Stövlar !!

Igår var jag och Dan inne i stan och shoppade. Den här gången syndade jag fem par trosor och ett par stövlar, fast att jag köpte ett par stövlar för bara några dagar sedan. Men jag resonerade som så att jag inte har några vita stövlar och att de var billiga. Dan tyckte det var ett bra köp iallafall. Min käre far däremot blev mindre glad. "Du får ju snart inte plats till fler skor. Du bara köper och köper Annelie" Jo tack lilla pappa, jag vet. Jag får sluta nu.

image179
Vackert vackert

En månad imorgon

Sitter här vid datorn och tradar. Har nästan precis kommit hem från jobb. Fan vad jag älskar att jobba när man jobbar på rätt avdelning med rätt personal. Då känner jag att jag alltid skulle kunna jobba!

Imorgon är jag ledig, vilket är jätteskönt! Jag, Katarina och mamma ska åka till ullared och shoppa lite. Behöver jag säga att det var min idé? Jag verkligen HATAR att jag inte kan motstå shopping. Men jag ska försöka att inte handla så mycket, jag får ha Katarina som går bakom mig. Så det jag lägger ner i kundvagnen, lägger hon tillbaka när jag är i full gång att kolla på andra grejor. Det blir billigt och bra när man väl kommer fram till kassan.

Imorgon är en stor dag. Då har jag och Dan varit tillsammans en månad. Känns sjuukt kort! Känns som att vi varit tillsammans MINST två månader. Men vi umgicks rätt så intensivt redan innan vi blev tillsammans och var väldigt tighta då. Så det är förmopdligen därför en månad känns kort. Längtar verkligen jättejättejättemycket till imorgon. Jag vill inte skriva för mycket här vad som kommmer att ske, för jag kan inte vara säker på att Dan inte läser det. Jag får skriva i efterhand istället.

Nä, nu känner jag att jag börjar bli nannig. Sängen nästa?

Memories

Ikväll är det träning med MÅRTEN! woho ! Som jag har längtat!

Igår var det söndag och jag hade inget för mig, så jag åkte in till Väla för att handla ett par byxor. Jag hittade inga byxor - istället blev mitt köp 2 jackor, 2 pullovers , 1 skjorta och 1 par stövlar. Jag hatar att jag inte kan hålla i mina pengar. Hittar jag något känner jag ett inre tvång att köpa det, annars är jag rädd att jag kommer ångra mig för livet. Det gör jag visserligen aldrig, men ändå så känner jag så VARENDA gång. Usch, hatar det. Så nu är jag ytterligare några tusenlappar fattigare. Ajaj, jag borde ha med mig en betjänt som slår mig på händerna varje gång jag tar tag i något jag vill prova/köpa. Jag som lovade mig själv att börja spara minst hälften av min lön. Dumma Annelie !

Imorgon kommer min syster hem. WOHO ! Var såå länge sedan jag träffade henne nu sedan hon flyttade till Storbritannien.. Som jag saknar henne ! Ibland tänker jag tillbaka på den tiden då hon fortfarande bodde hemma, då hon alltid satt och tittade på Doktorn kan komma, Lilla huset på prärien och Dr Quinn. Eller när jag kom hem från skolan, så låg hon ute och solade i trädgården och jag skyndade mig in för att byta om och lägga mig bredvid henne. Jag minns speciellt en gång när vi låg där i trädgården. Vi hade båda två varit för lata för att orka raka benen så vi hade odlat väärsta djungeln på benen och stubb under armarna. Där ligger vi och steker oss i solen när vår snygge granne kommer in och frågar om vi hade någon motorcykelhjälm att låna ut till honom. Saken var att vi såg honom för sent för att kunna ta skydd under någon handduk, utan vi låg och lyssnade på musik och hörde inte att han kom. Plötsligt kände jag bara hur det blev skugga på mig och att någon sa "hej!". Och där stod han och log mot oss två behåriga apor. Vi, försökte med god min att spela världssvan, som om alla tjejer odlar hårväxt på benen under vintern fram tills första soladagarna. Jag kan fortfarande känna hur pinsamt det var. När han hade försvunnit började vi asflabba och skämdes som fan. Det minnet, precis som många andra, sitter djupt i mig. Ibland blir jag så sentimental när jag tittar på gamla foton på oss att jag kan känna en klump i magen. Jag vill tillbaka, om det så bara var för några minuter.



