Julklappstips

Det börjar närma sig jul och då brukar alla människor få ångest och uppleva stress. Mycket pågrund av alla julklappar som ska inhandlas. Jag är väl medveten om detta samhällsproblem och tänkte därmed underlätta för alla er som känner oro inför julklappsinhandlandet.



Till henne
Tycker du också att det är sexigt med cameltoe? Tycker Du/Din flickvän att det är obehagligt att ha cameltoe? Nu finns möjligheten att kombinera sexig cameltoe utan obehag! Då ska du köpa Camel Toe Cup. Finns i olika storlekar beroende på vilket resultat man är ute efter. Cougar för den vågade, Medium för affärskvinnan och Mild för den som vill köra safe. "If there is someone you want to get to know, show em´ the Toe!!"

























Till Honom
Alltid drömt om en längre penis? Önskar du ibland att din partner hade den där extra centimetern? Grattis! Denna specialgjorda kalsong med naturtrogen penis är den perfekta lösningen då penis-pumpen inte fungerar och operation inte är ett alternativ. Här är produkten som förlänger lemmen med hela 5 centimeter och kärleksupplevelsen kommer vara på topp. Denna produkt säljs i one-size och är därför oerhört töjbar. En perfekt julklapp till pojkvännen/mannen eller till varför inte till sig själv?






Fler julklappstips kommer inom snart i senare blogginlägg. Håll utkik
!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahahah Jag vill ha en cougar!!!!!!!!

2008-11-18 @ 22:36:56
Postat av: dG.

Ska jag se detta som en pik eller? ;D

Kul som fan! Kyssar<3

2008-11-18 @ 22:41:30
URL: http://turboklack.blogg.se/
Postat av: Katarina

Jag har bara en sak att säga...: HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH!

2008-11-18 @ 23:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0