh sätter sig hos oss. Ena var dansk(ashet) och hette Jens och läste till läkare och den andra hette Doan och läste kemi i Lund. De var verkligen skittrevliga och allt, men de var såå jävla lättlurade ! HAHAH, som jag skrattade. JAg skrattade så jag grät. Efter att vi varit där inne ett bra tag, så gick vi vidare till tivvan. De följde inte med, men vi bytte nummer så de kunde höra av sig senare.

Väl inne på tivvan gick vi in på dass igen, och vem träffar vi inte där? HAHA, jo Stefan ! Han är fantome där igen !!! Som jag skrattade ! Efter att vi utbytt några ord med honom drog vi in på dansgolvet! Jag älskar verkligen att dansa. Dock HATAR jag att folk ska hålla på och talla hela jävla tiden ! Ska man behöva gå runt med en skylt på ryggen "Ta inte på min röv!!" för att folk ska fatta. Bara för att jag är ute och dansar ger det ingen rätt att ta på min rumpa, mage etc what so ever. Blir så jävla förbannad !! Mitt i min och Fåffs dans ringer mobilen och det är Doan som ringer, så jag och Fåff går ut och möter upp honom och Jens. Och så jävla röv, för de kom inte in på tivvan. Men eftersom jag är fiixarn, man heter väl inte det för intet? Så jag smusslade in de iallafall. Men de stannade inte så länge eftersom deras buss/tåg gick halv tre. Tråk. Efter att vi varit på tivvan stack vi som sedvanligt till kebabhouse och köpte vars en och satt och åt den. FYFAN vad gott det var ! Klockan fyra kom vår buss. Jag somnade så resan gick väldigt fort. På väg hem möter vi en kille
"Hej, borr ni ihop elle?"
Jag: Jaa, hon sover i köket (menar sofia)
Han: Jaha, varr sove du? I vardagsrummeh?
Jag: Nä, i sovrummet såklart !
Han: Jaha, fårr jag sova med dig i köke? (tittar på sofia)
Jag: nä det får du inte
Han: Jag frrågade henne, inte dig !
Jag: men hon vill inte !
Han: Fårr jag sova med dig? (försöker få kontakt med sofia)
Jag: Nää!!! Du får inte, fattar du inte?!
Han: Kompis, ge mig en chans !
Jag: men jag vet ju att hon inte vill!!
Sofia: NÄÄ! Jag ska sova med min katt ! HAJ!
Sen nästan springer vi ifrån honom. Asså, vadå inte fatta pikar?!

Jag hade så sjuuukt kul igår, så det finns inte! Vi ska ju LÄTT göra omdet igen !
Fåffily <3

HAHAHAHAHHA!!!

Jag och Fåff festar:

Jag håller på att välta med min datorstor så hör jag Fåff skrika
AAAAAAAAAAAH! Jag trilla på mitt ääääss !!

HAHAHAHHAHA Fetegarv !



Hej , jag hetel sofia och jag lånal ölnis datol!!!! jag fick ont i mitt ass, ölnie bala sklattal!!!!!!!!
Vi ska snalt med bussen, vi ska ha kul!!!
Hejdå flån faff som val vilse i jonkoping fölla veckadot da
hejdo

Äntligen lördag!

Ikväll ska fåffily och skrammelii ut ioch partaja ! FETT ÖS !!!

Your Star

And I'm alone now
Me and all I stood for
We're wandering now
All in parts in pieces, swim lonely
Find your own way out


Evanescence - Your Star

Inen får inte kma in !

Så var det torsdag igen. Fyfan vad veckorna springer fram, jag hinner inte med. Känns som att det var typ förra veckan jag var på Öland med Fåff, Daniel och Peddi. Men vid vidare eftertanke är det 4 månader sedan. SHIET ! Det känns det ju verkligen inte som!

Har förresten fått ett schema jag går på nu en månad framåt. Så damn skönt så det finns inte. Äntligen kan man börja planera lite ! Suck bara att jag jobbar nyårsaftonkväll. Slutar 21.15, men men, smällar man får ta. Det värsta är väl ändå att jag börjar sju dagen efter. Mindre kul så att säga. Inget festande för min del med andra ord. Men några drinkar kan man ju ta, och skåla in det nya året. Jag hoppas att nästa år fortsätter i samma anda som detta. Detta året har faktiskt varit ett väldigt bra år, för en gångs skull.

Imorgon ska jag och Fåff in till stan och shoppeli. Ska se om jag hittar något jag kan ha på mig på lördag. Annars har jag mina reserver här hemma, men alltid kul att hitta något nytt. Jag har haft som regel att jag måste köpa något nytt till varje gång jag ska ut och festa, så den regeln får man ju inte bryta !