Pumps

Idag kom mina nya pumps. Såå fina !

image178

Smile like you mean it

smile

QuickCam® Pro for Notebooks

Fan vad jag älskar min nya webcam !! Såå stor skillnad mot min gamla skitcam jag hade innan. uuuh, jag är förälskad !

image175
min pärla

image176
testing testing

Perfection

perfection

Whot??!!

Heath Ledger är död?! Min tonårscrush är död ? Jag kan knappt tro att det är sant ! Oh my !!

image171

Asian Grandmother

Gjorde ett test på Facebook om hur jag var som bilförare. Mitt resultat:


Asian Grandmother:

As you drive, you hang on to the steering wheel for dear life. You forget where you are and stop at green lights. Why is everyone in such a hurry?



HAHAHAH

Två måsten

Uuuh vad jag vill ha ! Två måsten som hade passat så bra i min garderob !



1


2


Inspiration = noll

Känner att jag inte har någon inspiration alls att skriva här idag. Mycket har hänt, men jag vet inte alls hur jag ska få ner det. Jag har blivit så tankspridd på senaste. Har så mycket i min hjärna och allt vill ut på samma gång, vilket självklart är en omöjlighet. Jag hinner knappt avsluta en meningen förrän jag påbörjar den andra, så tappar jag tråden och så har jag glömt båda grejorna jag skulle berätta. När dessutom personer som betyder något för mig har börjat reagera negativt på det, då känner jag att jag måste börja samla mina tankar. Men det är svårt, när man har liksom fastnat i ett tankemönster.

Fick brev från Kullagymnasiet nu om vem som kommer bli min lärare. Det har jag, vid vidare eftertanke, inte skrivit något om här. Jag har bestämt mig för att plugga upp det enda ämnet i mitt betyg som jag inte fick mvg i, så att jag helt säkert kommer in i Lund till hösten. Så om jag nu får Mvg i det ämnet, så har jag 20.0, och kommer jag inte in då, då har jag iallafall gjort mitt yttersta. Antingen blir det flytt till Linköping, eller så väntar jag till nästa vår. Men det suger rejält, är så sjukt sugen på att börja plugga nu. Vill inte vänta längre nu. Men som jag skrev, så fick jag brevet idag om vem som kommer pröva mig. Så nu ska jag bara kontakta läraren, sen är det bara att köra igång.

På lördag ska jag och Fåff ut och festa. Just nu känner jag mig inte direkt taggad, men jag antar att det kommer på fredag när ajg ska sticak iväg och sola. Då brukar jag få partykänslor. Har fortfarande itne fudnerat ut vad jag ska ha på mig. Det ständiga orosmolnet. Även om jag i de flesta fallen inte är så "girlie" så är väl det här den enda gången. Ända sedan jag var liten, har jag varit lite mer pojke än flicka, vilket ja tackar mig själv för nu när man ser såna typiska girlies. Jag kan verkligen inte med såna männsikor. Men att oroa sig över vad man ska ha på sig, är för mig inte så big deal. Klart man vill ha snygg outfit liksom. Det är den som bär upp en hel människa. Inget smink eller snygg frilla behövs om man har en riktig pang-outfit. Så det blir att jag får ta mig en funderare på vad jag ska ha på mig på lördag.

