Fest i valborgens dag

FEEEST!!!!

















Jefla schriiit

Åh fifan vad jag vill utomlands i sommar. Men inte en jefel kan. Utom jag. As usual. Det är så jefla sugit! När man ser gamla bilder från grekland, spanien och cypern så blir jag fan ännu mer sugen. Gah! Palla en svensk sommar till, eh NEJ!



AAAAAAH kill me

Höganäs

Sitter i Höganäs och kolalr på talang. Pappa diskar och Dan leker datorsupport. Imorgon är det marknad, det ska jag ju självklart gå på. Kolla folk och njuta av det fina vädret! Mums. Sedan på kvällen blir det Kajkanten. Ses vi?;)


Ciao darlings


ses vi i dimman imorgon?

Sommardrink á la Örn

Lovade innan att jag skulle lägga in bild på min fina alkoholfria sommardrink. Här kommer dem inklusive mycket svårt, hemligt recept, som jag delger er mina lärare läsare.


Steg 1: Fyll upp halva glaset med isbitar. Lägg i några frysta bär.



Steg 2: Fyll på med apelsinjucie


Steg 3: Keep it coming...


Steg 4: DONE!


But schh... Do not tell anyone!  It's a secret, from me to you!


Införande av obligatorisk sminkkurs!

Jag har insett något som nästan är ännu värre än att sminka över läpparna. Det är förfärligt, det är fasansfullt och under all kritik. Översminkade (läs sminkade med alldles för brun fondation och puder) med alldeles för rosa läppar. Hur kan man ens tro att det där ser naturligt ut? Det ser creepy ut för fan!! Att folk inte har mer mer självinsikt?! Ungefär så såg jag ut första gången jag fick smink av min mamma. Jag gick lös på det skrikande rosa läppstiftet och tyckte jag var hur chic som helst, väldigt mycket Barbie över det. Jag var stolt, jag kände mig snygg; Jag var FEM år. Det finns väl ändå gränser för hur man borde få sminka sig. det borde införas obligatoriska kurser för som köper smink. Så alla vi andra slipper titta på skiten, för det är vedervärligt! Jag får ont i ögonen! AAAH

      

Vad är egentligen värst tycker ni? Översminkade läppar (nedan) eller som ovan?




är det bara jag, eller verkar det som o mdet bara är blondiner som har problem med detta?
Är jag väldigt grym om jag säger så?

Sommarväder

Sitter ute i solen och pluggar. Helt jävla underbart. Har gjort mig en drink också, som kyler ner. JAg är ledig fram till torsdag, så det är hur skönt som helst. Ska dock hinna med att plugga också. Har ett seminarium på torsdag som jag måste förbereda mig inför. Annars står man där som ett fån och har inget att säga.

Lägger upp lite bilder sen på min fina konstruktion för att inte datorn ska bli för varm. Haha, riktigt hett!

Härliga lördag

Helt underbar dag! Ska sätta mig ute på balkongen tänkte jag och mysa sädan. Funderar på att byta hårfärg, börjar bli riktigt trött på min hårfärg nu, behöver en förändring. Får ta mig en fudnerare på det.

Imorgon fyller min älskling år. Mihi! Längtar tills hanöppnar sin present. Var ju länge sedan jag fick hem den, jag har velat ge den till honom skitlänge nu. Men, jag måste stå emot, haha.

Igår fick Stoffe sitt körkort. Mihi, CONGRATS! Så jag, dan och stoffe drog ut på stan och körde lite. Tittade förbi streetracet också. Men det var inget speciellt tyckte vi, såvidrog vidare sen igen.

Nej, nu ska jag gå in och hoppa i sängen (Dan ligger fortfarande kvar och sover). Senska jag trycka upp min armhåla i hans näsa. Undrar vilken reaktion det blir...

Varför envisas ni?

Jag har sagt det innan, jag säger det igen.  VARFÖR  VILL TJEJER ENVISAS MED ATT SMINKA ÖVER SINA LÄPPAR?!?! Vissa tjejer lägger till och med  foundation på sina läppar, WHY?! Jag fattar inte den logiken. Vill de inte ha läppar eller alternativt ha dem utan att det ska synas?!!? I don't fucking get it!! Vad är det för fel på att ha lite färg på läpparna? Varför vill man att de ska smälta in i fejjan? Jag bara undrar, varför envisas ni?! Det är så osexigt, okvinnligt, oglammigt, oporrigt, HEMSKT, VIDRIGT!! Jag finner inga ord!!!





Sorry

sorry att jag sviker er kära fans. Men jag har så fullt upp med annat just nu. Ska försöka uppdatera lite oftare hädanefter. Nu måste jag rusa iväg till tåget.



Ciao bellos!

Här hittar ni en Chilis en torsdagskväll





lägg märke till hans tass...


Pk, bok och sol!

Uh jag har suttit ute i solen och läst ett kapitel ur min älskade bok.
Fyfan vad härligt väder!!!!


pk, bok och sol!

I det fina vädret så ska jag

läsa lite anknytningsteori.
Mumma..?

Att älska

Millow - Ayo technology

Today is a happy day!

Today is a happy day!!

1) Jag fick tillbaka min skattedeklaration igår. Jag tänkte "jag kommer säkert inte få något tillbaka på skatten" MEN, se på fan. Jag får tillbaka 14500!!! HELT SINNES!!! Jag trodde först jag såg fel! Så jäkla glad blev jag, i dessa snåla tider som student. Kommer väl till pass om jag säger så! Dessutom får jag snart min avkastning från mina aktier, vilket jag däremot tror kommer att bli en besvikelse eftersom börsen har gått allt utom bra. Men då har jag mina skattepengar att gotta mig åt!

2) Jag fick tillbaka min förra tenta. Min psykometritenta, en mattetenta helt enkelt. JAg fick tillbaka den, också igår. ALLA rätt! Hur jävla bra är inte jag då frågar jag mig själv stolt?! JAg känner att mina mattekunskaper, de har iallafall inte svikit mig!

3) Tentan jag gjorde för en vecka sedan, gick bra tror jag. Det kändes bra iallafall, så era tummar funkar fortfarande!

4) Om en vecka kommer min syster hit till Sverige och stannar nästan 2 veckor. Hon bor ju som bekant i England, så när hon kommer blir man så glad !

5) Idag slutar jag tolv. Så skönt!

6) 30 dagar tills nästa tenta! Så nu ska jag njuta i helgen!!

7) 19 dagar fyller Dan år!

8) Idag är det första april. Jag har redan hunnit lura Dan. Vem blir mitt nästa offer?

RSS 2.0