Gästbloggare: dG. - Fattig? Spela fotboll!

Tjena! Nu ska jag (dG.) gästblogga i Fiixarns blogg! :D Här kommer det!

Jag satt och kollade på Aftonbladet innan idag, och jag tycker en sak är helt skadat...

Hur f*n kan man tjäna 363milj/år om man springer runder och sparkar på en boll i 90min lite då och då?
Det var nämligen så att Aftonbladet visade en lista över de bäst betalda fotbollsspelarna i världen, och jag måste säga att det är sjukt... Zlatan kvalade in på en 7:e-plats då han "bara" tjänar 156milj/år...
Det som man ska tänka på är att dessa siffror är endast lönerna från deras klubbar, inga sponsorer, TV-reklamer eller andra jippon är inräknade... HELT SJUKT!

Min farfar har alltid, så länge jag kan minnas i alla fall, sagt "Det är för mycket pengar i sporten nu för tiden, mummel mummel", och jag är absolut beredd att hålla med!

Kan ni gissa vem det är som ligger 1:a på listan och som får de där 363miljonerna som lån varje år?
- David Beckham!
Jess box! Det kunde man dock kanske tänka sig men ändå...
Jag fattar inte det!
Det är f*n ta mig nästan en mille om dagen! "Njae, jag känner mig lite krasslig idag, jag tar ledigt... Kanske slösa en miljon på något, jag får ju ändå en ny i morgon..."

Alltså fatta, EN MILJON OM DAGEN!

Och ja jag vet att det inte "bara" är att springa runder och sparka boll, utan man måste prestera för att då pengarna... Träna 24/7 och allt sånt, men jag tycker det är lite maffigt...

Jag undrar när fotbollen övergår från att vara en rolig grej som man brinner för till att bli en kassako som man är tvungen att göra för att få sina pengar?

Jag slår ju vad om att det måste bli jävligt enformigt att göra samma sak hela tiden!

Jag har aldrig spelat fotboll i något lag, inte någon annan lagsport heller för den delen så jag kan kanske inte sätta mig in i hur det känns för David, det kan ju vara så att han älskar det... Men jag har svårt att tro att han skulle kunna gå ner till typ 10 mijl/år, och spela bara för att det är roligt...

Hör min farfars ord!

Det är för mycket pengar i sporten nu för tiden, mummel mummel...!

Ha en bra vecka och fortsätt läsa fiixarnsomfan!

Min blogg hittar ni på: turboklack.blogg.se :D

Chill!

/dG.

Egocentriska människor

Det slog mig när jag satt här i min ensamhet:

FYFAN vad jag är omringad av människor som bara snackar om sig själva!! De har inte ens tid att lyssna på det jag har att säga, förrän de ska återkoppla till sig själva och deras problem eller vardag. Jag skulle i princip kunna säga att jag är döende utan att dessa personer hade pratat om MIG. Nää, då hade de säkert på något finurligt sätt knutit an till sig själva "Jaa, jag var också döende en gång, men nu lever jag som aldrig förr!!" Detta har lyckats passera ett flertal människor utan minsta omtanke:

• "Min valp kräkte sig nästan sönder och samman"

• "Jag ska unna mig själv en Stockholmsresa!!"

• "Jag mår inte så bra rent psykiskt just nu. Är riktigt nere faktiskt.."

• "Min valp blev akut sjuk av sin vaccination, att han svullnade upp i hela fejjan och var tvungen att åka till djurskukhuset i ilfart. Dan fick låna bil av sin chef, komma hem och hämta och köra iväg oss. Kaos och chock med andra ord"

• "Jag har fått magkatarr för att jag stressat så mycket. Häromdagen kunde jag inte gå upprätt och jag har inte sovit på flera dagar pågrund av att jag har så ont i magen"


Alltså, finns det egentligen något värre än människor som inte verkar lyssna på något annat än sin egen röst? Det finns faktiskt något som heter vänskap, och det är INTE att endast fokusera på sig själv coh sitt egna liv. Men det värsta är ändå när någon ringer en, och BARA snackar om sitt hela tiden. Och så försöker man flika in med saker så att samtalet kan gå över till mig för en sekund. Eller, så märker man att de håller på med något annat under tiden som jag berättar något. Och man märker att de inte alls lyssnar på vad jag säger. Det kan vara allt ifrån att de kör bil, tillatt de sitter på msn, lanar eller helt enkelt gör något annat skit. Men vissa gånger har jag medvetet börjat prata om saker i mitt liv, för att jag känt att jag verkligen velat berätta något, då har dessa beteenden varit frekvent förekommande:

1) Låtsas som om de inte hörde att jag sa något, och alltså, fortsätter prata om sitt

2) Ignorerar

3) "Jaha.. vad jobbigt... Men du vet du vad som hände mig..."