Jag har kommit på att jag nog förmodligen borde vara singel. Egentligen. Jag vill självklart inte vara det, för jag har ju Dan och vi har det jättebra ihop. Men ibland i vissa situationer så reagerar jag så konstigt. Jag blir rädd och arg på mig själv som reagerar så. Det är inte normalt försöker jag intala mig, but still, så sitter känslan kvar inom mig. Så i söndags satt jag verkligen och funderade och kom fram till att jag egentligen kanske borde varit singel, för att kunna bygga upp det som fattas inom mig. För något fattas, och det har det gjort varje gång jag har haft en pojkvän. Fast innan, har jag inte riktigt kunnat sätta fingret på vad som varit fel. Bara att något varit fel. Men nu har jag dock kommit på vad som fattas. Och för att kunna reparera det felet, är det enda botemedlet att vara singel. Så den insikten suger. För jag vill inte vara singel. Inte nu när jag har träffat Dan. Fast, även om man inte ska tänka så, så brukar saker och ting hända iallafall fast man inte vill. Jag får verkligen inte hoppas det händer den här gången.


I love you

Cause I would walk a thousand miles
to be where you are
I´d bring down the moon for you
and all of the stars baby

Stina och jag

road
Min vackra cykel Stina och jag på äventyyyr

Tråklördag

Så jävla tråkig lördag idag så det finns inte. Att jobba till nio en lördag och börja sju dagen efter suger fet kamelräka ! Hela helgen försvinner för tusan ! Så nu sitter man här vid datorn, fast man egentligen borde ligga i sängen och sussa. Men varför ska man gå och lägga sig när man är pigg? Då ligger man ändå bara och vrider sig tills klockan blir jättemycket. Då kan man likabra sitta här en stund tills man känner hur ögonlocken blir tunga.

Jag har förresten börjat bli rädd för mig själv. Jag har blivit så sjukt glömsk! I början skojade jag om det att det var en arbetsskada, men nu börjar jag bli rädd på allvar. Ibland när Dan säger, "du minns i morse.." Och jag bara "Whot? Va det imorse?" MItt närminne är snart helt borta känns det som. Så jäkla hemsk. Alla är väl mer eller mindre glömska, men jag börjar seriöst bli rädd för mig själv nu.

På måndag är jag ledig och det ska jag fan fira rejält. Inte varit ledig på läänge nu.

Min vännerbox har förresten kommit. 40disc. Fy fääään vad gött ! Har redan börjat titta på det, och det lär jag underhålla mig med på min lediga dag.  Friends is the fucking shit

Vem vet?

Du är en saga för god för att vara sann
Det är en saga i sig att vi funnit varann
Vi kunde lika gärna aldrig någonsin mötts
Eller var vårt möte redan bestämt långt innan vi fötts?


Dan <3

Träning

Onsdag idag. har inte hänt något speciellt alls faktiskt. Jobbade fram till två, cyklade hem och kollade lite på min bästa kanal E! Sen åkte jag in till Helsingborg för att träna. Så sjuukt skönt ! Ångrar verkligen inte att jag köpte mitt träningskort. Det är guld värt !

Nu sitter jag hos mor och fördrivber tiden medans Dan ligger här bredvid och pluggar Kemi. Jag avundas honom inte det minsta. Men mitt plugg kommer snart, så jag njuter fulla drag för tillfället.

Men nu var han klar, och nu finns det ingen anledning för mig att sitta här med. Skriver mer sen Fåff !


Where do I begin?

Where do I begin?
To tell the story of how great a love can be
The sweet love story that is older than the sea
The simple truth about the love he brings to me
Where do I start?

