Idag

Dagens bästa: Mellan klockslagen 11.30-12.00
Dagens sämsta: Alla jeavla tankar
Dagens låt: Red Hot Chili Peppers - Snow
Dagens skratt: Med Sofia i Maltes trädgård åt bröderna brothers.
Dagens längtan: Top Model ikväll. Give it to me !
Dagens vill ha: Ett par skitsnygga festskor. Kostar dock en hel del. Men drömma om dem, kan man alltid. Och jag SKA ha dem, så är det bara.
Dagens humör: Positiv
Dagens minne: Juni-06


Minnen

Sitter och lyssnar på Red Hot Chilipeppers "Snow" och tänker tillbaka. Fina minnen.

Stilpolis tack?

Check out her boots! Det borde vara böter på att bära sådana skor till hennes övriga outfit. Vågat men så sjukt hemskt. Jag är chockad !

Avril Lavigne

Fler som borde söka upp närmsta stilpolis:

Kelly Clarkson
Kelly Clarkson som annars är så söt kommer verkligen inte till sin rätt i den här vidriga klänningen. Inte i frisyren heller för den delen.

Lindsay Lohan
Ibland saknar man ord...

Mums

Adam Brody är hethethet. Men vafan är det för mössa? Den går ju fetebort !

Adam Brody


White Rose

Älskar vita rosor. Så vackra så det gör ont.

White rose

Vill ha!

Så jeavla snygg frisyr. Vill ha !!

Wonderful

Tisdagstråk

Och jag har såå tråkigt idag. Var ute med Maxie innan idag i det fina vädret. Så underbart varmt. Snart är det sommar.

Ledig hela veckan, efter att jag pratat med min chef. Så skönt !


Ikväll? Vad händer?

Alla pommes på tallriken

Satt igår hemma hos Fredrik och kollade på tv. Det blev reklampaus och Lidl-reklamen var först ut. En tant där säger irriterat "Det är synd när hissen inte går ända upp". Eftersom det var första gången jag såg den skrattade jag, men inte fredrik. Jag tänkte i mitt stilla sinne att han kanske sett den tidigare. Tre minuter senare hör man honom "aaah! HAHAHAH! Nu fattar jag!" Haha! Så jävla sött. Men inte nog med det, det som tog priset var det som hände föjande. Jag satt och försökte komma på fler sådana som idiotförklarar folk, som tillexempel "det är tänt men ingen är hemma".  Jag sa, lika irriterat som tanten på reklamen: "Ja det är synd när man inte har alla pommes på tallriken." Vad kläcker inte Fredrik urt sig då? HAHA! Jag skrattar fortfarande. Han sa, med blicken långt bort i fjärran, nästan lite ledset "En gång tappade jag alla mina pommes jag hade på tallriken".

HAHAHAHAH!!!!! FETEGARV på den!!

Tankar

Ibland hatar jag mina tankar. Förstår inte varför det ska vara så förbannat svårt att bara skjuta bort det. hatahatahata. Jag undrar om det någonsin går att förtränga.

HELG!

Äntligen helg. Så jävla skönt. Min första lediga helg på över en månad! GAH! Så nu blir det verkligen slappt den här helgen. Festa får jag göra nästa vecka när jag lagt ut semester. Synd bara att jag ska jobba natt nästan varje dag nästa vecka. Det sliter ut mig. Uh!

Men nu är det äntligen helg. Och jag ska inte planera något mer än det jag redan har planerat! Synoptik och promenix med Fåff. Sen ska jag inte planera något mer, bara ta det som det kommer. Fan vad jag älskar att det är HELG!!!

Fjompen

Min lilla Fjomp lever sina sista dagar. Blir så ledsen när jag tänker på det, att hon snart kanske inte finns mer. Tänk att ett litet djur kan betyda så mycekt för en. Fast hon inte förstår ett ord av vad jag säger, och fast jag inte förstår ett ord vad hon säger så betyder hon så mycket. Min lilla Fjomp.
 
Fjompen

Ensamvarg

Satt vid frukostbordet och bara tänkte. Min blick hamnade på min krukväxt. Vafan har hänt med den? Den nedersta blomman kände kanske för att vara ensam?

Ensamvarg

Ana Beatriz Barros

Ana Beatriz Barros är så underbart vacker. Bilderna talar för sig själva.