4) Jaså? (totalt ointresserat)

5) Du kan jag ringa dig snart ?! (ringer inte alls snart, inte sen heller för den delen .)

6) -tystnad-


Åh, jag blir fasen förbannad här! GAAH. Får gå bort och lgga mig bredvid Dan så jag känner lite kärlek iallafall. OCH! Alla ni som känner igen er, jag hoppas ni tar åt er, för jag börjar faktiskt tröttna rääättså rejält!!

Tramsebyxa

Imorgon ska jag till Malmö och shoppeli! Som det ser ut nu iallafall, sen får vi se hur det blir..

köpte två jättefina linnen idag! NamNam!!

Nu ska jag nannelura, jag känner att jag börjar bli tradigt som
tramsar mig med dessa olika textformat




Tycker du också att jag är tradig?




Det är fett men sant!

It's a lovely day, just got paid... eller något.  Det är iallafall en härlig dag, för vet ni vad? Jag ska till Stockholm nästa helg! Så jävla gott! Sån impulsgrej bara! Så det blir jag och Sara och Anette som sticker dit. Vi ska bo helt själva i ett stort fett hus. Vi åker på torsdag nästa vecka och kommer hem på söndag kväll. På fredagen ska Anette se Bruce:an så då ska jag och Sara vara själva i det huset, och sen möts vi uppp på stan. Mohahah!

Ska bli fett med ös och fett med najs!

Today

körde Dan till jobb klockan åtta. Pluggade sädan
Nu duschen.
Sen till optikern. Plugga. Till frisören.Plugga


Nu vet du vad jag gör idag..

It's a beautiful life !


It's a beautiful life!


Spalle

Jag känner att jag är på stridsstigen nu. Ni vet den känslan när en person frågar saaammaa fråga varenda gång ni pratar. Och vaarje gång svarar du tålmodigt på samma jefla fråga. Men nån gång får man fasen nog!! Nångång orkar man inte ta aaaallt igen. Då får man spalle. Det fick jag nyss. Dan skämdes så mycket över mig atthan var tvungen att gå ut ur rummet. Read and enjoy!





Jag gillar din inlägg !

Hm, mer än jag som reagerat över den fruktansvärt dåliga svenskan på facebook?
Jag hade då inte betalat för den där översättningen iallafall!
Jag hade förresten inte ens betalat personen överhuvudtaget.
Att inte ens kunna översätta "Commented on your post" till svenska
Det är fan illa!



From beauty to beast

Jag undrar bara, vad fan hände på vägen?

      
från vacker ....                                                   till tillgjord insprutad kvinna med livskris...


... till det här!? Kolla läpparna!!!
.. och brösten och armarna!
Rena rama skräckexemplet!!
Vafan hände här egentligen?

Jefla väär'

Fåff och Echo har  stuckit. Kvar sitter jag och Chilis med en massa disk. GAh, helt sjukt hur två människor kan skita ner så mycket. Får ta tag i det senare. Egentligen borde jag skriva en hemtentafråga. Jag bara orkar inte. Vill hellre ligga och vila med Chilisen. Och inte är det fint vär' (väder för er icke-skkåningar) ens. Jefla shrit. Ska kolla vad det är på tv, kanske jag kan ta mig en liten pluggstund ikväll istället.. hmm



Yumm




This is me

Kan vara bussig och lägga upp en bild "How I look right now"



osminkad, inga linser, otvättat hår, ansiktsmask, het pose á la kissie
heey, sexy lady!

ÄNTLIGEN säg !

Alla tjatar på mig att jag ska blogga. Fine.








Här har ni ert blogginlägg.





tack för maj haj!

Shopping is my life

Idagvar jag iskolan trots att jag hade så ont i magen. Eloge till mig. På tåget hem var det så fullpackat med folk, eftersom matchen mellan HIF och MFF är idag (förövrigt vann ju HIF, höhö!). Fyfaaan vad knökat med folk. Jag fick fan panik och kunde fan inte andas. När jag var framme i Helsingborg var jag på väg att svimma. Fick ingen luft, ochjag kände hur det svartnade för ögonen. FYFAN vilken pärs!

Så för att stilla min själ åkte jag och Dan till Väla och jag inhandlade två pärlor ! IIIh jag är så kär, så käär!!


mycket finare i verkligheten, tar bild på dem imorgon!




Ipod touch, iz maajn

Sjukhus

Jaha.. då har man spenderat dagen på sjukhuset. Jag som ville vara ute och mysa i solen. Istället fick jag diagnos magkatarr. Jag kan knappt andas så ont det gör..

fyfan...


jag har sagt det innan, jag säger det igen, skolan kommer ta död på mig :O

RSS 2.0