With his first hello
he gave new meaning to this empty world of mine
There'd never be another love, another time
He came into my life and made the living fine
He fills my heart

He fills my heart with very special things
with angels' songs , with wild imaginings
He fills my soul with so much love
that anywhere I go I'm never lonely
With him around, who could be lonely?
I reach for his hand, it's always there

How long does it last?
Can love be measured by the hours in a day?
I have no answers now but this much I can say
I know I'll need him till the stars all burn away
And he'll be there


Jag älskar dig Dan <3

Dan

Och så var det söndag, igen. Veckorna springer fram, jag hinner knappt andas. Ibland får jag stanna upp, hålla andan och bara känna efter. Andas och tänka efter på vad som egentligen händer. För annars är det lätt att man bara åker med på resan utan att riktigt veta varför eller hur man kom med. Och när resan börjar se sitt slut,, när man återkommer till nuet och får smällen, för det får man, så blir det lätt att man undrar hur fan det kunde bli som det blev. Därför stannar jag upp, andas in ny luft och njuter av varje stund.

Helgen har varit underbar trots jobb. I veckan som var, var jag ledig tre dagar i rad. Jag kommer inte ens ihåg när jag var det senast. Kändes underbart att kunna koppla bort jobbet till hundra procent och bara kunna tänka på sig själv och sin omgivning. De tre dagarna spenderade jag med Dan, vilket inte kunde vara bättre. Att vara med honom på sina lediga dagar är fullkomligt underbart. Han får mig att må så bra. Så bra har jag inte mått på myycket länge. Kan nästan säga att jag aldrig mått så här bra innan, som jag gör när jag är med honom. Jag trodde inte att jag skulle kunna bli kär igen. Det är 1½ år sedan jag senast kände mig kär i någon, så att träffa honom och få känna så igen är helt underbart. Han är speciell, Dan. Finns ingen som honom. Det finns verkligen ingen som är ens i närheten av honom. Att jag av alla har fått chansen att vara med honom kan ibland kännas för bra för att vara sant. Att vi kan ha det så bra som vi har det, kan kännas ännu mer overkligt. Jag är såå kär i Dan, så jag vet knappt vad jag ska skriva här. Orden räcker inte till. Men jag vet att jag har träffat en ängel, även om jag bara har honom till låns, även om himlen kallar efter honom efter en tid, så är tiden nu med honom den lyckligaste av alla. <3

Pärlan

Fan vad jag älskar min nya dator !! Äntligen funkar mitt trådlösa internet igen. Så jäävla gett. Får jag äntligen upp Pärlan på mitt rum igen. Har saknat henne som fäääään ! -imiterar sean banan-

Vännerbox

Gosh vad jag vill ha min vännerbox nu !! Det är det som är det dåliga med internet, att man måste vänta på skiten fast man redan har betalat den. ¤#%"&"%("%#%!"?##)!(/ !!!!!!!!!!

vännerbox

Katarina

WAAAAAAAAH!! Helt jävla otippat ! Pratade nyss med min syster i telefon. Hon ska fanimej gifta sig i sommar!! WAAH ! Och så frågade hon mig " vill du vbara min brudtärna?" så blev jag så till mig att ajg fick tårar i ögonen ! Så lycklig och glad för hennes skull ! WAAAAAAAAAAAAH

Girls night out

Hade så jäävla kul i lördags så det finns inte ! Gårdagen var dock sämre, bakis och grejor, så jag pallade verkligen inte sitta här vid datorn och blogga då. Därav jag varit lite off.

Kvällen började med att Fåff kom hem till mig klockan åtta. Dan hade sagt till mig att hans kompis satt fast i Ängelholm för att bussarna var inställda pågrund av vädret, så jag och Fåff blev oroliga att vi inte skulle kunna komma in eller hem. Därför bestämde vi oss för att ta bussen in till stan en timme tidigare. Väl inne i stan gick vi in till stinsen, men blev fett besvikna då alla satt och kollade på hockey. Det var inte vi så sugna på, så vi gick iväg och lullade för oss själva istället. Tjugo i elva stack vi bort till tivvan och ställde oss i kön. Måste bara påpeka att vakterna förgyllde våra 2o minuter i kylan. Som jag skrattade. Till sist kom vi in och fick stämpel och när vi sedan skulle gå igen kastade ena vakten snöboll efter oss. Fan ta honom om den hade träffat mig säger jag bara, haha.