Ana Beatriz Barros

Ana Beatriz Barros

Ana Beatriz Barros

Ana Beatriz Barros

Ana Beatriz Barros1

Ana Beatriz Barros

Vänskap

"Min bäste vän är den som tar fram det bästa ur mig"
                                                            Henry Ford

Trött

Och så var man uppe igen. Jag får aldrig sova ut. Antingen kan jag inte somna själv, eller när jag väl har lyckats så ringer nån jävel och väcker mig. Gah. Jag får sinnes. Det var iallafall angående jobb, så därför är jag egentligen inte alls sur. När det gäller jobb får de ringa mig hur mycket de vill! Så idag ska jag iväg och jobba, börjar 15.30 och slutar 21.00. Lagom till Top Model. Sen blir det att sova knappt 4h sen ska jag ut och jobba igen. Är så sjukt trött på mitt nattjobb nu så jag kan spy på det. Har jobbat två veckor i rad, utan en enda natts vila. Och tre helger i rad. Men till helgen är jag ledig och då ska jag INTE vara vek och säga att jag kan jobba iallafall. Nästa vecka är det marknad och då har jag lagt ut semester. Inget ska störa min semester. Nästa vecka kommer även min syster, och det ska bli jättekul. Nä, nu ska jag sminka mig sen följa med Fredrik till hans bilbesiktning.

Sommarvärme?

Sitter på mitt rum och fryser. Vart tog sommarvärmen vägen? Nu blåser det bara kallt och jag är allmänt irriterad på det. Usch. Jag som hade klätt mig i kjol och linne blev ju något överlistad när det visade sig vara kallt ute. Så länge det inte börjar snöa så är det väl egentligen lugnt.

Träffade Fåffily innan idag. Vi hade bestämt att vi skulle träffas och ta en pizza. Hör och häpna. JAG äter Pizza. Inte illa måste jag säga. Har avskytt pizza så länge jag kan minnas, men nu går det faktiskt ner. Hade bestämt med Fredrik att vi skulle låna Bettan2. Men när vi kom dit så ville hon inte starta. Lyckligtvis hade Fredrik lunch så han kunde skjutsa oss till Mardos där vi beställde en pizza. Ljuvligt gott. Fåff och jag har bestämt oss för att testa alla pizzerior i lilla Höganäs och sen välja favoritställe. Sicken hobby.

Stack sedan bort till Malte-Palte Lindeman. Han överföll mig, riktigt bad. Och ville äta mitt godis. Den där Malteman är en redig tiggare. Efter Malteman stack jag hem och nu sitter jag här och fryser. Måste ner och ringa Synoptik eftersom mina förbannade linser inte kommit. Och självklart finns det inget på tv heller. Jag startar väl en film eller något, och det kommer säkerligen sluta som det alltid gör. Att jag somnar och vaknar när pappa kommer hem. Men vad gör det, har inte sovit något alls inatt. Kunde verkligen inte somna efter att jag hade jobbat inatt. Något jobbigt. Men vid vidare eftertanke, att sova på soffan är rätt skönt iallafall. Soffan blir det.

Hick

Usch, jag har världens hicka just nu. Hickar så extremt så hela min kropp hoppar varje gång. Jobbigt ! Vem är det som så enträget tänker på mig ?

Sol och värme

Då var snart klockan ett och då ska jag följa med Sofia till Malteman och sola lite. Var länge sedan jag var där. Har jobbat så mycket och varit i Dalarna, och en massa andra grejor så jag har knappt kunnat tänka. Men nu är det lite lugnt en stund framöver iallafall, vilket är skönt. Att jobba dubbelt suger även om man får mycket pengar.

Solen skiner därute och det är så jävla härligt. Kollade igenom min resekatalog häromdagen och nu vet jag ialalfall vart jag ska åka efter sommaren. Får se om jag får med mig någon, att åka själv är inte direkt någon hit. Då skiter man hellre i det. Men det är långt kvar tills sommaren är slut, så än så länge får man njuta av solen här hemma. Min förkylning håller på att ge med sig och det är skönt! Orka vara sjuk när sommaren är på ingång.