Satt och pratade med pappa igårkväll när jag kom hem om hur jag var som liten. Så kom vi in på en jävligt rolig grej som jag gjorde som liten. Jag var aaasförbannad. Vi vet inte varför jag var sur, men jag var asså riktigt jävla pissed. Så jag hade gått upp på mitt rum och skrivit på en lapp och satt upp på dörren där det stod - "Inen får inte kma in!!"(ingen får inte komma in på normal svenska, det jag inte fattade var att när jag skrev så, så menas det att alla får komma in. haha) sen längre ner på lappen "bara stederskan" HAHAHAHAH!!! Sån liten skitunge som jag var, så fattade jag att en städerska är bra att ha, så hon fick komma in. Som jag skrattade igår när vi pratade om det.

Igår var förresten en jättefin dag !

Jag är arg på mig själv, för nu är här fantome ostädat igen inne på mitt rum. Suck, jag blir så matt på mig själv.

Jag drömde en askonstig dröm inatt ! Som jag skrattade åt den när jag vaknade.

HAHA, förresten. Dan sa en asrolig grej igår
Dan: Tänk om du var stum, då hade jag varit tvungen att lära mig teckenspråk
Jag tittar på honom
Dan: Fast det hade jag gjort !
lång tystnad
Dan: Då kan inte jag blunda, för då hör jag inte när du pratar

HAHAHAHAHAHHA, sweetarded Pockelii !

Lördag

Snart är det lördag fan ! GREAT !

Soft soft

Sitter på bussen nu på väg in till malmö. Soft att kunna skriva här när jag ändå annars bara har tråkigt. Inatt drömde jag att det var jag som hade ritat och kommit på alla disneyfigurer och filmer. Fan vad mallig jag var.

Nu är det iallafall onsdag och jag är ledig. De ringde mig klockan sju imorse och frågade om jag kunde jobba, men det var jag inte så pigg på faktiskt. Så jag vände mig om och somnade igen. Nio ringde klockan och nu sitter jag här och lullar. Soft!

En stjärna

Ibland upplever man såna ljusa stunder då man mår så bra. Det är rätt så otroligt hur det kan finnas så underbara människor. Här är en av dem:

image160

image159

Malmö

Jag är oftast inget stort fan av Malmö, men när det kommer till shopping är det ett givet val. Eftersom jag inte har shoppat några julklappar i år, what so ever, så bestämde jag mig för att ta en sväng till Malmö imorgon på min lediga dag. Pappa, som jobbar i Malmö, blev strålande lycklig eftersom "Annelie-shoppar-i-Malmö" oftast innebär att jag sitter uppe på hans jobb och värmer mig med varm oboy. Det gillar pappa. Så det är planerna för imorgon, plus träning efteråt. icke att förglömmas! Mårten is the shit

Big girls do cry

Fick värsta gråtattacken idag. Allt började med att en liten skitsak hände på jobb, så började tårarna rinna. Men jag kände hela tiden att det satt i halsen. Så fort jag kom innanför min ytterdörr, så brast allt och jag började storböla. Och jag kunde verkligen inte sluta gråta. Tårarna bara rann och rann. Och det sjuka var att jag inte visste varför jag grät. Måste varit något som legat under ytan som kom fram idag. Något jag samlat på mig under lång tid som inte gick att hålla tillbaka längre. Jag vet fortfarande inte varför jag grät, men efteråt kändes det så skönt att ha släppt ut alla spänningar. Och nu känns det att man lever igen

Hello

If I smile and don't believe
soon I know I'll wake from this dream
don't try to fix me I'm not broken
Hello, I'm the lie living for you so you can hide
Don't cry

Monday, monday

Ny vecka, vilket innebär nya bekymmer, typ. Idag efter jobb stack jag bort till Sara och hade en riktigt roligt stund. Jag skrattar alltid så jävla mycket med henne, och det är så skönt. Särskilt när man har jobbiga stunder, så finns hon där och lyser upp tillvaron.

Efter att jag varit hos Sara ioch snackat massa strunt åkte jag in till stan och träffade Dan någon timme. Vi tog en promenad genom helsingborg. Så damn mysigt ! Sen öppnade sig himlen och det fullkomligt vräkte ner, så vi tog skydd i en trappuppgång, för att sedan hamna inne på söderpunkten. Såg en asfin klänning ! Synd bara att jag inte passar i klänning. Jag har heelt fel proportioner för en klänning. Crap ! Men fönstershoppa kan man ju alltid.

När klockan började närma sig kvart över sju gick vi bort till Friskis och Svettis. Gick in till min käre Mårten och körde ett bra pass. Jag är såå stolt över mig själv.


Och ja, jag erkänner. jag är väl lite småkär i Mårten. ^^

Fanfanfan

Tankarna bara flyger runt i skallen på mig. Fan. Jag visste att det var för bra för att hända mig. Fast jag innerst inne visste om reglerna, så blundade jag. För jag ville inte se det. Men nu är det så jävla uppenbart att det svider som ett piskrapp över en naken rygg. Fy fan. Jag hatar det här känslan. Jävla mig.

RSS 2.0