Ute på parkeringen stod Dan, Misho och Tobbe. Vi pratade lite med dem, sen körde de oss till knutan igen. Vi gav stinsen en andra chans, vilket vi gjorde jäävligt rätt i. Efter mycket skratt, roliga videoinspelningar och galna kort kom det fram två killar och satte sig hos oss. Henke och Fredrik hette dem. Mycket trevliga måste jag säga. När vi var trötta på stinsen stack vi alla fyra till tivvan, där det var sjuukt lite folk. Men det hindrade inte oss från att sticka upp på dansgolvet iallafall. Henke var så jäävla rolig när han dansade, och visst kunde han redan vattenspridaren. Trodde typ det var en utdöd dans. Men uppenbarligen hade jag fel. Som jag skrattade.

Sen lite senare kom Dan förbi igen och sa hej. Överlycklig som jag var att han kom igen, ville jag inte lämna honom. Men jag såg på Tobbe att han såg frusen ut, så jag fick mot min vilja lämna honom igen. Väl inne på tivvan satt jag och pratade med Henke och Tobbe medans sofia var uppe på dansgolvet och skakade rumpan. Fredrik frågade typ hela tiden om vi inte kunde dra hem till honom på söder och spela biljard. Jag, som alltid ska vara så jävla naiv, tyckte det vr en skitbra idé. Men Fåff tvärvägrade. Så det sket vi i, vilket vid vidare eftertanke var mycket klokt. Vi stack alla fyra sedan bort till bussen, och de gick in på KebabHouse för att käka. Vår buss kom och vi åkte hem. Väl hemma stupade jag i sängen och sov till halv tre på eftermiddagen. Fy söören vad jag mådde dåligt.

Fler saker som hände under kvällen:
o Jag var skiitnära att bli av med min väska. Dock återfann jag den, helt oskadd
o Henke spillde ut sin öl över typ hela sig själv. Smidigt !
o Fina sms som förgyllde min kväll
o Knasiga sms som förgyllde dagen efter. Man inte kan annat än skratta åt dem
o Jag halkade, slog i mitt knä och har nu ett fete-blåmärke på mitt vänstra knä
o Jag lovar att hålla Fåffs väska, håller den upp och ner och välter ut allt på golvet. Och allt jag har att säga är "förlåtförlåtförlåtförlåtförlåt. Jag köper nytt till dig!"
o Pussar på kinden, alltid mysigt när man är på festhumör
o Skratt, skratt och åter skratt

Hade så sjukt kul så det finns inte. Fåff börjar redan prata om nästa gång vi ska ut och parta. Haha, så jävla go !

Sammanfattning 2007

Sammanfattning av 2007

[x] du har fått nya kompisar.
[ ] du har varit i något annat land än sverige
[ ] du har bowlat.
[x] du har druckit alkohol.
[ ] du har knarkat.
[ ] du har varit på liseberg mer än två gånger.
[x] du har varit i stockholm.
[ ] suttit vid datan mer än du brukat.
[x] solat solarium.
[x] badat i havet.
[ ] varit på skara sommarland.
[ ] börjat röka.
[ ] önskat dig mer julklappar än någonsin.
[ ] någon nära släkting till dig har dött.
[x] du har varit "sjuk".
[x] du har varit sjuk.
[ ] du har spytt mer än på fyllan.
[x] bråkat med dina föräldrar.
[x] avslutat din medlemskap på lunar.
[x] någon har sagt att du är snygg.
[x] du har sagt till någon att han/hon är snygg
[x] haft ett förhållande mer än 1 månad.
[x] haft sex med fler än förra året.
[x] strulat med en främling.
[x] strulat med en av samma kön.
[x] varit så full att du knappt minns något från kvällen.
[x] gråtit för att du tyckt att ditt liv är misslyckat.
                   

Fåffily

Please don't stop the Fåffy !

Löööördag !