Down

Känner mig helt slut. I kroppen och i huvudet. Är förkyld och känner att det är nära tills jag blir sjuk. Jag som inte varit sjuk på säkert 5år. Just nu när jag har som mest att göra, då blir jag självklart sjuk. Får hoppas förkylningen lägger sig. Får gå ner och göra mig lite grönt te och hoppas på det bästa. Jobbade inatt och jag kände riktigt hur slut jag var i hela kroppen. Orkade inte hålla emot, så jag flög in i husväggarna och trillade nästan hela tiden. Jag som hade varit så glad och tänkt, det är bara 4dagar till. Sen får jag vila i några dagar. Men nej, min chef kom och frågade om jag kunde jobba måndag och tisdag nästa vecka. Det kunde bli mer också sa han. Jag ville bara gå och dö, men vad gör man inte för pengar ?

Sitter nu iallafall och väntar på att jag ska bli hungrig så jag kan gå ner och laga mig lite mat. Sen blir det att sticka iväg till mitt andra jobb. Börjar 16 och slutar 21. Fredrik ska komma och hämta mig n'r jag slutat, sen ska vi hem och kolla på efterlyst. Längtar redan.

Nä, mitt gröna te väntar. Får väl trippa ner och fixa mig det nu.

Whoot?

Wtf??!! Satt nyss och skrev en kommentar och när jag skulle skicka iväg det fick jag upp den här sidan? Vafan !! Spam?! Tillåt mig att skratta högt !


Cappuccino och stirrande Fredrik

Så var min ledighet slut. Inatt är det tillbaka till slitet. Usch. Jag längtar verkligen inte. Sen direkt efter nattjobbet så ska jag iväg till mitt nya jobb. Jobbar dubbelt fram till torsdag. Förstår inte egentligen hur jag ska klara det. Börjar klockan 2 inatt, jobbar fram till halv fem-fem. Hem och duscha, äta. Iväg till mitt andra jobb till klockan sju. Som tur är slutar jag klockan två, så då kan man gå hem och ta sig en lurare.

Var på Väla igår. Var egentligen bara meningen att jag skulle hjälpa Fredrik att hitta byxor. Men det slutade med att jag var några tusenlappar fattigare. Min budget är såå över gränsen. Fick iallafall en vårjacka som jag länge letat efter men inte hittat. Och självklart hittade jag ett par solglasögon till. Tredje paret på tre veckor. Inte så bra faktiskt. Jag kan verkligen inte hålla i mina pengar. Inbillar mig att jag "behöver" ett par solglasögon till. Suck, jag blir så matt på mig själv. 
  
Fredrik hittade iallafall ett par skiiitsnygga shorts ! MUMS ! Nu längtar man ju ännu mer till sommaren !

Sitter just nu hemma hos Fredrik med en Cappe bredvid mig. Har sysselsatt honom med en Hennes och Mauritz katalog. "Hitta tre plagg du vill att jag ska köpa". Utan den katalogen hade jag haft två stirrande ögon på mig under hela tiden jag skrev denna text. Något stressande? 

Men jag får väl gå och underhålla honom nu iallafall. Nyss kläckte han ur sig "Hur mycket kommer du på att skriva egentligen älskling? Hade jag haft en blogg hade det stått fyra rader och allt hade handlat om dig: Idag har jag och min älsklingsälsklingsälsklingsälskling varit på väla och handlat. Och jag älskar min älsklingsälskling jättemycket! m.m. m.m. Jag hade blivit utslängd!"  Följt av "Detta är inte roligt längre" och syftar på katalogen. Så jag får väl ta min Cappuccino och trippa upp på hans rum och spela en omgång Alfapet. Då blir han nog nöjd. Min Peddi.


Hemma

Och så har man varit i Dalarna. Mycket mycket trevligt! Fick uppleva Värmlands skogar, Munkfors Ok/Q8:s skagen baguette, gå några vändor på Kupolen i Borlänge, köpa en burk godis på Dollarstore, se Madagaskar för första gången, sitta inne på Swedbank i Borlänge med Joakim och fundera ut möjliga resmål att åka till för 16850kr, åka genom Borlänge med en handritad karta för att kunna hitta hem till Halvarsgårdarna.

Fick äntligen träffa Joakim. Hade skitkul ihop med honom. Tråkigt att han bor så långt bort. Han är verkligen en sån person alla borde få uppleva och träffa. Men förhoppningsvis kommer han till sommaren. Får hålla tummarna.

RSS 2.0