Äntligen lördag ! Så sjukt nice så det finns inte ! Ska ha så jävla rövkul ikväll så det finns inte. Dock vet jag inte vad jag ska ha på mig. Hade först tänkt att ha på mig min nya kjol, men eftersom det är värsta gudrun ute nu och jag inte känner för att visa rumpan när kjolen flyger upp, så blir det förmodligen jeans eller shorts.

Kom nästan precis hem från elgiganten med far. Köpte nytt trådlöst nätverk, eftersom det andra inte ville fungera. Så jag ska snart sätta igång att installera det tänkte jag. För datorn ska upp ikväll så vi har lite musik till ikväll.


Förresten, så fyller jag år den åttonde juli. 8/7. 870708. Glöm nu inte det...

Mums

Heta sms en fredagseftermiddag är ju inte helt fel

Pockelii

Snart kommer Pockeliii!!! iiiiiiih ! Saknar honom så sjuukt mycket !

Sol

Jag behövde inte fjäska. Fåff hade tydligen lika tråkigt som jag, så nu pyser vi iväg till solen. Vart ska vi säga att vi åker? Till Bora Bora? Det låter riktigt najs just nu !

Helg !!!

Äntligen är helgen här. Det ska bli så sjuukt jävla skönt så det finns inte. Har jobbat nu tio dagar i rad och känner nu att min hjärna inte riktigt hänger med. Att jobba på ett demenscentrum tar verkligen på hjärncellerna. Nu är jag dock äntligen ledig fram till måndag kväll. Så skööönt !

Klockan fyra i eftermiddag ska jag och Fåff gå och sola. Ska bli skönt som tusan att få lägga sig och få lite värme. En resa till solen i 18minuter för trettio kronor är inte helt fel. Senare på kvällen kommer Dan. Fast han ska jobba typ hela kvällen, så jag får underhålla mig på något sätt. Dessutom ska han låna min skärm, så någon dator blir det inte för min del. Kanske startar igång guitar hero eller ser på någon film. Jag kom precis på att jag köpte rapport till himlen för några månader sedan som jag fortfarande inte sett. Jag minns att jag alltid tittade på det när jag var liten och jag var rädd som faan, men jag kommer inte ihåg varför jag var rädd. Så därför köpte jag den då för en tid sedan för att återuppleva minnen. Men som allt annat, så köper jag och köper, men använder aldrig det. Måste verkligen sluta med det!

Imorgon ska jag och Fåff ut och festa sädan. Ska bli grymt kul ! En månad sedan vi var ute senast, så det ska bli riktigt kul ! Skaka rumpan som fän.

På söndag ska jag för sista gången försöka fixa till mitt trådlösa internet. Det vill verkligen inte fungera. Så nu har pappa bestämt att vi ska köpa ett nytt (och bättre tycker jag) så jag kan få upp datahelvetet på mitt rum igen.

Så nu är klockan tjugo över ett och jag har verkligen inget att göra fram till fyra. Ska försöka fjäska för Fåff så vi kan träffas lite tidigare. Hade egentligen behövt ner på banken, men jag orkar inte det idag. Så det får bli på måndag.

SUCK !

Jag blir så matt ! Först så skulle jag ringa ett vitkigt samtal, och så svarar de inte. Sen bestämde jag mig för att sy upp mina byxor, vafan händer inte då? Jo nålen går sönder ! Och jag har inga fler. Asså SUCK ! Jag blir sååå matt och lack !

Igår !

Igår var helt underbart !

Jobbade först till klockan slog ett, cyklade hem och fixade lite med min dator, duschade och for sedan iväg in till stan. Och shit som det snöade ! Jag gillar snö, jag är inte den som är den, men när den inkräktar på min frilla gillar jag inte alls snö ! Och givetvis kände jag onda vibbar från snöflingorna när jag gick till bussen. Som tur snöade det inte lika mycket i Helsingborg som här. Traskade runt i stan och fönstershoppade. Hittade dock ett par jeans som jag köpte. Dock var de 678liter för långa, så det blir bara att sy upp dem. Suck.

Efter att jag var klar i stan gick jag bort till lilla Dan. Lagom trött efter vad som kändes som 1mil med trappor, slängde jag mig på hans säng och pustade ut. Jag hatar verkligen allt som har med kondition att göra, för jag har typ noll. Eller ja, det är väl kanske att överdriva, men kondition har aldrig varit min starka sida. Efter att ha pustat ut en stund gick vi ner till Max för att äta lite. Där träffade vi Misho och André och självklart fick man höra "e de du som är ute med min dotteeeer?" några gånger. Den lär man ju höra resten av livet känns det som, haha. Efter att vi ätit och snackat lite skit, gick vi till filmstaden för att se Good Luck Chuck. Helt ok film, även om vissa scener var så man skämdes. Jag hatar sånt överdrivet romantiskt, jag tycker bara det är löjligt. Mitt i mitt filmtittande viskar Dan "AAAH! Ser du micken??!" HAHA, då ser man alltså micken sticka ner från luften. HAHA! Så jäävla dåligt gjort. Och som Dan sa "Det är en hollywoodfilm!" Och då tycker man att de ska vara lite mer proffsiga än att visa micken. Och inte en gång, utan FEM kunde Dan räkna till. Så jävla gett !

Efter bion gick vi hem till Dan och lyssnade på musik och gosade. Iiih ! Sjukt NICE måste jag säga !

Fem över elva gick min buss hem och självkart ska det vara såna störiga fjortisar som sitter och skriker och tror de är så himla häftiga för att de kan hålla låda i bussen. Blir så MATT! Tio i tolv var min buss framme och jag sprang hela vägen hem för att inte riskera mitt liv eller något. Jag är så jäkla paranoid så det finns inte.

Gårdagen kommer jag föralltid minnas. Såå jäävla mys !


Dan

Annelie+Dan=Sant

Dan ! MIN pojkvän ! Kan inte fatta det. Han är min pojkvän !!

Jag kom hem till Sara vid nio, andan i halsen, när den finaste människan i världen kom fram till mig. Jag ler. Han ler. Och vi vet båda två, att den här kvällen kommer bli minnesvärd. Jag sprang in på toaletten och bytte om till min fina klänning. När jag kommer ut från toaletten ser jag Dan direkt och han har världens största leende. Han kommer emot mig och säger "Fan vad du är vacker ikväll" och pussar mig. Och det kändes som om tusen fjärilar i min mage släpptes fria och började flyga runt inom mig. I den sekunden var jag den lyckligaste på jorden.

Kvällen innehöll tacos, jag-har-aldrig, bälande och singstar. Mycket trevligt !

Lite innan klockan slog tolv gick vi ut för att skåla in det nya året. Alla kramade alla och jag minns att den jävla lampan på Sofias kamera bländade mig hela tiden. Jag måste se för jävla rolig ut på den filmen.

Lite efter tolvslaget inatt hände det som jag väntat länge på. Jag och Dan blev tillsammans.Vi stod och höll om varandra när himlen lystes upp av alla fina fyrverkerier när jag frågade om han ville bli min, på riktigt. Och vi kysstes, det var så sjukt romantiskt. Det kändes som om alla raketer var till oss, som om alla firade oss. Och jag minns att jag tittade upp och såg in i hans ögon och kände att det inte kunde bli mer rätt än såhär. Fast vi har haft mycket odds emot oss, så klarade vi det. Vi blev äntligen vi.

Den känslan jag har inom mig nu, har jag aldrig känt innan. Så kär, så lycklig, så glad.

Imorse när jag vaknade låg han bredvid mig och sov. Ville pussa honom, men var rädd att väcka honom. Så jag låg och tittade på honom istället, länge länge. Så fin. Så vacker. Och såå MIN !


♥ Dan ♥

RSS 2.0